1

Téma: LittleBabe: deník cudnosti na vozíku

Zdravím všechny a přínáším náš příběh cudnosti,

po pár měsících společného bydlení a zkoušení různých klícek, my dnes má paní nasadila klícku a uzamkla mě zatím dáváme zkušební víkend, ale mám slíbený intenzivně zamčený prosinec. Před zamčením mě dopřála užasný oddalovaný orgasmus rukou jak to umí jen ona.

Najít klícku, která bude zcela vyhovovat byl trochu oříšek, kvůli tomu, že jsem na vozíku a v sedě je to trochu náročnější (trefit se do bažanta a neudělat si flek na kalhotech chce trénink). big_smile Nakonec jsme skončili u MiniCage 2 (o cestě k téhle klícce později).

Chcemes tady sdílet náš příběh s cudností a psát si tady takový deník. Rádi bychom BDSM rozměr našeho vztahu rozvíjeli nejen v kontextu Cudnosti. Budeme rádi za reakce, či přídání vašich zkušeností života v Cudnosti.

Cudnosti ZDAR!

2

Re: LittleBabe: deník cudnosti na vozíku

Ahoj všichni,

tak v noci s pátku na sobotu se mi klícka nepříjemně pohla a poškrabala mě. Tak jsem ji musel na víkend sundat. V úterý jsem ji ráno opět dostal, ale v noci během erekce me kroužek neskutečně pod koulema jakoby dřel. Po pár hodinách, kdy jsme oba nespali - mi ji paní na mé přání sundala - musím říct, že se držela dlouho a byla neoblomná.

Co se týče námi používané minicage2 ve dne je klícka maximálně vyhovující. Mám v klidovém stavu malý penis. V noci je to proste peklo erekce me nechce odeznít a mám ji skoro stabilně. Spánek je pro mě důležitý a mé tělo bez něho nefunguje. Má to někdo podobně?

No teď jsme ve stavu, kdy přemýšlíme jak to nastavit. V kontextu toho uvažujeme i o alternativách ke klíckám. U mě je výhoda, že když mám kalhoty - tak si je nerozepnu. Nicméně mi dáte za pravdu, že pocitu být zamčený se nic nevyrovná.

Budu rád za vaše názory a zkušenosti.

3

Zdravím

nevím jestli Ti tady někdo dokáže nějak dobře poradit. Ono hodně záleží na tom jaké máš vlastně omezení, co jsi schopen dělat a jak moc chceš trpět ;-) .

Nevím jestli to byla povídka nebo diskuse na nějakém foru, ale narazil jsem kdysi na nějaký text, jenž popisoval podobnou situaci. Řešili to  tam tuším nakonec tak, že dotyčný dostal T-pás, tuším že to bylo něco od  neosteelu, a "přeskakoval" z vozíku na záchod, pěkně na holčičku. Jako pojistku k tomu měl tuším i nějaké pleny.  Penis pořád pěkně směrem dolu a jelikož neměl nic kolem koulí tak  odpadly problémy s řezáním a pálením.

Otázka je, jestli by toto bylo řešní pro Tebe.

4

Děkujeme za tip. Nicméně pro mě prosazování není a vůbec prakticky mimo domov nejde.
No já bych rád trpěl, ale mé tělo je zkrátka trochu slabší a bez spánku nefunguje - pracovat se musí. I když si myslím, že je to také o zvyku.

5

No to s odřenýma koulema tedy spíše kořene vocasu je stalý problém...
Když to zaregistruji včas stačí Aviril, dětský olej, když se to rozjede, chce to sundat zaléčit a teprve potom pokračovat...
Prevence je oholení celé té oblasti ( míň se potom potíš ) a důsledná hygiena a mazání...

6

Děkuji za odpověď smile

7

Odporucam Ti pouzivat vazelinu a pred spanim si spodok guli a okolo kruzku poriadne natriet vazelinou.

8

Děkuji vazelínu vyzkoušíme. smile

9

Hlasíme se těsně před Vánoci. Zamykáme, ale s přestávkami. Bylo teď mimořádně náročné období (pracovně i rodinně), ale od 1.12.2023 jsem bez výstřiku. Snad se dočkám o svátcích i když nemám zrovna poslušné období.

Dnes nám přišla nová klícka - HolyTrainer V5 (nejmenší kroužek i klícka), ale vůbec mi nesedla a tak zatím zůstáváme u MiniCage2. Plánujeme vyzkoušet ještě nejmenší Cobru.

10

K mému neposlušnému období...

U mě je asi nejhorší má drzost, která se projevuje různě od nárážek na sex až po občasné komandování v běžných věcech, kdy forma sdělení není uctivá k mé Paní. Jsem ve vedoucí pozici v práci a občas to přenáším domů.

Rád bych ještě sdílel jeden zážitek. Paní mě depiluje voskem, ať jsem krásně hladký. Při posledním depilování jsem měl ještě slíbený trest. Nevím jak to máte, ale v některé dny jsem na bolest citlivější. Po depilovaní jsem naše hrátky stopnul. Má paní mi pohotově dala trest, prý si budu muset její pozornost vysloužit. Nejvíc ji naštvalo, že jsem si trest vyprosil a pak ho nevydržel. Máte to podobně a jak to řešíte? Pokračují vaše drahé polovičky i přes váš nesouhlas? Beru to jako své zklamání...

11

k HT5 ty kroužky ve srovnání s jinými jsou o číslo menší, jestli nosíš třeba 40mm u cobry nebo minicage, tak ti padne lépe u HT5 kroužek 45mm atd, prostě o číslo vetší zkus

12

Dnes jsem zažil orgasmus po 24 dnech a ráno po Štědrém dnu to byl pro mě nejlepší dárek. Moje paní to rukou opravdu umí. Pár minut mi orgasmus oddalovala a když mi povolila stříkat mým těle projela taková vlna energie. Kdo nezažil neví.

Na cudnosti se mi líbí čím dál víc to, že pak společné okamžiky mají hlubší rozměr tím, že jsou zaměřené na kvalitu ne kvantitu.

13

Ahoj ve spolek,

ústalili jsme nošení Cobry ve velikosti NUB - jen přes den na noc sundáváme, ale jako jsme spokojeni. Poslední orgasmus jsem měl 2.1. a teď mě čeká 15 zamčených dnu, což se prodlužuje tím, že mám osobní asistence a přítelkyně sdílí péči o mě s mou mamkou. To se mé přítelkyni líbí, protože má pozornost vzrůstá.

Včera mi ve vaně udělala pokažený orgasmus - už ho máme natrénovaný. big_smile

Také teď dáváme dohromady předmanželskou dohodu a pomalu se blížíme k nastavení pravidel. Vše trochu komplikuje práce a rodinné povinosti to určitě znáte.

CUDNOSTI ZDAR!

14

Rád bych s vámi zasdílel dnešní zážitek. Má paní mě po koupaní, začala na posteli dráždit - hned mi stál, ale mi to nestačilo a tak jsem prosil, ať si ho vezme do pusy. Jen se zasmála, že už nemáme čas. Byl jsem neoblomný a prosil dál.

Paní se mě zeptala co za to a já trochu bláhově odpověděl cokoliv - taky co může subík odpovědět. big_smile Bylo to nádherný má Paní je v orálku skvělá - měl jsem co dělat, abych ji nenaplnil pusu. Kouřila mě dobrých pět minut pak mi ho profackala a oblékla mě. Teď mě čekají hrátky se svorkami a kolečkem, které si ona náramně užívá. Já už tak moc ne...těším se i se netěším zároveň.

Máte taky (ne)oblíbené tresty, či hračky?

15

Po ranním zamčení nastal slíbený trest wartenbergerovým kolečkem a svorkami na bradavkách a koulích. Paní si užila mé kňucení, které má rada a já si odnesl viditelné stopy. Paní zakončila trest výpraskem rákoskou a plácačkou - 55 ran v rychlém sledu. V pátek me čeká ještě sto dvacet ran - poslední dobou zlobím…

16

Tak se zase hlásíme.  Zamykání jsme už zaběhli - osvědčil se nám vetší kroužek, který mě nedělá otlaky a odřeniny. Od minulého týdna jsme také konečně podepsali předmanželskou dohodu a máme ji podepsanou do naší svatby. Inspirovali jsme se tady na fóru.

První hrátky po podepsání smlouvy proběhly v pondělí. Paní se rozhodla, že mě potrápí trochu víc, protože mi chtěla vrátit mé špatné chování z minulého týdne. Musím říct, že se postarala o to, ať si to na dlouho zapamatuji. Celý trest má paní korunovala tím, že jsem musel poslouchat jak se přívádí k orgasmu vibrátorem.

V úterý jsme s paní měli v plánu Valentýnskou večeři před ni mě okoupala a dopřála mi nádherný orálek. Když mnou projel orgasmus celý jsem se klepal. Nevím jak u vás, ale ty orgasmy jsou při zamykání a držení cudnosti jsou opravdu intenzivnější.

Má snoubenka si svou roli přísné paní moc užívá, což mě těší. Nastala doba postní a tak mám plánovaný orgasmus až 30. 3.. Cudnosti zdar!!!

17

Tak po nějaké době opět píšeme. Pracovní povinnosti teď narostli, do toho rodinné výzvy a tak jsme na zamykání neměli  moc prostoru. Zamykáme když je chuť. Nicméně ve smlouvě pokračujeme... poslední normální orgasmus jsem měl 15.2. a pokažený 24.2. Má paní mě teď učí snášet tresty bez řečí a nářků.

Toto pondělí proběhl trest za mé drobné i větší prohřešky. Madam použila opět její milované kolečko a svorky, kdy mě deset minut trápila. Následně jsem měl slíbený výprask na zadek. Předtím, ale přišlo překvapení - chytla mi koule a dostal jsem deset ran rákoskou přes koule (nic moc silného, ale bolelo to pekelně a navíc to překvapení). Kvílel jsem a prosil ať přestane. Po tomto mě otočila a dostal jsem 40 ran přes zadek. Než hrátky ukončila tak mi řekla, že mě chtěla ještě dráždit a kouřit, ale po tom jeku jsem si to nezasloužil.

Teď už dva dny v klícce a jsem spokojený. Snažím se mé paní ukázat, že mi klícka pomáhá se soustředit a být přítomný.

Někdy si říkám, že bacha na to si člověk přeje, ale za mě jsem našel opravdu ideální ženu, která roli dominy zvládá opravdu bravurně.

18

Píšu zpětně o mém orgasmu po více jak 50 dnech. Má paní své slovo dodržela a já do Velikonoc nestříkal. Za špatné chování mi to prodloužila ještě o pár dní.

Vyrazili jsme na pracovní cestu, kde jsme přespávali – s sebou si má paní vzala kolečko a svorky. Večer mě dlouho napínala. Dlouho se koukala na televizi a já byl jako na trní. Když pořad končil svlékla mě ještě na vozíku a potrápila mě svorkami a kolečkem. Po skončení pořadu mě položila na postel a začala mě dráždit. Dráždila mě dobrých 15 min. a po očku sledovala další pořad (upřímně jsem myslel, že snad ještě přestane a nechá si to na doma). Pak mi nasadila kondom a pustila se do zběsilého honění a pak už mi dovolila stříkat. Celý jsem se chvěl a orgasmus cítil až v podbřišku.

Je teď u nás časově náročné období – rodina a práce zabírá hodně času a není čas se věnovat intenzivním hrátkám. Když bych měl popsat co pro mě v tomhle klícka znamená, tak je to takové uzemnění a spokojenost, že jsem v propojení s mou paní i v čase kdy na sexuální hrátky není čas, nebo kdy má paní nemá náladu.

Tak tolik krátké hlášení a cudnosti zdar!