1

Téma: Jsme na začátku - tresty pro subíka a hrátky s klecí

Zdravím všechny,

jsem na začátku naší hry s mým subíkem. Jednotlivý příspěvky o trestech pro subíky jsem si tady na fóru  četla, i jsem si hodně googlila, ale chtěla jsem se zeptat na vaši osobní zkušenost, které tresty vzrušují vás, sama si tak sepisuju takovou TOP 10 trestů, kterýma bych mohla potrestat mýho subíka.

Můžu vás poprosit o vaše zkušenosti? Chápu, že každýho z nás vzrušuje něco jinýho, ale i tak byla bych vám moc vděčná o vaše tipy na tresty.

A další dotaz je, jestli byste mi mohli doporučit nějaké hrátky s klecí, které se vám líbí. Chtěla bych vaše tipy na mém subíkovi vyzkoušet.

Jelikož jsem opravdu na samém začátku, tak moc nevím, jak k ní přistupovat... Jestli spíš tvrdě, trošku ji proplesknout, nebo ji spíš sát, jsem nejistá, tak jsem si řekla, že zkusím poradit.

Díky.

2

Re: Jsme na začátku - tresty pro subíka a hrátky s klecí

S dovolením mé paní sdílím tresty, které jsou pro mě nejvíc účinné.

1. Nejhorším trestem je pro mě ignorance všech intimností. Neb když chceš subíka nejvíce potrestat nedělej nic…
2. Nikdy neuškodí pořádný výprask - zde doporučuji rákosku nebo proutek, který nechá stopy a bolest se dlouho pamatuje. Dobré je za mě výprask oddělit od ostatních hrátek - doplnit ho pak bodem jedna.
3. Dalším trestem je za mě prodloužení půstu doprovázené pravidelným drážděním bez klícky. To je ale pro mě spíš odměna - miluji být rozdrážděný a frustrovaný.
4. Pro mě je spíš trestem být rychle udělaný a pak hned zamknout. Po tom i výprask je náročné zvládnout.
5. Další jsou poziční tresty, ať už doplněné o bondage nebo jen klečení nebo stání v koutě.
6. Moje paní mě pravidelně trestá výpraskem přes koule. Mučení penisu obecně je pro mě bolestivým trestem.
7. Pro někoho může byt trest nošení dámského prádla, či jen jeho kupovaní.
8. V klícce je pro mě největší peklo, když mi paní olizuje a saje koule. Přiložený vibrátor na hrázi také dělá divy.

Za mě tresty mají rozměr i jistého zklamání mé paní - vidět, že se mnou není spokojená je trest samo o sobě. Moje paní už ví, čím mě opravdu vytrestá…pro mě je pak důležité trest vydržet a nezklamat. smile

3

Moc díky za reakci,

tyhle tipy a tresty jsou pro mě skvělým odrazovým můstkem. Je to super "pomoc".

Díky ještě jednou smile

4

Rádo se stalo i když je to hlavně o vás a vaši cestě, která chce prostě jen čas a trpělivost. Každý vztah je proces a potřeby v něm se mění. Po dvou letech jsme začali bydlet spolu a zase jsme svým způsobem na začátku smile

5

Je mi to jasné, každá cesta je jiná, ale tahle cesta je pro mě nová, tak jsem ráda, že ji můžu sdílet tady na fóru a že od Vás mám nějaké tipy. smile A už se hlavně nemusím tolik ostýchat...:)

6

Dasa 20 :
Moc držím, palce, aby vás to co nejdéle bavilo a naplňovalo. Za men je dobré počát něco zkoušt. Co se týká trestů, kam múžeš vyzkoušet:
1. Výprask
2. Vosk
3. Hřejivé masti. Koňskí mast namazaná na klec a koule a úkol jít třeba posekat trávu, je drsný.
4. Anální kolí. Třeba na cestu do práce.
5. Elekrtický obojek obtočený nad kelcí a jít na procházku. Bude ja dobře vycvičený psík.
6. Ojet ho velkým připínákem, aby věděl kdo je doma Pánem.
7. Načůrat mu do pusy a na hlavu. Ideálně doma ve sprše, ale dá se to i na pláži.
8. Donutit ho slízat vlastní semeno.
Dá se toho vymyslet spousta. Co už jste vyzkoušeli a jak se vám to osvědčilo?

7

Ahoj existují i nějaké tresty a hrátky  pro ty kteří nemají klíčniče a třeba se neudrží v cudnosti?