Téma: Z prasátka se stává poslušný pejsek
Z prasátka se stává poslušný pejsek I.
Celý den sedím u počítače projektové termíny hoří a já mám hlavu plnou černých scénářů, snažím se je přetvořit v krizové. Krize je možná moc silné slovo, chce to vypnout mozek a prostě jen pracovat. Postupně a pomalu, krok po kroku posouvat úkoly. Co bych dal za to vrátit se na vysokou a mít povinnost „jen“ odevzdat práci do systému a čekat na připomínky, či schválení učitele. Odpovědnost, která nikoho neohrozí a nemá vliv na nikoho jiného než na studenta. Postupně a pomalu – opakuji si otevírám tabulku a začínám ji vyplňovat.
„Lásko nepůjdeš už?“ vchází do mé pracovny má Saša oblečena ve krajkové košilce.
„Kolik je hodin?“ pohlédnu na hodiny. „Už deset. Já ti slíbil o půl viď?“
„Ano, slíbil. Vím, že pracuješ pro nás a naši budoucnost, ale měl bys myslet také na svou ženu.“ říká s provokativním úsměvem. „Neboj, já si pro svého mužíčka vždycky dojdu.“
Vypínám počítač a jedu ke dveřím. Ona zhasne, vyjde ven z pracovny a já za ní. Vidím, že nemá kalhotky. Můj penis se v klícce začíná probouzet a než projdeme chodbou do ložnice, cítím ten známý tlak, kdy klícka nekompromisně brání plné erekci. V ložnici mě Saša svlékne a nasadí obojek. „Dnes si pohrajeme ty moje PRASÁTKO.“ Heslo odstartuje naše hrátky, teď už musím poslouchat.
„Chtěla jsem tě dnes odemknout a vykouřit. Nicméně sis to pokazil tím zapomenutým slibem, takže jsem se podle toho musela zařídit. “
„Já jsem ale pracoval ten projekt. Promiň…“
„TICHO! Moc mluvíš a to tvé – ALE a PROMIŇ mě začíná dost vadit. Nemáš slibovat, když nestíháš. Myslím, že mám nápad na zkrocení té tvé pusy.“
„Koukej co jsem ti koupila. Chtěla jsem to nechat na zítra, ale myslím, že dnes je ideální příležitost.“ ukazuje mi kožené vodítko a připne mi ho k obojku. „Hodné hávo.“ pohladí mě po hlavě a přechází v drbání za uchem. „Chceš paničku vylízat? Panička by si to přála.“
„Moc chci má paní.“
V tom proletí štiplavá bolest mým stehnem, kdy mě Saša švihne vodítkem. „Pejsci nemluví. Od teď souhlas bude HAF, nesouhlas bude zavrčení a když budeš nejistý zakňučíš. Souhlasíš?“
„HAF“
„Tak pojď!“ vede mě za vodítko do kuchyně, kde už je na stole nachystaný ručník.
Vyskočí na stůl a roztáhne nohy. Vidím její vyholenou kundičku, která se už krásně otevírá. Zaškube vodítkem. Já přijíždím blíž a ona si dá nohy na opěradlo mého vozíku. Začínám ji líbat stehna, přecházím v líbání venušina pahorku. Při tom ji hladím její zadeček. Přisaju se na její pošťeváček a dráždím ho jazykem. Ona vrní a cítím jak povoluje vodítko. Trochu se odtáhnu a olíznu ji kundičku po celé délce. Pak už se pustím do lízaní, dráždím jí poštěváček, tak jak to má ráda a u toho ji hladím zadeček. Chutná úžasně a já olizuji její šťávy. Po chvíli zapojuji prsty a pomalu ji přivádím k orgasmu. Ještě chvíli pokračuji v jemném lízaní, její pošťěváček je citlivý. Ona jen oddechuje a užívá si doznívající orgasmus. Je to úžasný pocit, když vidím mou paní spokojenou a klícka ten pocit znásobuje. Naplňuje mě láska k ní…
„Hodný! To už stačí.“
Odjedu od stolu a ona seskočí. Opět vezme vodítko a bez řečí mě vede do ložnice. Pokyne ať zaparkuji vozík a pak mě přesouvá na postel. Přetáčí mě rovnou na břicho a říká „Teď pejska čeká výprask!“
„Kolik si pejsek zaslouží? Myslím, že pětadvacet rákoskou je dostačujících.“
Jenom pětadvacet? - proletí mou hlavou. vím, že to bude bolet, čím méně ran, tím jsou rány silnější. Ona si mezitím jde pro rákosku.
„Připraven?“
„Ano“ odpovídám okamžitě.
„Takže čtyřicet, když neumíš odpovídat po psím.“
„HAF!“
V tom ucítím první ránu a pak dalších devět v rychlém sledu. Rány mi většinou dávkuje po deseti s přestávkami. Při posledních ranách mi však vylétne „Prosím auu.“
„Neposlušný ukecaný hávo. Takže znovu – těch prvních deset nepočítáme.“ Jen co to dořekne pokračuje dalším deseti ranami, na které navazuje další a další. Můj zadek pulzuje štiplavou bolestí. Já se kroutím a kňučím.
„PĚTADVACET! Hodný – víš, že si výprask zasloužíš a potřebuješ ho, abys byl poslušný pejsek.“ říká a hladí mě po zadku. „Je krásně červený a určitě nám krásně zmodrá.“
„Budeme pokračovat, ale teď budeš úplně ticho a nebudeš sebou šít. ANO?“
„HAF!“
„Hodný pejsek.“
Odstoupí a švihne rákoskou vzduchem. Pak už jen zaměří rákoskou mé půlky a hned na to dopadá rána na můj zadek. Je snad ještě silnější. Vůbec mě nešetří a sází ránu za ranou. Bolest pulzuje mým zadkem a já se začínám potit. Snažím se nehýbat a být zticha. Vnímám jen rány. Můj mozek vypíná, jsem tu jen já a moje paní s rákoskou.
Přestává. Jde ke mně blíž a pohladí můj rudý zadek. „Ten se ti určitě pěkně zbarví, ještě, že teď nemáš asistenci.“
Potom už mě otáčí na záda. „Je rád pejsek, že dostal výprask?“
„HAF!“
„Škoda, že neumíš vrtět ocáskem.“ zasměje se hlasitě.
Sklání se nad můj penis v klícce a říká „Chudáček malý.“ Zvedne se, otočí se k nočnímu stolku a po chvíli vidím klíček v její ruce. Odemyká mě, ale kroužek nechává nasazený, což umocňuje mou erekci.
Ona mi dává ruce nad hlavu. Pak už cítím jak její ruka drží můj naběhlý penis. „Jak je krásně tvrdý a žilnatý, ale potřebuje navlhčit. Olíznout!“ říká a dává mi otevřenou dlaň k puse. Já ji olíznu. Pak už mě začíná pomalu honit, po chvilce zrychluje. Ví, že to dlouho nevydržím, ale nepřestává, naopak ještě pevněji uchopuje můj penis a zrychluje.
„Dost, prosím dost!“
„Zase mluvíš?!“ řekne rázně a hned přestane. Cítím jak můj penis cuká a orgasmus, který byl velmi blízko se vzdaluje.
„Panička se ušpinila a potřebuje očistit ruku.“ s těmito slovy mi dává ruku před obličej. „Buď hodný hávo a lízej!“ poslušně ji ruku začnu olizovat. Když je spokojená, sundává mi kroužek a obléká mi trenky.
„Byl jsi hodný pejsek a trest si zvládl. Zítra tě ráno okoupu, tak budeš mít noc bez klícky. Spát, ale půjdeš za trest bez pusy.
Souhlasíš?“
„HAF.“ štěknu trochu smutně.
„Už je to pryč. Víš, že to paní dělá pro tvé dobro. Nicméně příště nenech svou Paní čekat a dodržuj co ji slíbíš.“ s těmito slovy mi sundává obojek.
Otočí mě na bok a přikryje. „Dobrou noc lásko.“
„Dobrou noc miláčku. Děkuji!“
Odchází se osprchovat a já nechávám doznít proběhlé. Cítím se šťastný, že je má Paní spokojená. Je to zvláštní uspokojení, které umocňuje má nadrženost. Penis mi pomalu ochabuje, cítím se příjemně unavený. Než se vrátím myšlenkami do reality, tak usínám naplněný láskou k moji paní.