1

Téma: Zimní smršťování varlat

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit? Pokud varlata nemám stále ve větším teple, tak se kůže okolo varlat začne stahovat a x-krát se mi stalo že mi varlata bolestivě prolezly mezi klecí a kroužkem. Děkuji za odpověď.

2

Re: Zimní smršťování varlat

To je u klícek klasický zimní problém. Varlata se při ochlazení smršťují. Musí se přes zimu víc mazat okolo kroužku, aby to neskřípalo kůži. Chodím naostro, tak při velkém mrazu si někdy přece jen vezmu slipy a taky je to lepší.

Ale k věci: Možná bysis měl začít zvykat na nošení menšího kroužku, jiné řešení si moc nedovedu představit. Nikdy se mi nestalo, že by mi varle prolezlo kroužkem.

3

Najdi si takovou klícku co má nejmenší mezeru mezi klíckou a kroužkem, stává se mi to také nejen v zimě, že jedno varle proleze ven a pak i to druhé.

4

Ahoj, píší ostatní. Stávalo se mi to bezejmenné klece z Alíku také. U Cobry od  Vojty zatím ne. Koule se tlačí na klec, bolestivě to jo, ale neproleze...Trochu zmatvne/zmodrá. Stejný problém se mi stával při běhání, kdy se koule taky stačí přitáhnout...

5

Dovolil bych si reagovat na komentář č.2 od Admina.
Opravdu chodíte naostro s klecí? Já chodíval moc rád na ostro, třeba v hrubších džínách je to super :-)
Jenže v kleci mi to přijde ne úplně hygienické, přeci jen se ne vždy po močení podaří perfektně vyčistit a vysušit - např. v práci/restauraci...Doma je to OK, sprcha je k dispozici..
Dik

6

@Amoniak: Ahoj, opravdu chodím naostro, když mám klícku. Hygienické to je, méně se v rozkroku potím. Nesprchuju se kvůli tomu častěji. Po močení nemívám na kalhotech tu prosáklou kapku, tu musíš pořešit ještě než opustíš wc.

Ale je to jiné téma než zimní potíže uzamčených.