1

Téma: 26-letý z Prahy hledá ženu

Inzerát uživatele franke:

Ahoj,
jsem vytáhlý štíhlý kluk (180 cm), bydlím v Praze, kde mám svůj byt jen pro sebe. Jsem několik měsíců single, v předchozím dlouholetém vztahu jsem byl spíš dominantní. Nehledám vážný vztah, spíše přátelství. Hledám ženu (18-35) se kterou bych se rád posunul v D/s oblasti, a to právě víc do té submisivní části. Zatím jsem moc nepřišel na chuť té "klasické" formě BDSM, kůže, latex atd. (Ale třeba klícku samozřejmě mám a navíc, co není může být smile Spíš mě ale baví gentle femdom. Chtěl bych se nechat trápit mezitím, co tě udělám a budu se ti věnovat. Mám taky zkušenosti s cuckoldingem, takže tě i rád očistím od partnera, pokud si sedneme. Chtěl bych víc zažívat nekonečný edging, zkažené orgasmy, naučit se milking a podobně. Svazování a různé formy fyzické bolesti jsem "aplikoval" hlavně na druhou stranu. Mně samotného to bere spíš míň, ale záleží na atmosféře. Taky je to asi tím, že jsem zatím nepotkal ženu, která by to uměla dobře procítit a nedělala to jen na oko. Klidně napiš, vyměníme si fotky, řekneme si více o tom co nás baví a podle toho se uvidí. Jsem otevřený také virtuálnímu vztahu, sextingu a podobně. Obecně bych chtěl objevovat, co jsem ještě neobjevil smile

Kontakt: soukromá zpráva