Téma: zamcenyswitch: Novoroční předsevzetí
Zdravím,
po nějaké době, co sleduji zdejší dění, se konečně můžu přidat i já se svým příběhem.
Se svou paní jsem se již párkrát bavil o zamykání. Nakonec jsem se rozhodl, že své paní nadělím originální dárek k MDŽ. Co lepšího může žena dostat, než klec pro svého muže? Koupil jsem Holytrainer V2, průhledný. Velmi ji to potěšilo a tak začala naše cesta k mému uzamčení.
Prvně mě paní zamykala na pár hodin, pak zkusmo na den, pak na několik dní, až jsme se dostali k týdnu. Během těch prvních zamykání to bylo většinou bez nocí, protože jsem nezvládal spát a hodně mě budily noční erekce.
Když jednou jela na týden pryč, tak se mě rozhodla zamknout na zkoušku. Takže první noci jsem skutečně spal mizerně a pořád si zvykal na nový pocit. Ale při delším uzamčení jsem si zvykl a už mi to nedělalo takové potíže.
Teď po novém roce mi paní řekla, že zrovna nemá náladu na sex a že aby se mi ten čas trávil lépe, tak mě zamkne. Takže od druhého dne nového roku jsem zamčený. Odemknout se smím pouze po dovolení na provedení hygieny. Taky jsme si probrali, jak budu dělat hygienu během doby, kdy bude paní pryč a já budu sám.
Hlavní klíček má paní u sebe, rezervní je v zalepené obálce. Takže já vytvořím video, kde se odemknu, umyji a zamknu, schovám klíček a vyfotím obálku, foto pošlu paní. Doma si pak může zkontrolovat videa o poslušnosti. (Nechceme je posílat online).
Teď to je 16 dní, co jsem zamčený a zatím se to dá. Párkrát jsem dělal paní masáž noh a jednou mě vzala do sauny. To byl pro mě dost nápor. Pořád si připadám i v oblečení jako nahý a že to musí každý poznat.