1

Téma: Pás cudnosti Fetish Felix CS500a

Nedá mi to, abych se nesvěřil s tím nejlepším, co mám nyní po 10 letech experimentování a nakonec i života v cudnosti na sobě.

https://fetisch-felix.de/keuschheitsgue … aufen?c=33

Milášek se rozhodla, že mému odemykání kvůli odřeninám a otlakům chce konečně zamezit a hledali jsem opět něco, co by zaručilo mou setrvalou cudnost, možnost permanentního nošení a bylo zároveň také relativně pohodlné pro běžný život. Po zdravotních problémech jsme zavrhli všechny florentské pásy s lanky nebo kovovými pásky mezi hýžděmi. Protože dostávám pravidelně od své Lásky rákoskou na holou, nepadalo v úvahu ani použití fixace přes hýždě nebo pás Latowski. Klícky, ze kterých se dá mimochodem kdykoliv dostat, jsou pro nás už jen dočasným řešením na cesty letadlem nebo návštěvy lékaře. Proto jsme hledali něco, co by konečně úplně naplnilo představy mého Miláška, držet mne pod zámkem skutečně trvale. Jedna známá nám poradila, nechat si udělat na míru pás Fetish Felix CS500a, takže jsme si ho nakonec objednali.

Musím říci, že pocit mít ho i po pár týdnech na sobě je neskutečný. Při správné volbě rozměrů je pás naprosto pohodlný. Navržený je tak, že vše sedí na těle tak, jak je třeba. Tento pás vymýšlel někdo, kdo přesně ví, na co je potřeba dávat pozor. Penis je i přes úzké mezery mezi drátky klícky zcela nedobytný jak pro mne, tak i nenechavé prstíky mé Lásky. Cíleně se udělat v tomto pásu nemohu.

Po naměření dle návodu, který je na stránkách výrobce, je má klícka vyrobena přesně na míru, navíc záměrně zahnuta směrem dolů a opatřena zkosením, takže spolehlivě brání jednak mojí plné erekci, ale zároveň také drží předkožku hezky vyhrnutou i po týdnech nošení. Nechtěným bonusem je pro mne permanentní vzrušování letmými dotyky látky oblečení nebo ložního prádla, když se látka dostane přes úzké otvory klícky k žaludu. Má ženuška si mou frustraci užívá, já konečně zažívám to, co jsem si před lety ani nedokázal představit ve svých snech.

Močení je jediná věc, na kterou je třeba si dávat pozor, máte-li jako já klícku v délce 6cm a ještě navíc se zmiňovaným příplatkovým zkosením, aby Vám lépe přiléhala k tělu. Během sezení na WC je pak totiž klícka několik centimetrů nad hranou WC mísy, takže se musíte buď hodně předklonit, nebo při začátku močení vyzkoušet, kam bude proud moči směřovat.

Kovová obruč pásu je dostatečně ohebná, její silikonové lemování lze při troše snahy sundat, omýt a zpětně nasadit i bez sundání pásu. Zamykací trn klícky je dostatečně robustní, nicméně z měkkého kovu, tady čekám po delším nošení možný problém. Pro jistotu si objednáme náhradní trn. Rám pro integrovaný zámek je opatřen dvěma fixačními šroubky na imbusový klíč, díky tomu lze nastavit délku fixačního polokroužku kolem varlat, aby se předešlo jejich uskřípnutí. Klícka samotná je celá z nerezu, s naprosto dokonale zaleštěnými sváry a celým povrchem bez jakékoli ostré hrany. Integrovaný zámek je dodáván pouze se dvěma klíči a je jedinečný, tzn. ztratíte-li klíče, nic vám už nepomůže. Protože při správném nasazení vše přiléhá dokonale k tělu, není jak se dostat ke klícce nebo polokroužku kolem varlat, aniž by hrozilo riziko velmi závažného poranění. Proto pozor na riziko ztráty klíče nebo poškození zámku! Sám výrobce na to i upozorňuje.

Hygiena je díky otvorům v klícce excelentní, stačí pouhá sprcha. Když se sprchování doplní 2x týdně navíc i čištěním vatovými tyčinkami a nástřikem antibakteriálním sprejem, není potřeba pás sundávat vůbec nikdy. Teprve s tímto pásem jsem pochopil, co je to být skutečně pod zámkem, vydán zcela na pospas svému Miláškovi.

2

Re: Pás cudnosti Fetish Felix CS500a

Moc díky, skvělá recenze!

3

taky jsem ho mel. Ale pozor ma jeden neblahy neduh. CEP. Je to ten na nejz se vse zamyka. Kdyz mas nasazeny pas, pri pohybu se klec mirne pohybuje ze strany na stranu. Tomu nejde zabranit. Tim pohybem se bohuzel ten cep odira o zamek. Pokud je cep originalni mosaz tak se vysoupe az proste klec vyskoci zamcena z toho cepu. Pouzil jsem i ten nerez cep to osoupani se presunulo na zamek az se prosoupal tak ze to mohlo vyskocit aniz by clovek chtel.
Tedy bud cep nebo zamek se prosoupe cca za 3-4 mesice , nekdy i drive.
Ale jinak sedel suprove, moc rad sem ho nosil ale prestal jsem ho po case pouzivat. Na jezdeni na kole nevhodny

4

Ahoj. Já nosím už cca 3 roky Fetish Felix CS100. Čep mám stále původní a zámek taky a to jsem uzamčen trvale. Zatím je vše v pohodě a nic nepovolilo. Na začátku jsem si od kamaráda nechal, po přečtení recenzí, vyrobit náhradní čepy, ale zatím jsem je nemusel vůbec použít. Jinak pocity mám stejné. Ten pás sedí dokonale, jen u toho CS100 je potřeba častěji provádět hygienu. To zamčení v tomhle pásu je opravdové.

5

Ahoj,neměli byste nějaké vaše fotky? Nás tahke alternativa také dost zajímá. Klec jsem se naučil nosit dlouhodobě ale tohle by byl zase o něco větší level.

6

Fotky cs500 jsem dal do galerie https://www.cudnost.cz/fotogalerie/?autor=petrzprahy . Dělal jsem je těsně po sprchování, omluvte tedy nějaké ty kapky na klícce. Kamarádka nám sehnala výpust, co má ke svému pásu i její manžel. Prý to
používají ženy pro lepší močení. Já to nyní používám s úspěchem také. Jak jsem napsal v úvodním příspěvku, kvůli krátké klícce musím močit několik centimetrů nad okrajem mísy a bez toho nástavce je velké riziko postříkání všeho okolo. Beru to jako součást procesu mé převýchovy. Hlavně, že má Paní je spokojená.

7

Díky za fotky. Ten nastavec znám. Už jsem o něm přemýšlel že by se dal využívat při nouzovém curani ve stoje.

8

Kamarádka mé Paní poradila, jak nově využít psí elektrický výcvikový obojek. Nafasoval jsem ho jako přídavek k pásu. Ten pás je fakt dobře vymyšlený. Elektronika obojku je nyní celá schovaná pod platem trubice, nic ničemu nepřekáží a zabránit šoku posunutím elektrod nejde. Vše sedí pevně na místě.  Můj pás elektrody přitlačuje ke kůži, pásek je utažený na max a zafixován pomocí trnu, trnem provlečený zámeček je hezky nahoře pro kontrolu.

Dal jsem fotku, jak to vypadá do galerie, třeba to bude inspirovat i další klíčnice.

Taky jsem u výrobce pásu pro jistou objednal náhradní trn. Pro jistotu. Aby má Paní byla spokojená, a já nedostával zbytečně výprasky za to, že bych musel kvůli čekání na náhradní trn z pásu ven.

9

Ahoj, nemá zde někdo zkušenost s plastovou verzi ?

10

Měsíc uplynul a mohu se svěřit s dalšími poznatky:

Sundání mého CS500a bylo pouze jedno, minulý týden na oholení chloupků na penisu. Po krátké pauze na umytí a oholení znovu šup pod zámek. Má Paní mi před chvíli oznámila, že nyní mne nechá pod zámkem bez jakékoli pauzy až do léta, kdy prý bude jen krátká kontrola mého nádobíčka. Hygiena se mi v pásu provádí excelentně, takže není prý žádný důvod mne už odemykat. Poluci jsem zatím v tomto pásu neměl a jinou šanci, jak si ulevit, nemám zatím dovolenu. Ale nyní mi Paní nařídila objednat si dildo na anální milking, takže po letech v cudnosti dojde už brzy i na tohle.

Tento pás mohu tedy za sebe i mou Paní po letech zkoušení všeho možného doporučit jako ideální věc pro každého cudníka.

Pánové, dávejte si pozor, co si přejete. Skutečnost může totiž předčit i vaše nejsmělejší představy. I z ženy vanilky se časem stane zdatná domina, kterou FemDom baví...