1

Téma: Retrográdní ejakulace (suchý orgasmus)

Má někdo zkušenosti s retrográdní ejakulací (suchý orgasmus). Je to zvláštní pocit, mám orgasmus, ale nestříkám. Je to stav při němž dochází k výronu semene při orgasmu do močového měchýře a nikoliv močovou trubicí ven. Připadám si jako ženě. Nic nejde ven.

2

Re: Retrográdní ejakulace (suchý orgasmus)

Tohle hodně dělají léky na prostatu, měl jsem to také a mohl jsem si ho utrhnout! Po dohodě s urologem jsem to přestal brát.

3

Já dosahuji suchého orgasmu při análním dráždění. Dostanu orgasmus, ale ejakulace se nedostaví. Klidně se takhle můžu udělat hodně krát po sobě.

Žádné léky neberu. Mám to tak normálně.

4

Také užívám léky na prostatu. Přijde mi to super. Mám intenzivnější orgasmus.

5

Po operaci zvětšené prostaty už mám jen retrográdní ejakulaci, ven nejde nic, všechno jde dovnitř, ale     orgasmus je podobný. Po téhle operaci je to normální. Kdo chce počít potomka, tak na to musí myslet předem.

6

Lze ho také zažít pomoci tři prstů kdy se fyzicky zabrání opuštění semene ven z těla. Jen jsem o tom četl že to není úplně zdravé.

7

@Fencek:
Myslíš něco jako stopper? Že si prostě ucpeš dírku?

8

Věřím, že retrográdní ejakulace, i když není tak dobrá jako úplné zadržení semene v pohlavním ústrojí, je lepší, než zbytečný výron ejakulátu z penisu. I jejím praktikováním si muž zvyká, že nemá proč stříkat, když po něm žena právě nechce, aby s ní zplodil dítě. Muž se tak učí ejakulační disciplíně a časem třeba zvládne zadržovat sperma bez jeho úniku do močového měchýře. Více o zadržování semene je v tomto vlákně: https://forum.cudnost.cz/topic/3118/jak … e-zamceny/