1

Téma: Výběr kovové klece

Ahoj potřeboval bych poradit jakou klec cudnosti pořídit.
Aktuálně mám cobru velikost s myslím a do budoucnosti by jsem chtěl kovovou buď menší velikost nebo stejně velkou klec. Akorát nevím jakou. Líbí se mi lock down ale nenašel jsem moc recenzí. Nemáte někdo zkušenosti ? Popřípadě jakou jinou by jste doporučili. Předem děkuji

2

Re: Výběr kovové klece

Zdarek,.. mám stejnou velikost cobry a při pátrání po kovových klecích jsem zkoušel i lock down. Na první pokus nebyla špatná, ale trochu velká a nepraktická na dlouhodobé nošení s ohledem na močení. Potlačení noční erekce zalomený trav také uplně nevyřešil. Z kovových se mi nevíce seděly wiretube a humiliation. Wire tube by byla perfektní,.. kdyby se vyráběla měnší smile (třeba v měřítku x0,7)

Ale jak se zde všude píše,.. jakékoli doporučení je třeba brát s velkou rezervou, pořád je to hodně indvividuální už jenom z rozličného fiziologického hlediska,... např. já jsem schopen v klidovém stavu penis zatlačit úplně "dovnitř", přičemž při erekci má 17 cm,... což je právě při nočních erekcích problém.

Je to blbé,.. ale nic jiného než zkoušet, zkoušet a zkoušet nefunguje

3

Je mi to jasné ze musím zkoušet ale doporučení se vždy hodí.
V klidovém stavu jsem také schopny penis zatlačit cely “dovnitř” a v erekci mám asi 15-16 Cm a v cobre mi to nedělá problem

4

Není tu někdo, kdo by vyrobil kovovou klec na klíč? :-) Mám dost klecí, dost jsem jich vyzkoušel, ale kvůli předkožce mi jich vyhovuje opravdu málo.. Mám jasnou představu, jak by klec měla vypadat, ale nemám prostředky k tomu, abych ji vyrobil.. Upřednostňuji těžší klece, proto kov.. U plastové kobry se mi nedaří nacpat tam celý penis, zkoušel jsem i jiné plastové a dopadlo to stejně.. Po několika hodinách začne pálení a není to příjemné..

Jinak bych doporučil https://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/wiretube/
Vyhovuje mi, jak většími mezerami mezi "drátky" právě kvůli předkožce, tak i sklon.. Běžně nosím kroužek 45 mm, na noc musím vyměnit za větší (50 mm), protože bych to nedal a nevyspal se.. Jinak běžně nosím, i sportovat (tenis, badminton) se s ní dá a nevadí mi.. Spíš naopak, cinkání zámečku a podobné.. To je zajímavé :-D Ale kroužek by mohl být širší, těžší a samotná klícka mít trošku odlišný tvar..

Doporučit jinak můžu cokoliv, ale musíš sám experimentovat a hledat.. Těch klícek je k dispozici dost, ale co vyhovuje mě, nemusí vyhovovat ostatním..

5

Mám také hodně předložky akorát tato klec je moc velká v klidu mám okolo 3cm a v erekci teda 15-16. Tati klec je na můj penis moc velká

6

Ahoj,
mám cobru č. 3 od Vojty (kroužek 2), ale opakovaně jsem se skřípal mezi kroužek a klec. Při erekci se klec "vypáčila" z trnů a vznikla malinká mezírka, kam jsem se skřípnul. Hledal jsem něco, kde bude pták směřovat dolů jako u Cobry a bude mít dost otvorů pro snadnou hygienu.

Vyhlédl jsem si Prisontrainer a po konzultaci s Vojtou objednal větší verzi se 2 kroužky. Za mě to suprová klec. Je uvnitř dost úzká, takže dostat se tam, není úplně jednoduché, ale jde to. Klec je vzhledem k kroužku relativně volná, ale to vůbec nevadí, nic se nikam neskřípe. Zároveň jsem nevšimnul, že by cinkala. 

V Cobře se mi přetažená předkožka vždy vrátil na žalud. V Prisontraineru díky jeho užšímu profilu mám stále přetaženo a odhalený žalud. Je to dráživý pocit, jak se tře o oblečení. Ale především je to podle mě hygieničtější při močení.

Chodím 2-3x týdně běhat (5-8 km) a úplně bez problémů. Měl jsem obavu, že oproti Cobře bude hmotnost kovu problém při běhu, ale není smile

ALe jak psali jiní, to je 100% individuální. Chce to zkoušet.

A.

7

Doplnění k #6.

Větší Prisontrainer je o něco menší než plastová Cobra č. 3.

A napadla mě jedna nevýhoda Prisontraineru v porovnání s Cobrou. U  Prisontraineru nejdou kroužky nosit bez klece a to ani krátkodobě. Je tam ostrá hrana zámkového mechanismu, která se zařezává do kořene ptáka. Je to dost bolestivé.
U Cobry jsem si po odemčení kroužek nechával. Jen tak pro ten pocit, že nejsem úplně bez ničeho smile
Nebo při sexu. Sundat kroužek při erekci je pro mě nemožné, takže když mě žena odemkne před sexem, tak jsem si prostě kroužek z Cobry nechal. U Prisontraineru je to poněkud problematické...

A.