1

Téma: Řemínek na kovovou klec

Ahoj,
chci se zeptat, zda má podle vás  nějaký pozitivní vliv nošení řemínku k kovové kleci?
Mám větší Prisontrainer. Je to kov, takže něco váží. Přes den mě to nijak neomezuje, je to spíš příjemné připomenutí, iže je můj pták uvězněný v kusu masivního kovu.
Ve spánku (spím na boku) mě trochu tahá za pytel. Myslíte, že popruh by pomohl?

Případně díky za jakékoliv postřehy k fixaci klícky popruhem.

A

2

Re: Řemínek na kovovou klec

Já používám ty pružné tady z cudnosti.
Odlehčuje to klec při nošení ve dne.
A v noci to drží klec blíže tělu, takže noční erekce mne tak moc netahají za koule.
Takže: já používám a jsem spokojen.

3

Taky používám ten pružný pásek. Je to fajn pomůcka. Usnadňuje to nošení klícky.

4

Díky za reakce. Rozhodně ho tedy zkusím.
A

5

Já jsem si udělal na zkoušku ten pásek. Mám sice jen plastovou H2, ale funguje to na erekce úplně dobře. Žádné tahání za varlata se neděje. A to i v případě, že to mám chycené na dvou místech nahoře (minimální pohyb). Když chci, aby se ani nehla, tak mám třetí proužek, který dám zespoda, mezi půlky a vzadu je všechny spojím. Tady je + i - to, že je to přes řiť.

6

Ahoj,
v pátek jsem vyzvedl řemínek a od té doby ho zkouším. Musím říct, že je to užitečná věc. Klec mi tolik nevytahuje pytel
- chůze do schodů je jednodušší. Bez řemínku se mi občas stiknouu koule o stehna, což může být mírně nepříjemné
- Spaní na boku jsem řešil těsnými boxerkami. S popruhem to jde i bez. Není to totéž, ale rozhodně to pomáhá
- Včera jsem s ním byl běhat a pro tenhle účel je to idální. Utáhl jsem pásek a tím zamezil rotaci klece, která většinou skončí nepohodlím na jednou z koulí. 10km a nic jsem nemusel upravovat, urovnávat...

Díky všem za rady!
A

7

Ještě jedno nezanedbalné plus - ikdyž uznávám, že jen pro mě.

Žena konstatovala, že kombinace ptáka uvězněného v ocelové kleci a "postroje" okolo pasu vypadá cool a sexy :-)

8

Podle mně je řemínek skvělá věc. Vždy jsem měl problém, že při prvním pokusu o erekci mi tlak penisu "odtlačil klícku od těla, a tím naprosto zdrtil varlata. A co hůř, ani po povolení erekce to něšlo pořádně natáhnout zpět. Pro nošení mimo domov extrémní problém. Co používám řemínek, tenhle problém ustal.

9

Kupoval jsem si klec o které jsem zjistil že má trošku větší kroužek a díky řemínku mi drží klec a nepadá.  Je to dobrá věc..

10

Ahoj,
po skoro dvou měsících nošení musím říct, ze je to super věc. Na noc si ji utahnu vic, aby pomahala proti noční erekci. Pres den ji mam volnejsi, aby si klec mohla lepe 'najit' místo, když v práci sedím u PC.

Líbilo by se najít koženou variantu. Třeba jen vsitymi eleastickymi konci, aby mohla pruzit. Pak me jeste napadlo, ze by zajímavá byla i nepruzna varianta reminku s prezku pro nastaveni delky. Takova verze vy se hodila pri dráždění ptaka. Myslím, ze by ho mnohem silneji přitáhla k tělu a nedovolila mu kolik se zvednout.

A

11

Já občas používám i kovouovu varinatu - původní určení lanko k uzamykání kola.
Dvěma přeskami připnu ke kroužku a lanko drží.
Skřípne to jen velmi vyjímečně.

Dá se i vyrobit délka taková, jak vyhovuje zamykanému.
Koupíš lanko kryté plastem (třeba Horbach), takové kulaté koncovky (co se potom zmáčknou a udělají malé oko na konci lana) a platové smršťovací kryty.
A radost je na světě.
Hrál jsem si i s lankem děleným na dvě části tak, aby se k němu daly připnout ruce s pouty.
Zkusím to časem nafotit.