Téma: Milking - podojení
Jak děláte nebo jak je vám děláno podojení? Sundaváte při tom klícku nebo nesundaváte? Používáte nějaké pomůcky díky kterým to jde snadněji a rychleji? Které pomůcky prosím? Odkaz by byl moc fajn. Děkuji vám za rady
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Milking - podojení
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jak děláte nebo jak je vám děláno podojení? Sundaváte při tom klícku nebo nesundaváte? Používáte nějaké pomůcky díky kterým to jde snadněji a rychleji? Které pomůcky prosím? Odkaz by byl moc fajn. Děkuji vám za rady
Stejně jako u většiny záležitostí zdejšího fóra,.. je to hodně individuální,.. jsou různé metody a varianty provedení,.. osobně bych doporučoval klec nesundávat,.. být minimálně 14 dní od posledního podojení, (zničeného orgasmu, či vytečení) a pomoct si něčím obdobným, jako je tohle ( https://www.ruzovyslon.cz/masaz-prostat … tor-cerny/ ),... libovolně zle stimulovat přesně potřebné místo a když se to partnerka, nebo člověk sám naučí, tak to stojí za to Při jakémkoli jiném způsobu vytečení (např. u mě) dojde k částečnému opadnutí dlouhodobě budovaného vzrušení,... ale možná se mi to třeba jen zdá,.. zažil jsem to pouze 3x,.. nicméně pohled na samovolné vytékání spermatu, tímto způsobem, bez jakýchkoli dalších uvolňujících pocitů je velmi intenzivní zážitek
Tohle téma mě taky dost zajímá.. A chtěl bych ten pocit vytečení či zničeného orgasmu zaží(va)t..
Zkoušel jsem "masážní" hlavicí a nasazenou klecí.. Jako vzrušující to bylo a byly momenty dost intenzivní, ale pak to vzrušení opadlo a trvalo delší dobu než se ten pocit opět objevil.. Vytečení nebo zničený orgasmus mě dost láká, ale zatím se mi toto nepodařilo..
No je to o tom ze to treba vediet precitit musis vediet kde prostata je najst ju a zacat ju intenzivne masirovat a stlacat ideal pre samodrazdenie je obycajny plastovy vibrator na bod G alebo aj bod P jemne zahnuty a na konci taky zaobleny v kleci zamknuty ani mi nestoji po niekolkych dnoch bez vrcholu staci ze najdem bod P pritlacim a ucitim pocit na akoby curanie no staci sa uvolnit pridat na intenzite drazdenua a zacne to tuect von a ziadne pocity ziadne uvolnenie len to zomna tecie von penis v klidovem stavu ale kazdy sme jiny tak treba skusat
Také se mi to před třemi týdny povedlo poprvé. Použil jsem tu samou hračku, co tu doporučuje Nicolas.
Byl to hodně intenzivní zážitek. Klec jsem nesundaval, klíče nemám. Bylo to nejhezčí čištění klícky.
Chce to klid a asi nečekat, že se to povede na poprvé. :-)
Dlouhodobé vzrušení taky opadlo a to asi na 10 dnů. Překvapilo mě to. Měl jsem problém, že jsem měl
koule více citlivé než by bylo vhodné a po milkingu je to v pohodě. Jsem ale v pásu a bez orgasmu dlouhodobě.
Já docházím k paní na podojení.Je to chvilka a klec mám trvale prakticky cca 6 let.Jen ročně ji obměním,za novější a zjišťuje že i menší.Nebojte manželka nestradá má přítele již několik let.
Nemám rád vibrátory na masáž prostaty, protože je to s nimi moc snadný a prakticky bez práce. Já se dojím jízdou na dildu. Než se to povede (jestli vůbec), tak se napřed musím pořádně zapotit. Samozřejmě vždy s nasazenou klecí.
Rozvorim tuto temu kto si to robite sami a ako?a co stou stsvickou robite ked vyteciete?alebo vam to robi vasa polovicka?a kam vytekate pochvalte sa
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Milking - podojení
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB