Téma: Negativní PC
Přemýšlím o pořízení si negativním PC. Má někdo s tímto typem klece zkušenosti. Děkuji za poznatky.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Negativní PC
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Přemýšlím o pořízení si negativním PC. Má někdo s tímto typem klece zkušenosti. Děkuji za poznatky.
Nebude to nepohodlne? Co tim chces zkusit?
Potlačení erekce a pocit bez penisu.
Takhle to mam nekolik let. Mam maleho a erekce skoro zadne. Pro feminizaci dobre
Mám ho 17 cm. Zjišťuji zkušenosti, jestli ho zatlačím do sebe a nebude to ničemu vadit.
No pri tehle velikosti asi na dlouhe noseni to nebude. Ja az po letech sel do male klicky ale mam v klidu max 2-3 cm a kdyz stal max 5-6 cm.
U me to zaclo navic feminizaci a prave vyvolat pocit bez penisu. Na tohle je klicka idealni pomucka.
Také mám 8 cm v klidu, a do negativní klícky ho dostanu snadno, na nošení je fajn, nic mi nebolí, a rád ji nosím. Zkrátka jako kdybys neměl penis a na feminizaci je negativní klec skvělá.
No urcite to zvažime,ješte ta varlata :-)
Co s varlaty?
To už byla spíš řečnická otazka:-)
Jo tak. Já už se lekl že někdo tak pošahanej jako já a má fantazii o kastraci.
Kde jste klec koupili?
Fencku na kastraci ani nemysli. Zničil by jsi si akorát radost ze života. Po kastraci by tě zamykání přestalo vzrušovat. Přišel by jsi o zdroj testosteronu, takže úbytek svalů a začal by jsi kynout. A nikdo ti jí nikdy neprovede. A rozhodně si to nenech dělat od nikoho jiného, než od lékaře!
Já vím že to je blbost a o všechno bych tím přišel. I se mi o tom jednou zdálo a vím že bych to opravdu nechtěl.
Jak to děláte, že vám z negativní klícky penis nevyleze? Já mám erekci a klícku na špičce žaludu.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Negativní PC
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB