1

Téma: Negativní PC

Přemýšlím o pořízení si negativním PC. Má někdo s tímto typem klece zkušenosti. Děkuji za poznatky.

2

Re: Negativní PC

Nebude to nepohodlne? Co tim chces zkusit?

3

Potlačení erekce a pocit bez penisu.

4

Takhle to mam nekolik let. Mam maleho a erekce skoro zadne. Pro feminizaci dobre

5

Mám ho 17 cm. Zjišťuji zkušenosti, jestli ho zatlačím do sebe a nebude to ničemu vadit.

6

No pri tehle velikosti asi na dlouhe noseni to nebude. Ja az po letech sel do male klicky ale mam v klidu max 2-3 cm a kdyz stal max 5-6 cm.

7

U me to zaclo navic feminizaci a prave vyvolat pocit bez penisu. Na tohle je klicka idealni pomucka.

8

Také mám 8 cm v klidu, a do negativní klícky ho dostanu snadno, na nošení je fajn, nic mi nebolí, a rád ji nosím. Zkrátka jako kdybys neměl penis a na feminizaci je negativní klec skvělá.

9

No urcite to zvažime,ješte ta varlata :-)

10

Co s varlaty?

11

To už byla spíš řečnická otazka:-)

12

Jo tak. Já už se lekl že někdo tak pošahanej jako já a má fantazii o kastraci.

13

Kde jste klec koupili?

14

Fencku na kastraci ani nemysli. Zničil by jsi si akorát radost ze života. Po kastraci by tě zamykání přestalo vzrušovat. Přišel by jsi o zdroj testosteronu, takže úbytek svalů a začal by jsi kynout. A nikdo ti jí nikdy neprovede. A rozhodně si to nenech dělat od nikoho jiného, než od lékaře!

15

Já vím že to je blbost a o všechno bych tím přišel. I se mi o tom jednou zdálo a vím že bych to opravdu nechtěl.

16

Jak to děláte, že vám z negativní klícky penis nevyleze? Já mám erekci a klícku na špičce žaludu.