Téma: Znáte humbler?
Vím, že to k pásům cudnosti zrovna úplně nepatří, ale přece jen bych se vás chtěl zeptat.
Znáte hračku jménem humbler?
Máte s ním někdo zkušenosti?
Láká vás to?
Brzy vám prozradím, proč se ptám :-)

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Všechno kolem CUDNOST.CZ » Znáte humbler?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Vím, že to k pásům cudnosti zrovna úplně nepatří, ale přece jen bych se vás chtěl zeptat.
Znáte hračku jménem humbler?
Máte s ním někdo zkušenosti?
Láká vás to?
Brzy vám prozradím, proč se ptám :-)

Znám a mám, akorát jsem netušil že se to tak jmenuje.. Je to vcelku zajímavý prvek do výbavy (i když my ho zas tak nepoužíváme). Pořídil jsem ho u sebe v "dílně" ![]()
pekna vecicika, mel sem tu cest i vyzkoušet a mohu rici ze jen a jen super. kdyz je clovek na ctyrech tak to krasne stahuje penis dozazu, fakt mohu jen a jen doporucit
Děkuji za reakce, ptal jsem se proto, že právě spouštím takový miniprojekt zaměřený právě na BDSM hračku jménem humbler. Cena nic moc, já vím, ale tak to prostě je - kdo si ho umí vyrobit sám, potřebuje jen chvilku času, a kdo si ho chce koupit, je to hold na kousek dřeva a dva šroubky celkem drahota. A docela pořádná, třeba na stockroom.com se dá humbler pořídit za necelých 200 dolarů (4000 Kč). U nás se humbler shání hodně špatně, proto jsem dostal ten nápad.
Zvu vás tedy na www.humbler.cz nebo www.humbler.sk. Jestli se chcete seznámit s touto hračkou blíže, můžete si na těch stránkách přehrát videa.
Budu oponovat. Samshop je v BDSM komunitě celkem známý, jde o domací dílnu a cena je 900, doufám, že jsem ti nenarušil podnikatelský záměr.
Tam mě nenapadlo se podívat. Ale nevadí, záměr jsi mi nenarušil. Humbler mám levnější a brzy budu mít v nabídce ještě i další druhy.
Tak jsem kouknul na humbler.cz a nejdou mi zvětšovat fotky.
Jinak bych měl připomínku k tomu otvoru pro koule, celý výřez má ostré hrany a to nebude dělat dobrotu při delším nošení..
Obrázky se nezvětšují a nejsou ani klikací, jen se po najetí myší na ten malý zobrazí ten velký.
A ohledně dlouhodobějšího nošení humbleru, to je možná námět k diskusi. Nedovedu si představit mít ho na sobě třeba celý den, takové 3-4 hodiny podle mně bohatě stačí. Asi bych ani pohodlnější typy humbleru nedoporučoval na delší dobu. Uvítám zkušenosti jeho nositelů.
Aha, jsem myslel že tam je klasická fotogalerie;)
Právě jako uživatel říkám, že ostré hrany nejsou nic moc. Já mám sice kulatý otvor, ale na hranách zhruba R3. Ostré hrany vedou k lokálnímu otlačení a nepříjemné bolesti. Samozřejmě také záleží na velikosti otvoru. Nicméně asi nebude problém hrany obrousit, jen už to pak nebude vzhledově ono..
Tak jsem kouknul na humbler.cz a nejdou mi zvětšovat fotky.
Jinak bych měl připomínku k tomu otvoru pro koule, celý výřez má ostré hrany a to nebude dělat dobrotu při delším nošení..
mam stejny nazor jako ty , ty ostre hrany nebudou dobře ani na kratkodobe
mel sem uz humbler nasazeny a tak vim jake to je, a bylo to super jen mel ty hrany srazene
Sehnal jsem další velice zajímavé typy humbleru a právě jsem spustil novou rozšířenou verzi webu. Rád bych vás proto ještě jednou pozval k návštěvě:
Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli se dá nosit současně humbler s PC, zda už to někdo zkoušel. Díky za odpověď.
Vzhledem k tomu, že se obě zařízení "instalují" na koule, neumím si představit, že by to šlo naráz. Možná nějaký speciálně upravený, ale standardní určitě ne.
Díky za odpověď. Myslel jsem si to, ale radši jsem se zeptal zkušenějších.
Jde to současně, mně se to povedlo. CB6000s a humbler č. 2.
Super. Díky za info. Požádám doma Manželku o svolení k nákupu humblera a doufám, že ho budu moct objednat.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Všechno kolem CUDNOST.CZ » Znáte humbler?
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB