1

Téma: 100% cudnost bez piercingu

Ahoj,
nemáte někdo zkušenost s následující praktikou? 
https://www.xvideos.com/video.hadodkoee … d_chastity
Není potřeba piercing a přeci se z klece nedostanete.

2

Re: 100% cudnost bez piercingu

To mi přijde jako dobrý způsob jak si udělat zánět...  Myslím že jsou lepší způsoby jak dokonalé cudnosti dosáhnout.
Ostatně není důležitá i důvěra? Proč má partner chuť podvádět?

3

Jak již psal kolega. Super způsob, jak si udělat zánět. Zrovna ve středu jsem s tím byl na pohotovosti. No… nepřeji to nikomu, s pocitem úlevy jsem si nechal do zadku píchnout injekci. Neblbněte a nehazardujte se zdravím.

4

Tak to radšej budem nosiť ten dizajn "kovové nohavičky" ako si niečo pchať do penisu.
Som zvedavý čo spraví až sa mu tá šňúrka pretrhne a zostane mu to vo vnútri.

5

Jaké jsou ty lepší způsoby na 100% cudnost? O žádných nevím. T a Y pásy se musí denně čistit a tady i odemykat (vlastní zkušenost).

PA je obdobou - piercing je rovněž v močové trubici a ještě  k tomu máte díru v penisu navíc, délkou jsou obě věci velice podobné.

O podvádění zde přeci vůbec nejde, jde zde o pocit totálního odevzdání orgasmů, někomu koho milujete, nic tak nějak na půl, o tom to je, a proto mě to zajímá.

6

Z klasické klece si ho vytáhne každý, když tedy bude chtít. Kdyby to mojí ženu bavilo a možná někdy bude, tak bych nosil klasickou klec, a měl bych to v hlavě tak, že si mě zamkla a musím být zamčený a tečka. S  ‘T’pásy zkušenosti tedy nemám, ale chvály jsou na pásy od Neosteelu a od Latowski. Co se týče toho PAčka, chlapy to mají a stížnosti jsem na to ještě nečetl. Ale určitě tam bude potřeba nějakého ošetření (něčím to mazat atd..). Na ten zánět fakt pozor. Když ti z něho kape krev, a při čurání to neskutečně štípe, tak to není žádná sranda. Měl jsem slzy na krajíčku. Pokud máš rád bolest, tak vyzkoušej KTB. Nebo klasickou klec s řemínkem na zámek. A nebo jsou ty klícky s kovovým opaskem (na název si nevzpomenu).

7

Pochybujem že pchať si niečo do penisu je hygienickejšie ako T pásy alebo ten klasický krúžkový dizajn...

Ak máš fetish na predmety v penise tak si kúp dilatátor a nevymýšľaj blbosti s PC.

8

Ahoj já mám tohle a vytáhnout nejde. Ale nakonec udělat si to můžeš i přiložením vibrátoru, ale ven ho nedostaneš.
https://www.amateri.com/cs/alba/3267625/chastity