Téma: Silikonové pásy

Zdravím,

není tu někdo kdo má zkušenosti s dlouhodobým ( čti: měsíc a déle ) nošením silikonových pásů Birdlocked a Birdlocked Pico ? Vaše zkušenosti na funkčnost, pohodlí a hygienu ?

Doposud jsem měl polykarbonáty CB3000 a CB6000s a nevyhovující.

Díky

2

Re: Silikonové pásy

Ahoj, tipuju, že asi ne, protože sám Birdlocked nedoporučuju na dlouhodobé nošení. Hlavně kvůli tomu, že hodně vyčnívá dopředu od těla a špatně se maskuje pod oděvem. Spíš je vhodný jen na doma a na noc. Birdlocked jsem měsíc měl, ale jen na spaní a přes den jsem si vzal vždycky klícku nějakou jinou. Spí se s ním perfektně, erekce neerekce drží na svém místě a ani se nehne, nic neskřípe a netlačí, vůbec jsem se v noci nebudil.

Na hygienu nejsem objektivní posuzovatel, protože s obřízkou to mám mnohem jednodušší. Co se týče funkčnosti, tak jak jsem zmiňoval, sice perfektně drží, ale prý se v něm dá udělat mačkáním klícky mezi prsty. Sám ale takový pokušitel nejsem, nezkoušel jsem to osobně. A to pohodlí - na nahém těle ok, ale pod oděvem nic moc.

Birdlocked Pico - díky obřízce mám žalud méně citlivý, tak ty ostny skoro ani necítím. Ale mám ji teprve rok, tak mám srovnání jaké to bylo předtím a to by asi bylo trošku peklo.

Podrobnější recenzi na Birdlocked najdeš tady:
http://forum.cudnost.cz/topic/164/cudno … uckolding/

3

Re: Silikonové pásy

Tuším že madam Safira tu někde psala že její přítel je v pracovní dny a někdy o víkendech když na to vyjde menstruace její, celou dobu zamčen v Birdlocked Pico.