Téma: Kouzelný prsten
Tuto povídku jsem kdysi našel na netu. Nedávno jsem si na ni vzpomněl a kupodivu se mi po letech podařilo ji najít. Není sice přímo o zamykání, ale myslím si, že by mohla zaujmout.
Tak tedy "Kouzelný prsten"
Právě jsme se s manželem přestěhovali. Byl to viktoriánský dům s velkou a také zanedbanou zahradou. Vypadalo to, že
se o ní už roky nikdo nestaral. Jednou asi velmi pyšná a upravená zahrada byla postupně pohlcena přírodou. Stěží šlo
zpozorovat, kde bývaly záhony a jaký tvar měl živý plot.
Rozhodla jsem se to postupně napravit. Začala jsem plít v nejvzdálenějším koutě zahrady, který nebyl snad po desetiletí
upravován. Už hodiny jsem vytrhávala plevel a zastřihávala keře, když jsem si všimla nenápadného, ale za to
obrovského křoviska. Přišla jsem blíž a všimla si, že je za ním nějaká kůlna.
Stálo mě dost sil, abych vůbec našla dveře. Byla jsem zvědavá, co se skrývá uvnitř. Tam jistě nikdo dlouho nebyl.
Konečně jsem vešla zcela vyčerpaná dovnitř. Pracovala jsem těžce a řinul se ze mě pot. Sedla jsem si proto na podlahu
a dívala se kolem sebe.
Tahle kůlna byla jistě hodně stará. Nečekaný dva schůdky za vchodem byly vytesány do skály. Vlastně to byla jeskyně,
která byla akorát chráněna částečně zdí a částečně prkny před přírodními živly. Střecha byla děravá. Stékal z ní proud
vody. Divila jsem se, že není místnost zatopená. Pak jsem si ale všimla díry v podlaze, kde všechna voda mizela.
Když jsem vstávala, uviděla jsem něco lesklého v blízkosti té díry. Opět jsem se vrátila k zemi a našla prsten. Vypadal
velmi staře. Byl částečně zrezavělý a dost špinavý. Ze zvědavosti jsem si ho dala do kapsy a vrátila se na slunce.
Vešla jsem do domu, abych Davidovi ukázala, co jsem našla. Sáhla jsem do kapsy a napřáhla ruku, aby se na něj mohl
podívat. „Nějaká veteš,“ řekl a otočil se. „Přála bych si, aby si projevoval větší zájem o tyhle staré věci!“ reagovala
jsem naštvaně. Okamžitě vstal a přišel ke mně. Vzal ten prsten a začal ho zkoumat. „Myslela jsem, že tě nezajímá,“
rýpla jsem si. „Nezajímal mě, ale najednou jsem měl náhle nutkání, abych si ho pořádně prohlédl. Vypadá opravdu
velmi staře a zdá se, že je v něm něco vyryto. Přál bych si, abychom mohli zjistit, co je tam napsáno.“
Odsud se začaly dít prapodivné věci. Prsten byl špinavý a rezavý, ale teď vypadal jako nový. Nevýrazná písmena se
pomalu stávala čitelnější. „Prsten plnící přání.“ Oba jsme se na sebe překvapeně podívali. David se zeptal první. „Viděla
si právě to, co já?“ Kývla jsem. Jakoby ten prsten odpověděl na Davidovo přání a ukázal ten nápis. Musí to být pravda!
„Musíme to vyzkoušet!“ vykřikla jsem. „Plní to přání!“
„Nebuď směšná!“ řekl cynicky.
„Dobře, tak to vyzkoušíme. To bychom měli?“
„Co navrhuješ?“
„Tak třeba tohle. Od té doby, co jsme manželé, mám dojem, že máš nějakou skrytou sexuální fantazii, kterou mi tajíš.
Přeji si, abych věděla o jakou jde,“ řekla jsem pomalu.
David začal mručet, „Nesmysl! Naprosto směšné!“ Chvíli jsem si myslela, že se nic nestalo, ale pak jsem zjistila, že
zničehonic vím nové informace o Davidovi, které by mi nikdy neřekl. Některé velmi neobvyklé informace!
„Funguje to!“ vykřikla jsem. „Jak to víš?“ zeptal se. Začínal být nervózní. „Máš fantazii jak jsi přinucen se obléknout
jako žena!“
„To je opravdu vtipné. Vypadal by si tak hloupě. Promiň Davide, ale tohle s tebou dělat nebudu. Cítila bych se jako
lesbička, a to jistě víš, že nejsem.“
„Skutečně?“ řekl a vzal mi prsten. „To je dobrý nápad. Přeji si, aby tě fantazie, o které si se právě dověděla,
neuvěřitelně vzrušovala. A nezáleží na tom, jak divná ti teď přijde.“
Znovu, necítila jsem zprvu změnu. Ale pak se mé myšlenky začaly měnit. Bylo to zvláštní. Do té doby, jsem byla
zásadně proti jeho fantazii, ale nyní mi připadala velmi zajímavá. Budu schopná převzít dominantní roli – ‚být mužem‘
– a on bude submisivní ženou. Protože mé předchozí přání mi dalo názornou představu Davidovy fantazie, věděla jsem
každou maličkost po čem touží. A navíc mě jakákoliv myšlenka o jeho fantazii neobyčejně vzrušovala!
„Tak co?“ zeptal se David. „Co si nyní myslíš o mojí fantazii?“
Stále byl nervózní. Ale já bych také byla, kdyby někdo odhalil mé tajné sny a touhy.
„Ano, fungovalo to. Po pravdě. Když teď myslím na tebe oblečeného v dámském oblečení, začínám vlhnout.“
Přišel ke mně a objali jsme se. Ve stejný okamžik jsem si od něj vzala prsten zpět na mojí ruku.„A ty máš nějaké dámské oblečení?“
„Ne, všechno jsem vyhodil předtím, než jsme se přestěhovali,“ řekl smutně.
„Nedělej si starosti,“ chichotala jsem se. „Myslím, že brzy jich budeš mít hromadu!“
Oba jsme odešli do patra a začali se svlékat. Cítila jsem jak vlhkost prostupuje mé kalhotky a viděla jsem jak se
Davidovi rýsuje pod kalhotami ztvrdlý penis. Jakmile jsme byli nazí, tak jsem začala přemýšlet o dalších přáních.
„Vždy jsem milovala punčochy a podvazky,“ začala jsem. „Černé punčochy lemované krajkou, zachycené za nařasený
podvazkový pás. Přeji si, aby si měl něco podobného právě na sobě.“
Znovu, nejprve pomalu, bylo přání splněno. Nejdříve se začaly tvořit punčocháče, zprvu mlhavé, ale postupně jasně
viditelné, se zformovaly na Davidových nohách. Během toho se mu hrnula do ptáka krev.
„Nyní. Přeji si, aby si měl na sobě černou podprsenku a k tomu ladící kalhotky – s tenkými ramínky a více krajkové
obruby kolem košíčků.“ Opět jsem viděla jak se magicky tvoří oblečení na Davidově postavě. Jeho pták se ještě více
napřímil a já si musela pospíšit, protože by mohl každým okamžikem vyvrcholit.
„Přeji si, aby si nemohl vyvrcholit dokud ti to nepřikážu!“ Přála jsem si troufale a pokračovala „… a přeji si, aby tvůj
pták byl tak velký jako je v mých fantaziích!“ S Davidem to lehce zatřáslo, jeho pták nabýval na objemu. Před chvíli
byl ještě průměrný, ale teď obrovský. Vypadal lehce rozhozen, že jsem nebyla spokojená s jeho velikostí dokud však
nedorostl do konečné podoby.
„Wow! Je ohromný!“
Měla jsem nápad jak rychle dokončit jeho fantazii. „Přeji si, aby si měl na sobě vše, co jsem měla já na naší svatbě.“ To
co měl na sobě, bylo pomalu doplňováno. Sledovala jsem jak se moje svatební výbava pomalu zhmotňuje. Nejprve se
proměnil materiál podprsenky a kalhotek do bílého hedvábí, tento pár jsem si koupila speciálně jen pro tento den.
Punčochy se také změnily do těch, které jsem si půjčila od sestry. Modré podvazky, které jsem si koupila, se také
zhmotnily a s nimi i poslední spodní vrstva; spodničky, které jsem našla a které patřily mé prababičce. Vše pečlivě
vybrané, tak aby splnily mé požadavky: ‚něco staré, něco nové, něco půjčené a něco modré‘.
Jakmile bylo spodní prádlo na místě, začaly se objevovat šaty. Nejdřív obruč, ale pak už začaly vyrůstat od země dlouhé
bílé šaty zdobené krajkou. Následovala vlečka a i závoj se objevil na jeho hlavě. Všimla jsem si k mému překvapení, že
kouzlo bylo komplexní, protože doplnilo i náušnice a make-up. To znamená, že musí mít propíchnuté uši. I jeho nehty
byly namalovány jemnou růžovou. Na nohách měl moje střevíčky s řemínkem a nízkými podpatky. Vše bylo přesně jak
jsem si pamatovala, akorát lehce pozměněné, tak aby vše pasovalo na jeho tělo.
„Jak se cítíš?“ zeptala jsem se ho.
„Úžasně!“ odpověděl.
„Je ostuda, že jsi nevyplnil lépe korzet těch šatů,“ povzdechla jsem si. „Držme se té myšlenky! Můžeme to spravit! Přeji
si, aby si měl velký pár prsou, které by vyplnily tvou podprsenku.“ Tohle bylo ještě zvláštnější. Jako bych pozorovala
nafukující se balonky jak jeho hrudník už nebyl více plochý. Tohle mě vzrušilo ještě víc a jak jsem slyšela Davidovo
dýchání, tak jeho to také nenechalo v klidu.
„Čím jsi ženštější, tím víc mě to vzrušuje! Co dalšího bych měla změnit.“
Nyní David opět znervózněl. „Nenech se tím úplně unést, Karol zůstaň nohama na zemi!“ řekl nervózně skoro koktavě.
„Čeho se bojíš? Myslela jsem, že se ti to takhle líbí? Já si to tedy užívám. A ve skutečnosti mám skvělý nápad. Přeji si,
aby sis odteď mohl oblékat jen dámské oblečení.“
„Co to děláš?“ vykřikl. „Já vím, že jsem chtěl být přinucen nosit tohle oblečení, ale ne pořád! Co má práce?“
„Promiň Davide,“ odpověděla jsem. „To si byl přece ty, kdo si přál, aby se mi to líbilo a teď chceš měnit své názory?“
„Ale vždyť se mi budou všichni posmívat!“ David naříkal.
„Nebudou. Uděláme ještě pár změn a nikdo se ti nebude smát, protože nikdo z nich si nebude myslet, že si někdy byl
mužem!“
„Tohle se dostává mimo naši kontrolu!“ vykřikl. „Dej mi prosím ten prsten!“„Proč Davide?“
„Tak, abych se mohl vrátit do normálu,“ odpověděl naštvaně.
„Ale malý Davídek se baví,“ odpověděla jsem a uchopila jeho ztvrdlý klacek.
„Jsem ráda, že máš tuhle fantazii rád. Je zábavné se na tebe dívat. Jsi tak sladký a ženský.“ Zamyslela jsem se na
moment a měla další nápad. Přála jsem si, aby David nemohl zrušit žádné z mých přání. Pak jsem udělala pár dalších.
Začala jsem s jeho výškou, tak aby byl nižší než já. Pět centimetrů mi stačilo. Pak jsem pokračovala a nechala zmizet
veškeré ochlupení. Zůstaly mu jen vlasy na hlavě, které jsem přebarvila na blond a prodloužila k pasu. Upravila jsem
jeho pas a zadek do ženských tvarů. A zakončila jsem přáním, aby se mu vždy, když bude vzrušený, změnil hlas na
roztomilý dívčí hlásek. Vypadal více a více zděšeně, ale na jeho gigantické erekci to nic nezměnilo.
„Co si teď o sobě myslíš?“ zeptala jsem se. „Jsi nádherná holka připravená na svůj svatební den. Nikdo by se ti v práci
nesmál, protože by nikdo nevěděl, že jsi to ty. A ještě závěrečnou tečku – jak ti budeme říkat? Jaké je tvé jméno ve
tvých fantaziích? Zuzka, je to tak?“ Hlasitě jsem se zasmála. „Myslím, že ho budeš mít rád! Přeji si, aby jsi nebyl
schopný se představit jiným jménem než jako Zuzana! Takže jak se jmenuješ?“ Otočil se a viděla jsem ten boj jak se
pokoušel vyslovit své staré jméno. Ale jediné, co z něho vyšlo, jeho novým jemným a sladkým hláskem bylo „Zuzka“.
„Prosím Karol,“ žebral. „Půjč mi ten prsten.“
„To ne!“ odpověděla jsem. „Má zábava teprve začíná!“
„Co se chystáš udělat dál?“ zeptal se zděšeným dívčím hláskem. „Ach, zníš tak sladce tím holčičím hláskem! Tak
dobře, že tě musím mít hned teď!“ Vzala jsem ho za ruce a táhla do ložnice. Byla jsem tak vlhká očekáváním, že jsem
těžko mohla déle čekat.
„Lehni si na postel miláčku,“ řekla jsem mu a počkala až si upravil své objemné sukně kolem sebe na postel. Obruče a
spodničky tvořící jeho šaty znamenaly, že na posteli byla hromada nadýchané krajky, která zakrývala většinu jeho těla,
takže jsem učinila další přání.
„Přeji si, aby jsi měl na sobě jen spodní prádlo,“ řekla jsem a sledovala jak se šaty rozplývají.
Nyní jsem ho viděla o dost lépe. Jeho nové dlouhé blonďaté vlasy částečně zakrývaly jeho (ještě maskulinní) obličej,
který vypadal divně s růžovou rtěnkou a makeupem. Jeho zaplněná podprsenka stěží pobrala jeho poprsí a jeho
kalhotky na tom nebyly o moc líp, když v nich byl ten monstrózní penis. Celý obrázek pěkně doplňovaly punčochy a
podvazky.
Zvedla jsem svojí sukni a pomalu na něj vylezla. Byla jsem tak vlhká touhou, že do mě zaplul snadno, ačkoliv jsem
nebyla zcela připravená na to, jak mě zaplnil jeho obrovský pták. Začala jsem na něm svou jízdu, pomalu jsem se
pohybovala nahoru a dolu. Zjistila jsem, že už jsem byla neuvěřitelně blízko orgasmu.
Cítila jsem jeho ohromného pulzujícího ptáka a jak jsem pohlédla na jeho ženské tělo s chvějícími se ňadry, ucítila jsem
první záchvěv orgasmu. Kontrast ženského těla v nádherném dívčím oblečení a vědomí, že uvnitř je David mě přivádělo
k šílenství. Jeho nový zvětšený penis mě roztáhl více než obvykle a dotýkal se více magických tlačítek, kterých David
nemohl dříve dosáhnout. Sténala jsem ve vlnách rozkoše a stěží slyšela jeho tichý žalostný hlásek žádající „Necháš mě
také vyvrcholit?“
Náhle jsem si vzpomněla na mé přání, že nemůže vyvrcholit bez mého dovolení. Tak jsem řekla „Ano!“ a okamžitě byla
šokována jak jsem pocítila jeho mocné pumpující svalstvo. Tento efekt mě odrovnal a přivedl hlouběji do
neuvěřitelného druhého orgasmu. Počkala jsem až vlny utichnou a pak se svalila a lehla podél Davida, oba jsme se
objali.
„To bylo úžasné!“ řekl tím sladkým hláskem. Oba jsme tam chvíli leželi, když David vstal. „Kam jdeš?“ zeptala jsem
se.
„Bylo to úžasné, ale myslím, že je čas se proměnit zpět!“ odpověděl a pomalu se svlékl ze svého prádelka. Odešel ke
svému šatníku a vyndal nějaké slipy, ale nemohl si je obléct! Pokaždé, když se o to pokusil, tak se otvor pohnul!
„Co se to děje?“ byl zmatený.
„Pamatuješ si mé dřívější přání? Můžeš nosit jen dámské oblečení!“ se smíchem jsem odpověděla.„Ale co práce? Co můj život? Moje fantazie se nerozšiřuje na to, abych žil jako žena celé dny! Chci se přestat takhle
oblékat minutu po té, co vyvrcholím!“
„Neboj!“ odpověděla jsem. „Já to přece vím. Vzpomeň si, že teď sdílíme tuhle fantazii. Jenom jsem tě provokovala.
Užila jsem si každý okamžik. Bavila jsem se. Ale po tom všem. Stále jsi můj manžel. Nechci, aby si sousedé mysleli, že
jsem se stala lesbičkou.
„Přeji si, aby tvé tělo bylo jako dřív a odteď můžeš nosit svrchní mužské oblečení.“ Sledovala jsem jak se mu
zkracovaly vlasy, jeho hrudník opět zarůstal chlupy a jeho zvětšená prsa splaskávala. Opět získal svou výšku a byl opět
vyšší než já.
Znovu se pokusil obléct. „Co je ještě špatně?“ zeptal se svým normálním hlasem. „Stále to nemůžu obléknout!“
„Samozřejmě, hlupáku! Řekla jsem pouze ‚svrchní oblečení‘!“ smála jsem se. „Stále musíš nosit dámské spodní
prádlo.“
Povzdechl si a vzal si opět na sebe kalhotky, punčocháče a podvazky. „Tohle přestává být sranda a ty to víš.“ začal, ale
já ho přerušila.
„Nezapomeň na podprsenku, zlatíčko!“ řekla jsem, takže si ji zdráhavě oblékl. Byla to neuvěřitelná zábava.
Odešel k šatníku a vyndal tričko a kalhoty. Jakmile si je vzal na sebe, byla jsem zvědavá, jestli je něco vidět. Všimla
jsem si, že podprsenka je pozorovatelná skrz tričko a podvazkové řemínky skrz kalhoty. Ale jelikož nemohl nosit
ponožky nebyla žádná možnost, jak by mohl skrýt punčochy.
Začala jsem přemýšlet o dalších věcech, které bych mu mohla provést – měla jsem tolik skvělých nápadů. Začala jsem o
nich Davidovi říkat.
„Tohle zkusíme jako další,“ řekla jsem mu. „Budeš si muset procvičit chůzi na vysokých podpatcích, takže ti dám tyhle
a budeš v nich trénovat několik týdnů. Určitě si musíš vyzkoušet nějaké fantazijní oblečky, které se mi pořád snažíš
vnutit. Jako francouzskou služku nebo školačku. A zde je báječná myšlenka! Mohli bychom si prohodit svá pohlaví a ty
by si mohl mít místo mě další měsíc mou menstruaci! Zamiluješ si tyhle tampony!“
Teď už byl David opravdu zděšen a to jsem se mu ještě nezmínila o dospělém miminku, nebo těhotenství.
Přiskočil ke mně a rychle se natáhl pro prsten. Chvíli jsme o něj bojovali a málem jsem o něj přišla. Rychle jsem si
přála, aby mi David nemohl vzít prsten bez mého souhlasu.
Když to slyšel, vzdal to a povzdychl si.
„Neměj strach!“ řekla jsem. „To nejsou jen špatné zprávy.“
„Ale jsou. Mám rád fantazie, ale když je můžu ovládat, ale ty mi teď můžeš udělat cokoliv budeš chtít. Pokud se mi
něco nebude líbit, tak si můžeš přát, aby se mi to líbilo.“
„Jako jsi to udělal ty se svou crossdressing fantazií?“ zeptala jsem se.
„Ale co jiného by si udělala, pokud bych si to nepřál. Řekla jsi, že bych vypadal hloupě a nikdy by ses toho
neúčastnila.“
Rozhodla jsem se, že je na čase ustoupit.
„Dobrá, přeji si, aby ani jeden z nás nemohl udělat žádné přání, která by byly proti našim touhám.“
„To vypadá dobře,“ řekl pomalu David.
Stále se trochu bál, ale už jsem o tom nechtěla mluvit. Vrátili jsme se do přízemí a vyšli ven na zahradu. I když nám
zabrala nyní už naše společná fantazie dost času, a byl už večer, stále ještě bylo světlo.
„Přeji si, aby zahrada získala svou původní krásu,“ a pozorovala jsem měnící se zahradu. Ale jak se tak začalo dít,
prsten se začal zahřívat a jiskřit.
„Co se děje?“ zeptala jsem se Davida.
„Myslím, že to nezvládá změny takové velikosti.“ Zamyslela jsem se a přála si vědět odpověď.„Máš pravdu! Všichni obyvatelé domu jsou odteď zapálení zahradníci, ale předtím, pouze jeden z nich byl. Prsten mě
nechal snadno změnit tebe, protože to zasáhlo jen jedinou osobu v jeden okamžik a nevyžadovalo větší změny než jaký
skutečně jsi.“
Nyní víme vlastnosti toho prstenu, takže jsem začala plánovat.
Šli jsme do postele úplně vyčerpaní z práce na zahradě a z dřívější v ložnici. Mohla jsem vidět, že David se necítil
vzrušený. Ale jakmile si sundal tričko a uviděl podprsenku, tak ‚malý Davídek‘ začal opět napínat kalhotky.
Svlékl se ke spodnímu prádlu a já ho požádala, aby ho také sundal. Připojil se ke mně v posteli a začali jsme se
navzájem mazlit. V tento okamžik byl jeho pták opět obrovský a vykukoval z kalhotek.
„Co takhle něco trošku jiného?“ zeptala jsem se a než stačil odpovědět, pomyslela jsem na další přání.
Davidova erekce mizela a zeptal se mne, co jsem to provedla.
„Jen počkej, uvidíš broučku!“
Zděšeně pozoroval klesající penis, který se postupně smršťoval. Zbýval po něm malinký pupínek, když se začaly
smršťovat jeho koule. To už mu došlo, že získává moje pohlavní orgány, ale stále vypadal zděšeně. Když byla proměna
dokončena a měl vlhkou pochvu plnou šťáv, začala jsem se také měnit.
Jeho zděšený výraz narostl jak se na mě začal objevovat jeho obrovský penis a koule. Když to skončilo, podívala jsem
se dolu a ucítila rychlé vzrušení v mé nové končetině. Začala jsem si ho rukou honit po celé délce a Davidův pohled byl
plný hrůzy.
„Jen si lehni na záda a užij si to můj miláčku!“
„Ale on je tak velký!“ odpověděl jak jsem se k němu blížila.
Ten pocit jak můj penis vstoupil do Davidovy vaginy byl neuvěřitelný. On také vypadal šokovaně jak viděl toho
velkého macka zanořovat se do jeho těla. Nicméně postupně byl pohled hrůzy nahrazen pohledem vášně.
Připomněla jsem mu, že leží na naší posteli v dámské spodním prádle a že je šukán jako holka. Jak jsem to dořekla,
slyšela jsem jak se mu zrychlil dech a začal slastí sténat. Zrychlila jsem své tempo a cítila jsem blížící se vyvrcholení.
Zdálo se to velmi odlišné s ptákem a když jsem dosáhla vrcholu, hlasitě jsem vykřikla.
David stále sténal, svíjel se rozkoší a stěží měl dostatek energie, aby cokoliv řekl.
„Wow!“ tohle jediné slůvku byl schopný zvládnout. „Nyní vím, proč to ženy mají lepší. Mnohonásobný orgasmus!“
Objali jsme se předtím než jsme se od sebe odtrhli a usnuli po tomhle vzrušujícím dni.
Ráno jsme se vzbudili a oba překvapivě zjistili, že to nebyl pouhý sen. Stále jsem měla toho obrovského ptáka s ranní
erekcí a David zjistil, že jeho nová anatomie ho nechala spát na vlhké ‚skvrně‘!
„Vrátíš mi prosím mé pohlaví?“ zeptal se.
„Možná během několika dnů,“ odpověděla jsem mu. „Varovala jsem tě, že má menstruace má zpoždění, a myslím, že si
zasloužím od ní jeden měsíc odpočinout.“
Rychle jsem si všimla další výhody. Poté, co se osprchoval, a brzy si uvědomil, že nemá jinou možnost než si vzít
dámské spodní prádlo, zjistili jsme, že mu kalhotky padnou o mnoho lépe. Jakkoliv mně kalhotky neseděly, boule na
nich nevypadala moc dobře!
Se smíchem mi David pověděl, že budu potřebovat stahovací kalhotky, abych se vyhnula odhalení. Rychle jsem si jedny
přála a začala jsem objevovat jak se zpotí penis, když je stažen mimo pohled.
Připomněla jsem si, že právě pro mě nastává nejlepší část, když David smutně oznámil, že jeho perioda začala.
Chystala jsem se mu ukázat jak se používají tampony, ale nemohl se přinutit je zkusit, takže jsem mu vnutila alespoň
vložky. Musel si vzít jedno balení do kufříku! Stěžoval si na to. Stěžoval si ještě víc, když se objevili první křeče a když
zjistil, že mu díky vložkám nesedí dobře oblek!Oba jsme odešli do práce, ale já se stále snažila nezapomenout na můj penis. Hlavně, když jsem zapomněla na
dámských toaletách po vyčůrání položit prkýnko. Ve skutečnosti jsem udělala pár rychlých přání, takže žádná moje
kolegyně se mě nezeptala, proč při čůrání stojím!
Dalším přáním jsem chtěla zjistit jak si vede David a byla jsem pobavena zjištěním, že dvě ženy z jeho oddělení si
všimli ramínek podprsenky! Představila jsem si další možnou zábavu a proto jsem si přála, aby obě udržely toto
tajemství, ale aby zároveň donutili Davida, aby ukázal vše ostatní.
Pak jsem si přála, abych měla skrytou kameru, která by pronásledovala Davida a posílala mi obraz na můj monitor.
Dívala jsem se na obrazovku jak ty dvě ženy prolomily jeho tajemství tím, že mu rozepnuly podprsenku. Zakřičel „Ou!“
a pak si všiml, že jejich hra teprve začala.
„Proč nosíš podprsenku?“ zeptala se jedna z nich.
„A co dalšího máš na sobě?“ zeptala se druhá.
„To je osobní!“ vykřikl David uraženě.
„Ne na dlouho! Pokud nás nenavštívíš na dámských toaletách a nepředvedeš se nám!“
Poslušně je následoval. Zdráhavě se svlékl do spodního prádla. „Jak krásné kalhotky! A také rozkošné punčochy a
podvazky!“
Viděli bouli z vložky a usoudili, že je to skrytá mužská část. Měla jsem dvojí myšlenky, jestli je mám přinutit, aby zašly
ještě dál, ale rozhodla jsem se nechat tomu volný průběh.
„Vždy jsme si myslely, že jsi celý chlap!“ řekla jedna a stáhla mu kalhotky. Byla tam dlouhá pauza jak se obě dívaly na
Davidovu ženskou anatomii. Ignorovaly jeho stížnosti, přitáhly ho a podívaly se zblízka.
„On není crossdresser!“ divila se jedna. „On je ve skutečnosti žena!“
Obě si všimli dalšího důkazu a to jeho menstruace a urychleně se mu omluvily.
Nemohla jsem se přestat smát jak David vysvětloval jak se chce dostat do světa managementu ovládaného muži.
„Správně sestro!“ řekli obě, a já se smála ještě víc. Byla jsem ráda, že jsem si přála, aby to udržely v tajnosti, protože
obě zoufale toužily vyslepičit tento příběh, ale kouzlo tomu zabránilo.
Ten večer jsem nedala najevo, že bych věděla, co se přihodilo. Ale znovu se smála jak jsem si vyslechla, co se stalo, z
Davidovi perspektivy.
Další týdny byly také zábavné. David byl tak otráven z křečí a nevolnosti, že si opravdu vážil, když skončila jeho
perioda. V ten okamžik jsem mu vrátila jeho penis i s koulemi. Byla jsem velmi ráda, že jsem se ho zbavila. Alespoň mi
opět padne mé oblečení.
Každý den jsem rozhodla o jeho spodním prádle. Obvykle to byla podprsenka, kalhotky, punčochy a podvazky, ale
občas jsem to doplnila korzetem.
Když se dostal z práce domu, převlékal se do jednoho z fantasy oblečků. Nechala jsem si jich vykouzlit několik – měl
oblek pro dospělé miminko, roztleskávačku, školačku, zdravotní sestru, holku zajíčka, plesovou královnu a mnoho
dalšího.
Také jsem se bavila, když byl v práci. Například jsem si přála, aby jeho nehty povyrostly o centimetr a byly namalovány
růžově. Přála jsem si, aby jeho prsa se zvětšily o jedno číslo, pokaždé když pomyslí na sex (přispěchal domu s pětkami
po dvou hodinách, co odjel do práce).
Nakonec mě to samozřejmě unavilo, takže jsem se rozhodla předat prsten Davidovi, aby si mohl nechat také splnit
nějaká přání.
Poprvé po pár měsících nevypadal nervózně. Na obličeji se mu objevil zlomyslný úsměv, když si přál, aby mu nikdo
nemohl vzít prsten bez jeho vědomí. Poté si přál, aby byl schopný ejakulace, tak často jak bude chtít, bez přestávek.
Poté si přál, že kdykoliv bude chtít, tak já budu následující hodinu neovladatelně hladovět po jeho spermatu.Jakmile domluvil, začala jsem mít tu nedočkavou touhu, pít jeho sperma. Okamžitě jsem si klekla a vzala jeho
obrovského ptáka do pusy. Netrvalo více než pár minut, když vyvrcholil a můj odpor byl přemožen žízní. Jakmile se
poprvé udělal, chtěla jsem, aby pokračoval. Asi dvacetkrát vyvrcholil než uplynula hodina a můj hlad byl pryč.
Poté si přál, aby má chodidla změnila tvar, tak aby se cítily pohodlně jen na vysokých podpatcích. Také si přál, abych
nosila jen sukně nebo šaty – už nikdy více kalhoty nebo džíny.
Začala jsem se bát jeho dalších přání, obzvlášť, když si přál, abych měla nezkrotnou touhu vyzkoušet jakoukoliv
sexuální fantazii na kterou pomyslí. Měla jsem být přece jen opatrnější, když jsem mu dávala ten prsten!
Nakonec i David byl unaven z prstenu. Vyzkoušeli jsme sex se třemi ženami, anální sex, dominanci, submisivitu, každý
představitelný fetiš. Nebylo pomalu už co zkoušet. Mohli jsme mít cokoliv a kdykoliv jsme chtěli.
Fakt, že prsten není schopen dalekosáhlých změn, pro nás znamenal, že jsme se museli zajímat o naší práci, abychom si
vydělali na živobytí. (Stále mám noční můry ze dne, kdy mě přinutil se obléknout za malou holčičku a nemohla jsem
mluvit normálně, jen jsem mohla šišlat. Zaplať pánbůh, že si všichni mysleli, že je to pro zvýšení příspěvku na charitu)
Nakonec jsme se rozhodli, že se zbavíme prstenu. Nikdo z nás nebyl natolik statečný, aby dovolil ostatním silám
navrátit vše, co způsobili naše přání. Rozhodli jsme se pro konečné přání. Přáli jsme si, aby se prsten objevil ukrytý
někde jinde na Zemi a aby další nálezci měli inteligentnější přání než jsme měli my.
Sledovali jsme jak prsten mizel, napůl zklamaně, napůl s úlevou. Vrátili jsme se do normálu!
Dobře, skoro. David stále musí nosit dámské prádelko, ať chce nebo ne, musí pořád. Stále má ten sladký dívčí hlásek,
kdykoliv se vzruší. Já mám stále neuvěřitelný hlad po Davidově spermatu, tak dvakrát do týdne. Uvázla jsem na
vysokých podpatcích a musím nosit sukni, ať se mi to líbí nebo ne. A co se týká těch dvou žen u něj v práci. Je jen
otázkou času, kdy objeví jeho penis.
Dobře, dostali jsme lekci! Pokud to budete vy, kdo najdete ten prsten, tak doufejte, že vaše přání budou moudřejší než
ty naše.