Ahojte, sice si říkám, že je na mě možná ještě brzy... i když proč vlastně :-)
Chci se přidat s dotazem, jestli někdo máte zkušenost s Red Chilli Chastity?
Přemýšlím, jak moc jsem "atypický", když se teď pohodlně vejdu do čínské klícky o průměru 32 mm, ale na délku potřebuju aspoň 11 cm u klícky samotné.
Nevím, jak moc horší je to u kolegů growerů, ale mně když se v kleci pokusí postavit mých klidových 12 cm, rve mě to za pytel tak, že bych brečel, a to mě jinak obdivují zubaři, co všechno vydržím bez umrtvení :-)
Fakt mi větší penis nepřijde jako výhra, spíš naopak, v těch menších klíckách je lepší výběr, mimo to, že jsou všechny i praktičtější.
Jsem neobřezaný bez piercingu a nechtěl bych na tom nic měnit, ale té kůže mám na penisu prostě hodně a když to zkusím namačkat do menší klícky, tak to v lepším případě v mezerách mezi dráty nebo prostě větracími otvory natéká, prakticky nemůžu mít přehrnutou předkožku déle jak den, ta naběhne vždycky jako první a nejvíc, a v horším případě si pořídím fakt nechutné otlačeniny s hojením na 10 dní do jizvy. Skončil jsem po 3 měsících zkoušení u jediné klícky, ve které jsem schopen fungovat a zůstat v ní zamknutý týden, déle se mi zatím nepovedlo.
Docela rád bych nosil klícku, ve které bych mohl být fakt aspoň měsíc v kuse a za tu dobu mi z ní nezačala lézt předkožka a někde mě to neotlačilo - a už začínám být nakloněn tomu za to i draze zaplatit...
A u Red Chilli jsem našel ZZ Cage, která je podobná té, co mám teď, mám ještě ostřeší to zalomení nahoře u kořene, ale pochopil jsem, že tenhle "á la Lockdown" tvar je pro mě asi jediný možný...