1

Téma: Klec na míru

Dobry den, mate prosím někdo zkušenosti s výrobci badassworkroom kteří jsou nově přejmenováni na bawrpro anebo s rigidchastity? Jejich klece jsou drahé, ale je to cele na míru a mají i titanové verze. Než investuji 10000kč do tehle srandy, rad bych měl nejake ujištění, ze ty věci od nich mají smysl. Od bawrpro už jsem kupoval titanovou zasouvaci trubicku s koralkem do penisu, která je mimo jiné absolutně super a fungujici - zamkne to fakt najisto ;-) Ale klec za desitku je proste klec za desítku…

Odkazy zde:

https://www.bawrpro.com
http://rigidchastity.com

Díky za názory a reference.

2

Re: Klec na míru

Já mám dvě z rigid chastity. Jako produkt fakt super ale komunikace a dodání je šílený.

3

Díky Fencku za reakci. Měl bych tedy na tebe více otázek :-)

Trochu se individuálního měření customizace/kastomizace obavám, abych něco nezměril jinak anebo aby systém měření fungoval správně a ja nemel nějakou míru trochu jinak postavenou a ta klec by pak pro me vůbec nebyla, i když by byla dělaná na me parametry.

Pro kontext, mám PA piercing ale nejsem obřezaný. Budu tedy kupovat klec s tím S-shape nebo curved PA a aby to bylo uživatelsky co nejpříjemnější, chtěl bych ji mít odlehčenou, takže z titanu.

Jakou mas klec? Jake má zamykání? Jaký je material, jak jsou svarene spoje(dobre nebo jento fušeřina)? Jake z te jejich klece mas pocity a jak se ti nosí, čistí a udržuje? Netlaci někde, nebo neskripe predkozku? Pokud mas PA, netaha to při nošení moc? Mas i zkušenosti s tím zatocenym PA hakem? A co ta kastomizace - vše jsi přeměřil dle jejich navodu a mas to fakt úplně na miru? Sedí ty rozměry a je to při běžném nošení či fyzické práci a sportu lepsi?

Moc děkuji za odpovědi ;-)

4

Mám zkušenost jak hakem kde není zalud obrezany. To byla ta první. Pak jsem se nechal obrezat a kupoval jsem druhou kde je ten hak pro obrezane. Ani v jednou případě to nějak neprekazi a je to fakt pohodlné. Vůbec o tom nevím. Nikde mě nic neskripe a vše drží na svém místě. První klec jsem kupoval v délce 35 mm a druhou 50 mm dlouhou. Osobně v tom při nošení nevidím rozdíl. Já nejsem moc obdařen co se velikosti týká a mám ho jak houbu takže se mi vleze i do té nejmenší klece. Jinak teď nosím tu delší kvůli tomu háku protože mám tu obrizku. Co se týká zpracování tak za mě A1. Žádný svár a nic podobného vidět není. Je to fakt poctivá ruční práce. Mám ji teda z nerezové oceli. Rigid podle mě nemá v nabídce titan. Co se nošení týká tak lepší klec jsem na sobě neměl. Nosím ji téměř trvale. Můj rekord je tři měsíce bez jediného sundaní a to podle mě vypovídá o její celkové použitelnosti. Sportuji s ni. Spím s ni. Meju se s ni a teď poslední dobou s ní mám i sex což mě občas docela vyvede z míry když přítelkyně řekne že už nevidí moc důvodu proč mě odemykat. Zámek mám klasicky integrovaný. Kupoval jsem ten stříbrný klíček z chastity shopu. Občas ještě přidáme plombu přes zámek když chce přítelkyně fakt zdůraznit že skemrat o odemčení nemá smysl. Za mě super klec a jinou bych už nechtěl.

5

A nemel bys čirou náhodou tu první s PA háčkem na prodej? :-)

6

To ne. Já ji občas nosím jen tak. Mě se na ni líbí právě že je fakt hodně malinka.

7

Mam dve od badassworkroom, komunikace skvela, byly behem par tydnu. Byl to hodne custom design a nebyl to problem, cena stejná jako maji na webu.
Kvalita super, prvni nosím uz 2.5 roku skoro nonstop. Druha je mi mala, chci ji sem prilezitostne dat na bazar.

8

A jak jsi se dostal k tak rozdílným velikostem? To jsi poprvé měřil jinak než podruhé, anebo v tom byl záměr? Ja jsem z toho měření takový rozpacity. Take nejsem obdařen, v erekci mám 14/4 ale v klidu je velmi malý, cca jen 6/3 což bývá označeno pojmem “grower” jakoze je malý ale zato víc roste… A s klecemi mám tím pádem logicky problem, ze normálně potřebuji klec menší ale při pokusu o erekci to děsně taha koule :-( a te u tech PA kleci bez obrizky za tuhle cenovku mám o to větší respekt ze správného zmereni. Nemas na to nějakou radu?

9

Irdd: díky za odpověď. A mas tu titanovou nebo zeleznou? Radsi bych koupil od badass, protože mi prijdou hezčí a propracovanejsi a hlavně je dělají prave i titanové. Tak posli rovnou parametry klece, kroužku a cenu, třeba nebudeš muset inzerovat vůbec ;-)

10

Ahojte, sice si říkám, že je na mě možná ještě brzy... i když proč vlastně :-)
Chci se přidat s dotazem, jestli někdo máte zkušenost s Red Chilli Chastity?

Přemýšlím, jak moc jsem "atypický", když se teď pohodlně vejdu do čínské klícky o průměru 32 mm, ale na délku potřebuju aspoň 11 cm u klícky samotné.
Nevím, jak moc horší je to u kolegů growerů, ale mně když se v kleci pokusí postavit mých klidových 12 cm, rve mě to za pytel tak, že bych brečel, a to mě jinak obdivují zubaři, co všechno vydržím bez umrtvení :-)
Fakt mi větší penis nepřijde jako výhra, spíš naopak, v těch menších klíckách je lepší výběr, mimo to, že jsou všechny i praktičtější.
Jsem neobřezaný bez piercingu a nechtěl bych na tom nic měnit, ale té kůže mám na penisu prostě hodně a když to zkusím namačkat do menší klícky, tak to v lepším případě v mezerách mezi dráty nebo prostě větracími otvory natéká, prakticky nemůžu mít přehrnutou předkožku déle jak den, ta naběhne vždycky jako první a nejvíc, a v horším případě si pořídím fakt nechutné otlačeniny s hojením na 10 dní do jizvy. Skončil jsem po 3 měsících zkoušení u jediné klícky, ve které jsem schopen fungovat a zůstat v ní zamknutý týden, déle se mi zatím nepovedlo.
Docela rád bych nosil klícku, ve které bych mohl být fakt aspoň měsíc v kuse a za tu dobu mi z ní nezačala lézt předkožka a někde mě to neotlačilo - a už začínám být nakloněn tomu za to i draze zaplatit...
A u Red Chilli jsem našel ZZ Cage, která je podobná té, co mám teď, mám ještě ostřeší to zalomení nahoře u kořene, ale pochopil jsem, že tenhle "á la Lockdown" tvar je pro mě asi jediný možný...

11

Tichošlápku na obřízce vůbec nic není. Musel jsem jí postoupit před 15 lety. V mé případě to bylo z důvodu funkčnosti při sexu. Zašel jsem k urologovi, ten se zeptal jaký mám problém, chtěl abych si stáhl kalhoty, na pár vteřin se na něj podíval (ani ke mně nepřijel blíž) a dal mi termín operace. Hospitalizace tři dny a operaci jednu hodinu. Nějaké zvláštní pooperační bolesti jsem neměl. Stehy používají samorozapadající.

12

@ElandJe klec mam zeleznou, vahove mi nijak nevadi tak mi prislo zbytecne priplacet si za lehci.

@Tichoslapek take jsem vahal kvuli cene, ale nakonec jsem si rekl, ze je to neco co je velkou součástí meho zivota, tak proc do toho neinvestovat castku kterou jinak dam třeba za par navstev restaurace s manzelkou nebo par plnych nadrzi :⁠-⁠)

13

Mohl bys prosím ukázat jakou klec si zvolil? Já mám z rigid chastity a také přemýšlím o nové. Tak bych se též nechal inspirovat.

14

@borik: To je dobré vědět, díky. Jenom nevím, jestli to řeší můj hlavní problém - asi bych potom mohl mít klícku o centimetr nebo i dva kratší a bezpochyby to bude výrazně jednodušší s hygienou (i když s tím jsem si poradil a dokážu se v klícce hezky vypláchnout), a vidím, že jsem se nevyjádřil jasně: Ty otlačeniny mám u kořene a kolem poloviny délky penisu, tam v tom předkožka moc roli nehraje, a v příliš malé klícce natékám taky všude, tou předkožkou to jenom začne.

@irdd: Naprosto chápu a souhlasím, proto jsem taky hned na začátku zpochybnil tu svoji první větu, že je na to brzy. Ale musí k tomuhle pohledu na věc dospět i moje paní, bez ní se to celé neobejde ;-)
Mám z ní teď po těch necelých 4 měsících, co jsme to s mojí submisivitou konečně rozbalili a začali s cudností, pocit, že čekala, že je to ode mě nějaká dočasná hra nebo pobláznění, a teď jí začíná docházet, že to asi fakt myslím vážně... takže bych to sice rád posunul dál klíckou na míru, ale zase nechci tlačit na pilu... nicméně vybráno můžu mít klidně předem :-)

Takže se taky přimlouvám za fotku, děkuji! :-)