Téma: Svatební den
Mám takový zvláštní dotaz.
Najde se tady někdo, kdo se ženil s nasazeným pásem cudnosti? Myslím ten den, při obřadu...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Svatební den
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mám takový zvláštní dotaz.
Najde se tady někdo, kdo se ženil s nasazeným pásem cudnosti? Myslím ten den, při obřadu...
To zní docela zajímavě a skoro i lákavě, tebe něco takového čeká?
Já jestli to jednou přijde v což doufám tak se určitě budu ženit s nasazenou klecí protože u nás to bereme dost vážně a jsem partnerkou trvale zamčený. Tak mě nějak nenapadá proč by svatební den měl být u nás jiný než jakýkoliv jiný.
@Fencek - A co svatební noc? Dovolí žena poprvé a naposledy v manželství sex?
To si nemyslím. Plánujeme rodinu. Sex jako takový máme ale jen bez mého vyvrcholení. Přítelkyně vysadila antikoncepci a na děti máme zatím čas.
Takže jdete spíš cestou, kdy ti ji obstará někdo vhodnější k sexu?
No i tuhle možnost zvazujeme ale zatím si o tom jen povidame a představujeme si jaké by to pro nás bylo. Teď jsme spíše na cestě kdy jí vlastně nosím živého robertka kterého si pečlivě střeží a jak sama občas zmini když mi zakazuje strikat tak pronese poznámku. Robertek přeci také nestrika.
Hezky nastavené, snad se i my s přítelkyní jednou do téhle fáze dostaneme
...
Díky. Určitě se k tomu dostanete když na tom budete oba pracovat.
Není to aktuální ale něco takového mě čeká. Moje přítelkyně nedávno otěhotněla a pro me to prý znamená cele těhotenství v kleci. Upřímně si to nedokážu představit nejdéle jsem byl měsíc v kleci a to už jsem nedával. Ale pravě jak čekáme potomka tak se chceme vzít a tím pádem bych měl být v kleci. Plánována svatba je asi za 4 měsíce. Tak me zajímalo jestli má někdo zkušenosti.
Ahoj,
když jsme se před 5ti lety ženil, tak jsem sice pásy znal a vůbec si nedovedl představit, že jednou o téhle představě řeknu své žene :-)
Kdybych se ženil dnes, určite bych byl při obřadu zamčený bez přístupu ke klíčku. Je to moc hezká představa. Je to něco, o čem ví jen ti dva, ikdyž stojí před desítkami lidí ...
Ja som mal nasadený pás cudnosti počas našeho obradu na úrade. Mal som nasadený minicage a celú následnu hostinu vrátane tanca. Je to naozaj najpohodlnejšia klietka akú som mal.
My sme s Madam mali tak svadbu.
Požiadal som ju o ruku v klietke a vedľa prsteňa bol aj kľúčik.Svadbu sme plánovali od januára a bola minulý týždeň. Od 6.januára som bol edgovany a mimo to stále zamknuty mojou Madam az do svadobnej nocí, ktoru sme strávili v playroome.
keď som navrhol Madam, ze vydržím pre ňu do svadobnej nocí nestriekat,tešila sa, pretože vedela ,aky pozorny a starostlivý som, keď som nadržaný, a ju to baví stupňovať.
Pre mňa to bolo niečo, čo si budem pamätať navždy ako sa nadržanost stupnovala. Na svadobný deň som uz od obradu čakal kedy budeme sami. Madam ma cely čas provokovala a pripomínala ako sa večer blížia budem moct zážit spoločný orgazmus, ale musel som čakať na orgazmus mojej Madam a až keď mi pri jej orgazme zakričala :,, Striekaj, Subik!", poslúchol som ju a po takom čase bol orgazmus veľmi dlhý a intenzívny. V tejto dynamike pokračujeme a som naďalej zamknuty dnes uz pre moju Madam-Manželku
Ahoj, já jsem měl pás Latowski celý svatební den a pak i další včetně svatební noci. Nejzajímavější na tom bylo, že to navrhla sama moje vanilková žena. Bylo to poprvé, co to navrhla a podruhé to bylo na mé služební cestě. Jinak mě spíš nutí, abych to už sundal, že to mám dlouho.. ????
Je fakt, že mít pás na svatbě je silný příjemný zážitek!
Ahoj. Když jsme měli svatbu, tak jsme to neznali, ale teď bych byl určitě v kleci a svatební noc by byla s připímákem a Paní by rozhodla, kdo si ho připne.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Svatební den
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB