Tak včera to bol pekný záhul. Najprv prefackanie, rukou, s bičom atď...
Potom moja Kralovna pouzila nejaky masážny čínsky olej. Najprv som chcel účinok vyskušať na ruke, nič sa nedialo, tak vravim, že vonia ako Biely Medveď, tak snáď to nebude nič extra pálivé.
Najprv mi natrela gule, Ale stále som bol zamknutý, tak trocha cez klietku natrela penis, ale nijak výrazne. Sama použila rukavicu, aby ju to náhodou nepálilo.
Vravím, že nič sa nedeje, tak použila ešte viac toho leja, lenže medzitým už to začalo účinkovať. A pálivý pocit len stúpal a stúpal. Gule boli červené, navreté ešte po predchadzajucom fackovani a mal som pocit, že mi exploduju gule. Ešte mi natrela konečník, aby som to mal zabavnejšie, našťastie, tam veľa toho oleja nenaniesla, tak že to palilo, tak nejak normalne, nič extra.
Do sprchy som mal zakazane ist, aby som si to užil !!! A že ešte možem byť rad, ze ma ešte raz neprefacka.
Chodil som naširoko, lebo normalne som ani nedokazalchodit.
Po asi 20 minutach som išiel do sprchy a pustil som si na gule studenu sprchu, ale zazrak sa nekonal, dokonca to niekedy neprijemne, akoby dalsi druh bolesti prave z tej studenej vody. Tak som umyl gule, ale bolest neustupovala a až po dalsich 10-15 minutach to začalo ustupovať.
Ešte mi Kralovna ukazala, že ma nejaky další zeleny olej, že nabuduce to vyskušame !
Uf, tak uvidíme, ale toto bolo zatial najvacsia bolest čo som skusal. Neviem si predstavit to natriet priamo na žaluď. To musí byť este vacsi záhul.