26

Re: thedoctor3321: ja a moja Kráľovna

Pred 4 dňami ma nechala moja kráľovna vytiecť, tak ten tlak ustúpil. Vidím a aj cítim, že moje gule sa zmenšili, ale neviem čím to je. Asi dostanem cez víkend výprask, aby trochu napuchli. Včera som kráľovnu vyprstoval aj s výstrekom v stoji a myslel, že vystreknem aj ja, take to bolo vzrušujúce. No uvidíme čo prinesie tento víkend smile

27

Přeji, aby víkend vyšel super.  Budu se těšit na tvůj popis.

28

S príchodom jesene to u nás trocha upadlo do každodennej rutiny, ale nesťažujem sa.
Pred 2 týždňami chcela moja Kráľovna uspokojiť penisom, tak som mal dovolené vystriekať plnú nálož (PiV).
Minulý týždeň mi dopriala zničený orgazmus.
V lete som musel nosiť 50mm krúžok, ale po dovolenke mi už stačí 45mm. Skúsim vyskúšať aj 40mm či to bude OK, lebo niekedy mám pocit, že by pasoval aj 40mm, uvidíme.
Dátum 24.10.2024 sa blíži a to si budem môcť hodiť kockou aký spôsob orgazmu zažijem smile

29

Tak to ti přeji šťastný hod. A jaké jsou volby?

30

Ďakujem,
tých možností je veľa (napr. 30 sekúnd na dosiahnutie vrcholu, alebo zničený v klietke atď.)....mám na to zatočenie rulety app.

31

Tak cez víkend sme mali čas, tak sme skusili Konopnu masť s hrejivym účinkom. Musim povedat, že mal som značne obavy, kedze jeden člen fora to opisoval ako celkom hardcore hru.
Tak sme to skusili a musim povedat, ze ucinok je absolutne minimalny, da sa povedať, ze zo vsetkych skusanych je najmenej palivy. Sposobi zacervenanie koze, ale to je vsetko.
Ak by som to mal porovnat s Bielym medvedom, tak sa to vlastne ani porovnavat nemoze, lebo Biely medved je uplne ina liga.
Este by som chcel vyskusat cistu Alpu, alebo palive korenie smile

32

Včera som dosiahol uzamknutie 77 dní. Večer ma čakal mierny výprask a pár honení na hranu. Potom mi Kráľovna dopriaala plný orgazmus honením. Musím povedať, že taký silný orgazmus som asi ešte nikdy v živote nemal smile Ešte chvíľu po vystreknutí som cítil ako sa mi pulzujú svaly.
Vytočil som si ďalší dátum výstreku a ten je o 111 dní, t.j. 12.2.2025 !!
Už teraz sa teším smile

33

thedoctor3321: čistá Alpa není nic moc. Nějaký mentol s kafrem v jednom docela jde, je to trochu cítit, když tě namaže nejen žalud ale i varlata současně, tak na 30 minut je cítit a pak to ustane.
Nebo pokud si myslíš, že už nevydržíš , a chceš to umýt, tak při styku s vodou je to ještě horší! Tady bych doporučil být spoutaný - ruce dozadu.

34

O pár dní bude mesiac, kedy som naposledy mal orgazmus.
Až sa sám čudujem, že to celkom zvládam aj ked najťažší je asi prvých 10 dní a potom už si zvykám.
2x som si spravil masáž prostaty aby som vypustil "paru" a to mi celkom pomohlo.
Sem tam dostanem výprask po guliach, sem tam pár kvapiek vytečie.
už od leta používam toto:
https://www.aliexpress.com/item/1005007364159319.html
Konkrétne to kratšie s kovovou "guličkou"
Úplne mi to vyhovuje a nie je potrebné ani mazať lubrikantom. Len pri močení, musím trocha potiahnuť klietku dopredu, aby som vypustil aj moč pod predkožkou, keďže ta gulička je úplne obklopená predkožkou.
Za ten skoro mesiac som mal klietku dole, len na čistenie.

35

Tak po dlhšom čase som späť smile
Začiatkom decembra mi moja Kráľovna prikázala dať dole klietku, aby som dostal späť erekcie, keďže som už nemal pár týždňov a taktiež sme cestovali lietadlom a mali sme aj dlhé túry v prírode, tak sme nechceli zbytočne riešiť nekomfort, odreniny atď.
Po novom roku mi Kráľovna vravela, že už uvažuje o nasadení klietky, ale že zatial nech si ju len pripravím. Padla aj otázka či často masturbujem, tak úprimne som povedal, že áno.
Včera večer ma vystriekala a aby som si hneď nasadil klietku !
Dnes si ešte zatočím ruletou, kedy budem mat najbližší orgazmus, Sám som zvedavý smile

36

Tak som si zatocil ruletou a mame tam rozne dlhe obdobia. Kralovna zatocila ruletou a padil termin "Do dovolenky 4x orgazmus" t.j. do 26.7.
Takze do tohto datumu mozem mat 4x orgazmus mija Kralovna to okomentovala, že 4x je dosť veľa. Ranne erekcie ešte mám, ale tipujem do 2-3 tyždňov už skončia úplne.

37

Tak kdy budeš mít první orgasmus?

38

Bolo mi naznačené, že par mesiacov budem mat utrum.

39

Dnes je to 14 dní, čo som zamknutý.
Masáž prostaty mi znížila "tlak" Odmeral som množstvo a bolo to 3ml. Uvidime kolko to bude nabuduce.
Erekcia je už podstatne slabšia, tipujem to na 50%. Žiadne ranne budenie na bolesť. Tipujem, že do 10-14 dní uz nebude žiadna erekcia.

40

Jaká klícka? A jsi s ní v pohodě, nebo občas něco pobolívá?

41

Minicage s tou kovovou urethou ako som sem postoval minule. Ale doma mam 2 typy minicage, väčší a menší. Používam ten menší
Dizajnovo su rovnaké, len je rozdiel vo velkosti.
Nie, neboli nič, všetko OK.

42

To provedení tvé klece mě baví. Je to něco, co bych chtěl v kombinaci s tou urethou zkusit. Navíc, když máš vyzkoušeno dlouhodobé nošení bez potíží. Přijde mi, že kombinace, kterou používáš, je svým provedením urethy bezpečná (aby při nošení nevzniklo uvnitř trubice zranění), pokud to porovnám se vším, co jsem dosud viděl. Skoro mi přijde, že ti to funguje zároveň skoro jako PA klec, tedy že zřejmě nejsi schopen ho bez odemknutí vytáhnout, a přitom nemusíš mít piercing žaludu. Ta uretha tomu musí bránit. Je to tak? Je to i důvod, proč jsi se pro to rozhodl? Ještě se chci zeptat, jestli ta kulička na urethe funguje jako negativní klec, tzn. tlačí žalud ještě více dozadu. Nemáš při erekci pocit, že tu kuličku vtlačíš dovnitř? Přece jen existují i 17mm dilatátory, to už je skoro jak ta kulička. Prosím o detaily, pro zvědavé.

43

Vyhoda je, že penis stale tlačí na tu guličku, takze nie je potrebne nič mazať, prakticky to ani nevnimam. Nosim to uz dost dlho a musim zaklopat ziadne bolesti a ani odreniny z tej uretry nemam.
Skušal som ho vytiahnut z klietky a vytiahol som, kedze ochabnuty penis je ako mäkká guma. Problem bol pri nasadzovani späť do klietky. Nevedel som sa trafiť spat do uretry, tak som to nakoniec musel odomknut a nasadit.
Pri silnej erekcii citim, ze žaluď tlačí na guličku, ale nijak zvlašť to nebolí, ani nesposobuje zranenie. Tu gulicku ani nemazem, takze tam sa nič nešmýka.
Tu gulicku som obejdnal a vyskušal, lebo niekedy, ked som si sadol, tak sa penis vtiahol do tela a zostala vždy nejaka medzera, predkožka sa pohla a pri moceni som mal malu fontanu.
Ked som pouzil klasicky kovovy kateter 5cm dlhy, tak ked sa penis zatiahold o tela, citil som ako to jemne drhnea vyzadovalo si to mazanie a pri močeni to niekedy vibrovalo dosť neprijemne.
Preto som hladal niečo, čo bude vzhladom na moje rozmery penisu, klietky a faktu, ze mam predkožku, niečo čo bude stale tlačiť na uretru. A našiel som. U mňa spokojnosť.

44

Dnes som dostal pekny výprask, zajtra ma to čaká opäť a ešte tvrdší. Tak som sám zvedavý.
Moja Kráľovma ma chce objednať na piercing uzdičky. Asi aby ma zamykala v klietke aj cez dodatočný zámok. Je to náhrada PA.
Zajtra je mesiac od mojho zamknutia a teda aj mojho posledneho výstreku. Kedy bude najbližší výstrek môžem len hádat ????

45

Tak včera to bol pekný záhul. Najprv prefackanie, rukou, s bičom atď...
Potom moja Kralovna pouzila nejaky masážny čínsky olej. Najprv som chcel účinok vyskušať na ruke, nič sa nedialo, tak vravim, že vonia ako Biely Medveď, tak snáď to nebude nič extra pálivé.
Najprv mi natrela gule, Ale stále som bol zamknutý, tak trocha cez klietku natrela penis, ale nijak výrazne. Sama použila rukavicu, aby ju to náhodou nepálilo.
Vravím, že nič sa nedeje, tak použila ešte viac toho leja, lenže medzitým už to začalo účinkovať. A pálivý pocit len stúpal a stúpal. Gule boli červené, navreté ešte po predchadzajucom fackovani a mal som pocit, že mi exploduju gule. Ešte mi natrela konečník, aby som to mal zabavnejšie, našťastie, tam veľa toho oleja nenaniesla, tak že to palilo, tak nejak normalne, nič extra.
Do sprchy som mal zakazane ist, aby som si to užil !!! A že ešte možem byť rad, ze ma ešte raz neprefacka.
Chodil som naširoko, lebo normalne som ani nedokazalchodit.
Po asi 20 minutach som išiel do sprchy a pustil som si na gule studenu sprchu, ale zazrak sa nekonal, dokonca to niekedy neprijemne, akoby dalsi druh bolesti prave z tej studenej vody. Tak som umyl gule, ale bolest neustupovala a až po dalsich 10-15 minutach to začalo ustupovať.
Ešte mi Kralovna ukazala, že ma nejaky další zeleny olej, že nabuduce to vyskušame !
Uf, tak uvidíme, ale toto bolo zatial najvacsia bolest čo som skusal. Neviem si predstavit to natriet priamo na žaluď. To musí byť este vacsi záhul.

46

@thedoctor3321 můžu Tvou Paní poprosit o odkaz na ty čínské oleje?

47

Moc krásně se o tebe Paní stará. Moje na mě občas používá hřejivý sportovní gel od Alpy a to je taky síla. Ráda to používá po výprasky, nebo jako lubrikant pro kolík.

48

@milujibdsm
zistim a napisem

@vit
Máme aj ten sportový krém od Alpy, ale to je pre mna úplne slabé, dokonca v celom mojom rebríčku je to na poslednom mieste. Koňská masť je o jeden stupienok vyššie.
na jar mi Kráľovna sľúbila čerstvú mladú žihľavu. Čítal som, že niektorí muži dosiahnu pri tom orgazmus. Tak neviem, ale teším sa big_smile

49

https://tinypic.host/image/20250217-164518.2ybgYR

50

Těším se , že napíšeš o dalších zážitky.