Téma: Zaseknutí v kleci.
Docela by mě zajímalo. Stalo se tu někdy někomu, že se mu zasekla klec a nemohl ji sundat?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Zaseknutí v kleci.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Docela by mě zajímalo. Stalo se tu někdy někomu, že se mu zasekla klec a nemohl ji sundat?
Viackrat, rozne klietky. Nie neumyselne, ale dopomohol som tomu. Sekundove lepidlo je super vec.
Také jsem si jednou lehce napitý zalepil zámek u Prisonbirdu. Ovšem u něho je zámek integrovaný.
Druhý den mi došlo co jsem udělal za blbost. Teď jak ho sundat, že? Flexu, nastavil jsem ji na nejnižší otáčky a už jsem řezal. Víckrát takovou blbost neudělám.
Borik: ja som kvapkal do zamku. Nelepil som ine casti. Uplne v pohode, sam, jednou rukou som zamok raz "rozmrvil" srobovakom. Druhykrat ho vyvrtal vrtackou. Tu mosadznu vlozku. Ja som mal kovove klietky, ta mosadz v zeleze sla lahko, klietka sa neznicila. Dal som novu vlozku a bol ready.
A jaký to byl pocit když jste si zalepili klec? Vím že je to asi blbost, ale zní to docela zajímavě a taky jsem nad tím párkrát přemýšlel. Dostat se z toho asi nebylo lehké.
Nuevo: nedělej to. Prisonbird je kovová klec se zámkovou vložkou. Odvrtat nešla. Malou řezací brusku bohužel v dílně nemám. Takže jsem vzal klasickou flexu, otáčky na minimum a opatrně odřezával (i tak jsem si ho lehce spálil. Nikdy nevíš, kdy si budeš muset klec sundat (například operace), nebo i autonehoda, spadne na tebe sníh ze střechy atd… Budou tě muset uvést do umělého spánku, zavést cévku a problém je na světě. Tohle si bohužel spousta uživatelů klícky neuvědomuje.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Zaseknutí v kleci.
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB