Téma: Alkoholové injekce do varlat
Zdravím, narazil jsem na trochu extrémní věc. Stránky kde si sub v rámci cudnosti nechával pichat do varlat alkoholové injekce aby přišel o varlata. Co si o tom myslíte?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Alkoholové injekce do varlat
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím, narazil jsem na trochu extrémní věc. Stránky kde si sub v rámci cudnosti nechával pichat do varlat alkoholové injekce aby přišel o varlata. Co si o tom myslíte?
Prečo teda sa neda vykastrovat ?
Asi nevies, co znamena slovo bolest, ak ta hento zaujima. :-) kastraciu u nas legalne bez zmeny pohlavia nepodstupis.
kiritosan: po kastraci ti odpadne chuť se zamykat, poněvadž se pořád jedná o úchylku a ta je ovlivněna testosteronem. A varlata jsou defakto továrnou na testosteron. Pokud by jsi se nechal vykastrovat operativně, tak bude pro tebe klícka tabu.
thedoctor3321: kastraci ti legálně jen tak někdo neprovede. Ačkoliv se to nezdá, tak to bude pořád náročná operace a nějakého magora, co to dělá někde v kuchyni na stole bych tedy rozhodně neriskoval (svůj život mám velmi rád).
Mne je to jasne, ze tu nemame legalnu kastraciu, ale urcite su krajiny, kde to legalne je.
Mne skor pride, ze tento jedinec je skor chory, kedze ma zaujem o trvale sebapoškodenie.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Alkoholové injekce do varlat
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB