1

Téma: Pouť do Santiaga de Compostela s Cobrou

Ahoj všem, 
Cudnost mě vždycky lákala a vzrušovala až jsem si řekl,  že život je příliš krátký a že bychom si své tužby měli plnit.  Tak jsem si na Onlyfans  našel online  Bohyni,  co nabízí virtual  keyholding  a už dva měsíce jsem pod jejím dohledem zamčený. 

Po počátečním tápání a hledání jsem nakonec skončil u Cobry. Ideální klec.  Jen jsem měl trošku obavy,  protože  jsem měl naplánovanou pěší pouť do Santiaga de Compostela, ale zároveň jsem nechtěl přerušit  cudnost.  S Bohyní jsme si domluvili flexibilnější režim během pouti a já vyrazil.

Nebudu psát o pouti, ačkoliv to byl naprosto úžasný a neobyčejný zážitek,  který doporučuji každému,  jen bych chtěl říct,  že jsem během 10 dnů ušel 260 km z Porta do Santiaga  a že o Cobře jsem vůbec nevěděl,  že se s ní šlo úplně skvěle,  že jsem nezaznamenal vůbec žádné problémy. Může to znít jako reklama,  ale opravdu na Cobru nedám dopustit a po této zkušenosti už vůbec ne. 

Buen Camino!
Helios

2

Re: Pouť do Santiaga de Compostela s Cobrou

Souhlas cobra je skvělá. Já ji teda při vzrušení citím, ale ne tak aby byla nepřijemná.

3

Ahoj, co hygiena na tak dlouhé pouti? Vše OK?

4

Ahoj, díky za sdílení zážitku. Muselo to být skvělé. Můžu se zeptat jakou máš přesně cobru? Plastovou, jaký kroužek (zahnutý, tlustější, ...)?