Téma: Vlastní cudnost - rada
Ahoj lidi. Jdu si pro radu. Dostal jsem se do slepé uličky a hledám možnosti. Můj problém je ten, že jsem roky žil sám. Když je člověk sám, tak si zvykne na vlastní sebeuspokojování. Mám přítelkyni, která sex nepotřebuje a řekne, že když potřebuji, tak si mám říct. Když vám leží v posteli a čeká až bude po všem bez nějakého zážitku, tak to je o ničem. Díky tomu všemu to došlo tak daleko, že se kdykoliv, když jsem nervózní uspokojuji sám a ji vlastně k ničemu nepotřebuji. Zní to blbě a mě to štve, protože si ji díky tomu moc nevšímám. Vztah je o ničem. Všiml jsem si, že jsem na tom vlastně už závislák. Mnohdy za den se udělám i klidně 3x a vícekrát, když jsem sám. To je špatně. Rozhodl jsem se to řešit tak, že prostě se k tomu nedostanu. Budu muset být uzamčen, dokud se to prostě neodnaučím. Věřím, že to bude mít vliv i na její vztah. A vlastně i na založení rodiny. Když je člověk moc aktivní, tak tam nic není, že.
Jen řeším jeden problém. Klíč ji nemá cenu dávat. Dá si ho na klíče a je ji to jedno. Blbě řečeno, když to na mě přijde, mohu se odemčit. Tak hledám způsob, co mi umožní být dlouho zamčený, aniž bych se k tomu dostal - byl pod kontrolou. Chci být odemčen až na případný sex s ženou.
Zkoušel jsem různé klícky. Zatím je testuji. Hledám však způsob jak se dostat ke klíčům, aniž bych v pozadí věděl, že je mohu jen tak vytáhnout. Teď testuji cobbru, jak dlouho to vydržím. Vím však, že ten klíč je stále někdy tady. Co s tím? Máte nějakou radu, jak zamezit se dostat ke klíčí, když v tomto partnerka nespolupracuje?
Díky