Téma: Vlastní cudnost - rada

Ahoj lidi.  Jdu si pro radu. Dostal jsem se do slepé uličky a hledám možnosti.  Můj problém je ten, že jsem roky žil sám. Když je člověk sám, tak si zvykne na vlastní sebeuspokojování. Mám přítelkyni, která sex nepotřebuje a řekne, že když potřebuji, tak si mám říct. Když vám leží v posteli a čeká až bude po všem bez nějakého zážitku, tak to je o ničem.  Díky tomu všemu to došlo tak daleko, že se kdykoliv, když jsem nervózní uspokojuji sám a ji vlastně k ničemu nepotřebuji. Zní to blbě a mě to štve, protože si ji díky tomu moc nevšímám. Vztah je o ničem. Všiml jsem si, že jsem na tom vlastně už závislák. Mnohdy za den se udělám i klidně 3x a vícekrát, když jsem sám.  To je špatně. Rozhodl jsem se to řešit tak, že prostě se k tomu nedostanu. Budu muset být uzamčen, dokud se to prostě neodnaučím. Věřím, že to bude mít vliv i na její vztah. A vlastně i na založení rodiny. Když je člověk moc aktivní, tak tam nic není, že. 

Jen řeším jeden problém. Klíč ji nemá cenu dávat. Dá si ho na klíče a je ji to jedno. Blbě řečeno, když to na mě přijde, mohu se odemčit. Tak hledám způsob, co mi umožní být dlouho zamčený, aniž bych se k tomu dostal - byl pod kontrolou. Chci být odemčen až na případný sex s ženou.

Zkoušel jsem různé klícky. Zatím je testuji. Hledám však způsob jak se dostat ke klíčům, aniž bych v pozadí věděl, že je mohu jen tak vytáhnout. Teď testuji cobbru, jak dlouho to vydržím. Vím však, že ten klíč je stále někdy tady. Co s tím? Máte nějakou radu, jak zamezit se dostat ke klíčí, když v tomto partnerka nespolupracuje?

Díky

2

Re: Vlastní cudnost - rada

A opravdu jí to bude jedno? I když, za ní dojdeš, vysvětlíš, že bys měl řešení toho, že na ni nemáš chuť, a že by ses jí potom víc věnoval, a měl o ní větší zájem? U nás to takle fungovalo, sice není ten typ, co by mě bez milosti, nechal pod zámkem měsíc v kuse a tak, ale úplně jedno jí to není.

Jinak jako náhodnej nápad, si můžeš pořídit boxík, na kterým bude zámek na otisk prstu, co bude moct odemknout jen ona, a dáš klíč do něj.

Právě, že jsme se o tom už bavili. Moc na to nereagovala. Má snížený cit v tomto. Vlastně ona sex moc nepotřebuje. Takže pokud nepřijdu, tak nic není. Já díky tomu se pravidelně udělám sám. Stačí být bokem. O to horší je, že to je pravidelně i několikrát za den. Přirovnal bych to závislosti na kouření. Je chuť, tak člověk se udělá.  Vím, že v tomto množství je to špatně. Párkrát jsem byl zamčený a i několik dnů, ale to vědomí, že ten klíč je dostupný je prostě špatný.  Proto řeším jak to udělat, aby prostě dostupný jen tak nebyl. Pokud se odemknu, tak na náš sex a pak znova pod zámek. Osobně vím, že jinak to nejde. Nevydržím to bez toho. Jedině s klecí vím, že když je nasazena, tak nic nemohu. 

Už jsem si přiznal, že pokud by to bylo potřeba, pomohlo to, tak bych ji měl i permanentně. a věřím, že vztah bude hned lepší. Ale ten klíč vyřešit.

4

Znam tu frustraci. Mam to take tak, jiz znova. S cage to, ze zena nema chut dlouhodobe na sex s tebou... klec ma smysl. Kdyz neni k uziti, zamceny ma svuj styl.

5

Ahoj, jsem na tom podobně. Moji ženu klícky absolutně nezajímají. Je ráda, že se snažím nemasturbovat, když jí stačí sex jednou - dvakrát za měsíc, zatímco já bych drbal častěji; klíčky mi sice drží, ale jak jsem si na začátku chválil, že to bere vážně, tak to teď začíná flákat.
Ten zámek na otisk prstu je super nápad, došel jsem k němu taky, ženě jsem to zdůvodnil přesně takhle, že se o žádné klíčky nebude muset starat a prostě jenom přiloží prst na zámek, když se rozhodne, že si mě chce odemknout - a jindy na to nemusí vůbec myslet. Akorát jsem celou dobu řešil klícku na visací zámek, aby ten zámek na otisk visel přímo na ní - a takovou jsem nenašel, zatím mi dlouhodobě sedí jediná klícka, na kterou visací zámek dát nejde. Ale pořídit schránku na visací zámek a klíčky od jakékoliv klícky zamknout na otisk do té schránky, to mě nenapadlo :-)
Určitě bych tomu ale na tvém místě dal šanci - sám to v nejbližší době vyzkouším a můžu pak když tak dát vědět, jak to zafungovalo u nás :-)

no musím něco v tom udělat. Vím, že ten problém prostě mám. Masturbace mě pořád láká. Jen musím vědět, že klec nedám prostě dolu. Ta schránka na otisk nemusí být špatná. Teď jsem objednal nějaké klece na zkoušku. Musím najít klec, která mi nebude dlouhodobě vadit při nasazení. Zatím jsem žádnou takovou nenašel.

Ještě mě napadlo zkusit objednat nějakou časovou schránku, kde se jen tak hned nedostanu. NEbo ještě schránku na kód, který prostě nebudu znát. Pokud bych chtěl se odemčít, musel by někdo ten kód zadat.  Problém je ten, že moje drahá polovička do toho prostě nechce jít. Prý si mám říct já.

Chjo.

7

tajemny.fantomas > Naprosto ti rozumím :-( S tím, že si máš říct sám: Ženu máme samozřejmě každý jinou, ale já to od února tu svoji odnaučil: Vždycky, když se mě zeptala "Chceš něco?", tak jsem jí odpověděl: "A ty?"
Jasně jsem na ní na začátku vybalil, že s tím zabráněním masturbaci potřebuju pomoct a že nechci mít žádnou sexuální aktvitu, která se nebude odehrávat s ženou a nebude zaměřená primárně na ni, a že se nechci udělat dřív ani častěji než ona. A pak teda kladl důraz na to, aby pochopila, že to myslím vážně, že když nic nechce ona, tak nebudu mít nic ani já.

Já jsem dnes už 17 den v PS. Je to hrozný. Zatím tam mám přístup, ale budu muset vyřešit nějak ten klíč, abych prostě věděl, že fakt už nemůže jít dolů klec. Drahá polovička to ví, ale není ten typ, který by se měl o to nějak zajímat. Já osobně cítím, že mě čas už tlačí. Ta nadrženost je hrozná. Kdykoliv bych měl možnost, tak si na něj šahám. Klec mi v tom naštěstí zabrání. Stále přemýšlím jak udělat lepší kontrolu nad klíčem.

Nějaký dobrý nápad jak to kontrolovat na dálku?

9

s klíčem tu někdo psal, dej do obálky a tu schovej někde u nejakého místa, na návštěvě, u kamaráda v záloze atd…

10

tajemny.fantomas Zakup si časový zámek, a navleč klíče. Dá se nastavit na 100 hodin. Mám a super, teď ještě sháním krabici, aby byl klíč opravdu nedostupný. Nabíjí se přes USB. Je sice 100 hodin málo tj. 4 dny, ale dá se jen zaklapnout a čas běží znova.
Nastavíš si čas jaký chceš.
Snad již brzy vyřeším i klíčnici - musím na ni pomalu, že nosím klícku už ví.
Bude prý chtít smlouvu na držení klíče.

11

@ovoce33

Já přemýšlím o tomto: https://www.fruugo.cz/elektronicky-caso … gItyfD_BwE

Je tam doba až 999 hodin. Což mi přijde fakt hodně.
Mám to dnes už 19 den v kuse. Jsem dost nervozní. Zatím tam mám jen provizorní sponu, ale budu tam muset dát fakt nějaký zámek, který zamezí, že se k němu fakt nedostanu.
Myslím na to každou chvilku. Udělal bych se klidně i teď.

12

To je pěkný

13

Nemáte ještě nějaké doporučení na zámeček? Zjistil jsem, že klasické zámečky lze jednoduše vypáčit. Potřebuji mít jistotu, že se do zámku nedostanu, když bude klíč ve schránce.

14

No přepočítal jsem si to na dny. Bylo by to na 41 dnů. Zní to až neskutečně. Vydržel někdo tak dlouho zamčený? Teď to je 19 den. Je to šílený. Co potom, když to bude 41 dnů?

15

tajemný fantomas, já byl zamčený půl roku

16

Půl roku? A jak jsi to dal? ....Mělo to nějaký vliv na chování?

17

@tajemny.fantomas
neboj, po čase sa nadržanosť utlmí a už ti to pride normalne.

18

Pánové, já tady asi půjdu dost proti proudu a všeobecnému "nastavení" ctihodných cudných "subů".

Vztah je o vzájemném vyhovování si. Tedy předně je třeba klást otázku, proč "to" protějšek nechce a co pro ni můžeš udělat, aby chtěla. On ten hormonální koktejl co by jí to mělo poskytovat prostě návykovej je. Nejde o něj nestát. A pokud tam není možné se posouvat (ale fakt až po nenalezení cesty, protože vykašlat se na ni a najít si snažší cestu je samozřejmě lumpárna), pak je podle mě na čase, vážně si promluvit na téma (ne)nutnosti monogamie. Zamknout se s ženskou do klece, když ona nestojí ani o zamčeného, ani o odemčeného je ... nic neřešící. Je přece dost jedno, jestli seš sám honič, nebo sám "cudný". Serotonin a dopamin se sami nevyplaví. A pokud to ona nepotřebuje, neměl by být důvod, proč by v tom případě měla nárokovat "exkluzivitu". No a pokud s tebou nespí (případně pokud ti nechce aktivně dominovat a mít tě pod zámkem - ale to přeci stále je společná sexuální aktivita, ergo hormonky, ergo ... atd), nehledá řešení a "exkluzivtu" si nárokuje, utíkej dokud můžeš, to stejně dlouhodobě dobrý nebude. A až na ní blbě upadneš a postavíš syna, zasadíš dům a zplodíš strom, budeš v ... A je prostě úplně jedno jakou umí koproffku, nebo jak hezkej má podle tebe zadek.

Btw.: Těch důvodů, proč holka nechce, může bejt určitě víc a některý prostě sou bio, ergo prachbídně ovlivnitelný. Ale je její zodpovědnost vůči tobě, ten důvod identifikovat a aktivně řešit co s tím. Přístup, podržím ti, když si řekneš, ale hlavně buď tichej a rychlej, je... sobecké svinstvo, nebo lenost. A to jednoduše klec na péru nevyřeší.

Tak pravil Já. Třeba je to jinak. Ale považuju za důležité hodit vidle do plánu zimpotentnit se pro ženskou, která o to nestojí.

19

Ak by som mal partnerku, ktorú zamykanie nebaví, tak na 100% by som sa sám nezamykal. Nemal by som motiváciu byť zamknutý.