1

Téma: Kovová cobra

Zdravím všechny a rád bych poprosil o radu. Už dvakrát mi paskl kroužek u zamykání platové cobry a tak bych se chtěl zeptat, jaké máte zkušenosti s cobrou kovovou, je tak dobrá jako ta plastová?. Plastovou mám velikost 2 a pro mě velmi pohodlná a příjemná, jen prostě není schopna vydržet mé pokusy o erekci. Moc děkuji za rady nebo případně jiné návrhy řešení problému.

2

Re: Kovová cobra

Ahoj, ja som upustil od plastovych klietok uz pred casom. Tusim to bola CB3000, co sa mi normalne rozlepila... Mam od Vojtu kovovy prisontrainer, je fajn. HT4 a teraz HT5. Tazke, ale preto ich mam rad. Plne uzavru penis, nic sa nikde nevytlaca a neskrype. Od soboty testujem kovovu kobru 48mm kruzok a 60mm klietka, a odkedy som ju zalozil, nebola dole. Oproti HT5 ovela lahsia, vzdusna. A neviem este preco, aj ked ma dost dier, nepretlacaju sa z nej veci von a teda ani neskripu napr riflami. V podstate o nej pocas dna extra neviem.

3

U plastové cobry mě už dvakrát prasklo očko, které drží klícku ke kroužku u velikosti 3. Je to škoda, že perfektní anatomii klícky a výběr kroužků výrobce zcela znehodnotí horší kvalitou plastu a příliš slabým očkem. Kovová cobra by asi byla lepší, ale zatím jsem na trhu na žádnou kvalitní nenarazil. Problém je i kroužek, většinou se dělá 45 mm a třeba mě by vyhovoval 43 mm. Tak mám zatím kovové klícky jiné značky.

4

Míla: tak si kup originál a budeš mít klid. Jasně, stojí nějakých 200$, ale to už jsi přece do těch několik plastových musel narvat taky, ne?

https://kink3d.com/