1

Téma: Má cudnost a otec

Hoši, trochu málo z mojí klece wink
Vše začalo asi před 4 měsíci, když jsem na netu poprvé viděl klícky. Zaujalo mě to a hned jsem si o tom něco zjišťoval. Uplynul nějaký čas a představa zamčení byla silnější a silnější. Objednal jsem si proto klec. Čekání bylo jako utrpení. Hned jak mi klicka došla domů musel jsem si ji vyzkoušet, po 10 min uspěšně nasazeno smile) Erekce byla tak silná že jsem to musel postupně navlékat a pak zamčít. Uff a je to, teď co s klíčem ?!
Byl jsem dřív velký honič, klidně 6x denně, proto klec je jediné řešení jak ho nechat sad )
Sebral jsem odvahu a šel za otcem, pověděl jsem mu že mám ptáka v kleci a nechci se teď nejakou dobu honit. Kupodivu jeho reakce nebyla špatná a ochotně si klíče schoval wink “a máš po ptáku” - dodal s úsměvem. Táta drží semnou, říkal že nejdéle nehonil měsíc, ale že já určitě zvladnu víc. No tak jsem zvědav. Nyní mám i jeho trencle, chce abych byl jako on a ne ve stažených boxerkách;)
Chce vidět že mám jeho trencle a když ne ty jeho tak aspoň tohoto typu (volné trencle).
Zamčený prý budu dle jeho nálady a mého chování.

2

Re: Má cudnost a otec

Už teď ti tady půlka lidí nevěří. Tak jestli je to pravda, užívej si to, ale ty rodinné příběhy, to už tady taky bylo a nejsme na to úplně zvědaví.

3

adminszrong19: pouze tu ze sebe děláš trapného pohádkáře.

4

Navíc jsi v předchozím tématu napsal: ovšem předem jsme řekl otci o mé kleci, prý dle něj není špatný napad. Vzal si klíče a já jsem uzamčen nyní přes 50 hodin. Dle otce dostanu klíče pokud budu hodný a plnit povinosti doma;)
A tady píšeš: Kupodivu jeho reakce nebyla špatná a ochotně si klíče schoval wink “a máš po ptáku” - dodal s úsměvem. Táta drží semnou, říkal že nejdéle nehonil měsíc, ale že já určitě zvladnu víc.
Zamčený prý budu dle jeho nálady a mého chování.

Tak jak to celé bylo, je??

5

Nesmějte se mu, já dávám klíče od pásu svojí babičce. ????

6

Hele je na každém jestli to vezme nebo ne. Můj tata nenosí klec, nikdy ji neměl, ale myšlenka odpirání orgasmu se mu líbila. Dneska 4tý den pod zámkem,

7

babičce ? to smad ne už, tata je v klidu za mě ale babička nebo děda ?

8

Ja som dal kľúčik mojej mačke do obojku. Občas zmizne aj na dva až tri dni a potom sa z poza okna na mňa diabolsky díva. Chytiť ju tiež umenie a väčšinou ma doškriabe. Asi vie, že sa chcem odomknúť a nechce mi dať klúčik len tak zadarmo wink))

9

tak po dlouhé době z klece, můj tata mi dal klíčky a já toho hned vyžil. Nejlepší orgasmus jsem nezažil. Teď už jsou klíče na mě! Proto jsem si je nechal u známých. ???? nevím kdy tam zas pojedu, ale je to dobrá zkouška! Nechali jste někdy někdy své klíče ?