1

Téma: Minicage

Ahoj no pustil sem se do noveho dobrodruzstvi Minicage sem si sehnal a je top pro mme lepsi jak kovova Cobra no i tak mam problem z predkozkou protoze mi leze ven a drazdi mi pradlo to co leze ven z klicky a proto uvazuji o Minicage 2  sice nevim jak budu pres to curat to uz fakt jedine na holku no az by nahodou nekdo mnel na prodej Minicage 2 tak mi napiste soukromoi spravu dik no a pocity sou skvele ale je to v hlave hlavne protoze neni problem vytahnout ho z hocjake klicky krome takove co je prepojena piercingem p.s cobra je skvela no ne pro mne

2

Re: Minicage

Ahoj, já osobně měl s Minicage stejný problém, který jsem vyřešil tím. Že nosím staženou předkožku a odhalený žalud, pak se předkožka nikde nezasekává. A čurání na holku jsem se teda nevyhnul ani s touto klecí, natož s Minicage 2.

3

To ano ale musim si ju dost casto upravovat ten Minicage 2 sa mi zda top no curani bude mozne uz jenom na holku

4

To se vám neztopoří ani část penisu mezi tělem a kroužkem?
Jinak i u delších vždy přetahuji předkožku a čurám na holku.

5

Ale stopori ale nema moc kam sa dvihat a ranna erekcia je kruta v tom ked sa predkozka cez noc zroluje a pritlaci o klietku to musim najskor z vamahou oslobodit zalud aby sa slo vycurat no s Minicage sa mi da aj normalne ked nasmerujem spravne medzi mriezky no uz mam doma Minicage 2 a dnes ho skusim prvikrat tak som velmi zvedavy ako to pojde

6

Tak a je to tady a sem nad miru spokojenej
Minicage 2 dorazila a od nedele je na svem miste a mohu jenom doporucit

7

Čurání v sedě přece patří k věci, ne?

8

Nooo doposial som dokazal zo vsetkymi klietkami curat nirmalne cez mriezky no stouto polnou spickou je to uz uplne o niecom inom ale som 4 dni v kuse pod zamknom a je top super perfekt velmi mi vyhovuje