Téma: Hadička pro mini klec
Ahoj přátelé chtěl bych se zeptat kde kupujete hadičky pro tyto klece? Mám jen 1ks hadičky a rád bych dával pravidelně nové ale nikde nic nemůžu najít

Děkuji
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Hadička pro mini klec
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj přátelé chtěl bych se zeptat kde kupujete hadičky pro tyto klece? Mám jen 1ks hadičky a rád bych dával pravidelně nové ale nikde nic nemůžu najít

Děkuji
Ahoj,
ja som to kupoval na Aliexpresse, ale nepouzivam to. Treba to neustale mazať a cely den v tom nevydrzim iba par hodin.
A nechce sa mi to po par hodinach vzdy davat dole.
No tak mi přišli hadičky taky ale byli celé od prachu a písečku a u toho bylo napsáno že to není lékařský silikon ale je to prý určené pro takovou klec ???? Vyhodil jsem to
A nebylo by lepší koupit si jednorázové sterilní katetry a hadičku si nasadit namísto té původní čínské? Jsou hygienicky balené, jeden za 7 Kč. Ty čínské bych vyhodil, navíc ten kovový konec by tam mohl někde zůstat a způsobit problémy:
https://www.argomed.cz/zdravotnicky-mat … rC55m0I2Kz
No to je nejlepší řešení ale já vůbec nevím jaký koupit
Mal som podobnu. Nedalo sa to nosit dlhodobo. A navyse som po poslednych hratkach so zavadzanim silikonoveho katetra skoncil s infekciou mocaku na antibiotikach... Takze uz som opatrnejsi. ![]()
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Hadička pro mini klec
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB