Téma: Klíčnice hledá subíka
Inzerát se svolením administrátora:
Jsem dominantní dáma z Prahy a baví mě ovládat muže všemi způsoby. Dělá mi potěšení, když je na mně muž závislý a je odhodlaný plnit má přání a úkoly, když popisuje, jak je nadržený a čím víc ví, že nic nemůže, tím je jeho touha větší... Ideálním prostředkem, jak toho dosáhnout, je klícka, od které držím klíč. Již během krátké doby je muž zcela oddán své Paní a jeho největším přáním je učinit ji spokojenou.
Hledám proto subíka, pro kterého by bylo radostí být odkázán na mou vůli. V dohodnutých termínech by přišel, klícku bych odemkla a podrobila ho výchovným lekcím (vše je na dohodě, respektuji hranice a dbám na bezpečnost), na jejichž konci by mu – když budu spokojena – bylo dovoleno ulevit si od přetlaku. Po skončení lekce klícku opět nasadím a uzamknu až do příští návštěvy.
Kromě lekcí samotných je možná i online kontrola, plnění úkolů, zpověď subíka o jeho pocitech, a to e-mailem, telefonicky či prostřednictvím Skype nebo WhatsApp.
To vše samozřejmě není zadarmo a výše mé odměny bude podle toho, na čem se dohodneme.
Kontakt na mě je: 722 671 911. Pokud se nedovoláte, prozvoním Vás, až budu moci.
Lady Madeline