1

Téma: menší klec nebo ne?

Zdravím všechny.Před nějakou dobou jsme s partnerkou začali náš vztah brát více ds a pořídili jsme pro mě klec a to kovový wiretube-50mm kroužek. Je to již cca rok co mě žena zamkne pravidelně se startem jejího menstruační cyklu a sem tam i podle nálady mimo něj. Letos poprvé jsme se dostali k tématu locktober a šup, už poslední týden v záři jsem byl pod zámkem, prý abych si zvyknul na ten měsíc včerejším datem jsem dostal šanci na poslední orgasmus před začátkem locktoberu-žena mě odmkla nasadili jsme mi kondom a pomalu jsem jí to mohl udělat a dovolila to i mě.Umýt a znovu pěkně pod zámek. Jinak jsem zatím ve wiretubu byl nejdéle 10dní.Teď se dostanu k věci. Já mám kolikrát pocit že jak se penis snaží postavit tak by menší klec byla nemožná ale pak jsou i chvíle se ženou kdy se nám oběma zdá že je až moc velká. Sem tam i něco přečtu, hlavně tady na foru a možná že nakonec budu opravdu potřebovat menší a tak se chci zeptat i vás.Mám docela velký kořen penisu a penis sám osobě v klidu 7-8cm. Je tu někdo s podobnými mírami a se zkušeností s nějakou lehčí,kompaktnější klíckou ? Během jejího cyklu mám klícku nonstop a občas dostanu do práce na celý den kolík, jakmile dorazím domu čeká mě hygiena a po koupeli hned obojek pěkně se zámkem a když má partnerka náladu tak rovnou k obojku i hák abych byl hezky napřímený. Tahle naše hra se mi moc líbí a ona mě ráda drží pod zámkem. Po jaké kleci bych měl sáhnout jako další protože jsme se shodli že celý měsíc v této není asi dobrý nápad.Přemýšlel jsem na holytrainer v5 je to reálné?

2

Re: menší klec nebo ne?

Ahoj,

pokiaľ v ochabnutom stave strčíš penis do klietky, tak nie je dôvod sa niečoho báť.
Ja osobne som po čase skúšal menšiu a menšiu klietku a bez najmenších problémov. Menšia klietka ma viac výhod.

3

Re: menší klec nebo ne?

Ahoj. Určitě doporučuji zkusit menší klec. HT nebo Cobru. Obě mají pohodlný tvar a dobře se nosí. Lepší hygiena je za mne v Cobře. Já vždy zkouším klece v plastu než pořídím kov. Ale v kovu bych šel určitě do Prisontrainer, je lehký a nic se ti nezapaří a dá se nosit opravdu dlouhodobě. Jinak v kovu je HT hodně těžké, to raději Aircage.