1

Téma: Stalo se?

Ahoj, moje Madam po mě chtěla napsat povídku o tom, jak si představuju výcvik a lekci v reálném čase. Tudíž se s vámi nyní podělím o to, jaký příběh jsem jí včera napsal na e-mail.
Vy jen můžete hádat zda se to pak zrealizovalo nebo ne.

10. Čtvrtek
2 dny uzamčený, 3 dny bez alkoholu, 4 dny bez orgasmu:

Má Paní přišla z práce, políbila všechny členy rodiny včetně mě a porozhlídla se po bytě hledajíc nějaký ten prohřešek v domácnosti. Nic moc nenašla tak přikázala svému subíkovi úklid kuchyně.
Perfektně vyklidíš skříň vedle lednice, vytřeš jí a hezky to tam naskládáš zpět zmrdečku, zašeptala mu do ucha a rukou zkontrolovala klec, ve které se dmul pulsující penis. Před úklidem si na záchodě nasadíš na koule elektrický obojek a doneseš mi ovladač. Když dostaneš slabý elektrický impuls přijdeš za mnou a zeptáš se mě co si přeju, když dostaneš silnější impuls znamená to, že máš před sebou trest. Subík splnil co Madam poručila, dal jí do rukou ovladač a poslušně vyklidil skříňku a hezky jí vytřel. Madam si poté vše zkontrolovala. Subík dostal ránu o síle 30 impulsů. No sice hezky vytřené ale nedosáhnu nahoru na některé věci které používám. Nemysli si, že budu někdy spokojená s výkonem takové nuly, kterému ani nestojí čurák, řekla a vysmála se mu do obličeje. Běž do ložnice, zavři se tam a počkej na mě. Mezitím se šla Madam na záchod vyčurat. Přišla do ložnice zavřela za sebou dveře a vlepila subovi dvě facky. Klekni si kundo, řekla mu. Sundala si spodní část oblečení, jednu nohu dala na postel. Teď mi vyliž tu moč, kterou jsem si neutřela, nechala sem si jí pro tebe, možná ti ještě trošičku nachčiju do huby. A byla to pravda, Madam si pár kapek schovala pro svého otroka a pár kapek mu stéklo do úst. Teď jdu odpočívat k počítači. Za chviličku ti napíšu jakou večeři celé rodině připravíš. Až dostaneš slabý impuls můžeš začít. Postaráš se, aby byli děti v osm večer v posteli, protože jsme ještě neskončili. Subík vše splnil téměř dokonale, ale pro jeho Madam nikdy nic dokonalého nebude. V osm večer byli děti v posteli. Madam přivolala suba slabým impulsem. Běž do ložnice, svlíkni se a klekni si na podlahu, kolena, lokty a čelo se budou opírat o podlahu, nohy budou roztažené. Ano Madam řekl sub a učinil tak. Madam si ještě chvíli hrála s počítačem a pak se šla upravit. Do ložnice přišla asi za půl hodiny. Hmm pěkně držíš, ale nějak se ti třepou kolena ty mrdko. Vztyk a čum dolů na moje nohy.
Sub vstal a viděl jen silonky a konec oblečku, který si Madam koupila. Vzápětí mu nasadila deprivační masku s otvorem pouze na dýchání pusou a pevně jí utáhla. To ale nebylo všechno. Madam vytáhla zpoza dveří strečovou fólii a začala jí omotavat otrokovu hlavu. Sub lapal po dechu, tak mu Madam rychle udělala prstem díru na dýchání, která je v masce. Lehni si na břicho na postel, navedla Madam suba. Pak mu roztáhla ruce a nohy a připoutala je k posteli poutama. Zpod matrace vytáhla bič. Teď si jdu hodit šesti kostkama. Tvůj dnešní výkon úkolu hodnotím za 3. Hod šesti kostkama, které ti neřeknu vynásobím třema. Maximálně můžu hodit 36 x 3 to už je 108. Tolik ran bičem maximálně můžeš právě dostat. Takže jdu na to. Madam hodila kostkama. Noo pěkně, máš celkem štěstí i tak si zítra nesedneš, jdeme na to. Každou ránu budeš nahlas počítat, jestli tě neuslyším ránu zopakuji a ty zopakuješ číslovku. Jdeme na to. Madam začala suba bičovat a ten poslušně počítal. Když se rány bičem zastavili na čísle 53 řekla Madam. Taaak to se mi libí, když má moje čubka tak krásnou červenou prdel. Teď následuje rána poslední a ta bude vždy nejsilnější…připraven? Ano Madam, řekl otrok. Aaaa 54. Teď poděkuj za výcvik mrdko. Děkuji Vám za výcvik Madam.
Dobře. Madam položila bič, odpoutala otroka, sundala mu fólii z hlavy a následně i masku. Otrok měl hlavu pěkně spocenou a moc neviděl, protože byl delší dobu oslepen. Teď si klekni a pojď za mnou do koupelny. Když došli do koupelny přikázala Madam ať si sub lehne do vany. Mezitím si Madam vyčistila zuby a celá se svlékla. Pak si stoupla nad vanu a roztáhla nohy. Otevři hubu zmrde. Pak se otrokovi vyčurala na hlavu a do úst. Polykat to nemusíš ty čubko ale teď mě hezky do sucha očistíš. Sub vše provedl jak mu Madam přikázala. Okoupej se a přijď do postele. Sub tam byl za 10 minut. Teď mě uděláš jazykem jsem celá vzrušená. Tady hoď si dvěma kostkami. 6??? Hmm máš 6 minut abys mě udělal jazykem. Pak to zhodnotím a zapíšu si to ať vím jak tvrdý úkol ti mám na zítřek dát. Otrok se snažil, skoro Madam udělal ale čas byl neůprosný. Dodělej mě hlavicí když jsi neschopný, máš to za 4. Madam se hlavicí udělala za chviličku a oblékla se. Teď se obleč a přitul se miláčku. Zítra ti dám na odpoledne uklízecí úkol, který odpovídá čtyřce kterou sem ti právě dala. Večer možná dostaneš volno, nebo tě jenom pochčiju, tohle musíš trénovat. Tak dobrou a políbila ho na čele!

2

Re: Stalo se?

Moc pěkné. Doufám, že to tvou Paní inspirovalo.