1

Téma: Začátečník - microcage?

Ahoj!
Chastity jsem objevil nedávno, ale ihned se mi ten nápad zalíbil. Objednal jsem si klec odpovídající mé velikosti (cca 23 cm, docela dost) a byl jsem dost zklamaný - erekci zabránila jen na konci penisu, tudíž cca 80 % penisu bylo normálně ztopořeno. Objevil jsem tedy tohle: https://allegro.cz/nabidka/obracena-kle … 5706733536
Mám na vás pár dotazů:
- Je tahle klec vhodná pro začátečníka? Nevím upřímně, jaká jiná by odpovídala mé představě.
- Viděl jsem i varianty s hadičkou dovnitř penisu. Jaké má tohle výhody/nevýhody?
- Je vhodná na dlouhodobé nošení?
- Vede dlouhodobé nošení mikroklece k oslabení schopnosti erekce (ano prosím! big_smile)

Díky moc za všechny vaše postřehy!

2

Re: Začátečník - microcage?

Tato klec se dobře nosí, má kalíšek a tím nepotřebuješ hadičku. Mám v ní rekord 14 dní a za mne je super.
Jen pokud vám nevadí že je na imbus místo zámku, ale spaní a vše v pohodě.
Jinak u jiných normálních klecí musíš vybírat délku o něco menší než ho máš v klidovém režimu. Jinak je ti na nic - tak jak píšeš.

3

Ja osobne microcage nemám, ale uvažujem nad ním.
Kľudne do toho choď a daj info ako si spokojný.

4

Zdravím, dělej všechno s rozumem, chápu že jsi nadšený po objevu něčeho jako je pás cudnosti ale píšeš, že máš penis 23cm tak už z logiky věci si nemůžeš pořídit microcage, která je určena pro muže s menším penisem, protože by jsi v tom nevydržel. Ono to vypadá lákavě, ale když to máš pak nosit a má to plnit svůj účel, není to vůbec komfortní a musíš si delší čas zvykat. To platí v podstatě pro všechny pásy, když je chceš dlouhodobě nosit. Já si ho nedávno pořídil, (mám malý penis)a trochu jsem to popsal ve svém předešlém příspěvku.
K tvým otázkám, tahle klec může být i pro začátečníka, ale s malým nebo menším penisem. Pokud si pořídíš pás cudnosti s hadičkou, počítej s tím, že mohou při dlouhodobém nošení přijít záněty močové trubice a to není o co stát. Z mého pohledu, nositele této klece, není vhodná pro dlouhodobé nošení na rozdíl od jiných a to zejména z hygienických důvodů. Penis máš zastrčený dovnitř a pokud klec nesundáš, nedá se umýt a páchnout asi nikdo nechce. A s tou erekcí je to asi tak, že ta se oslabuje věkem a nikoli nošením pásu cudnosti, takže sundáš klec a erekci máš jako před tím než jsi ji nasadil. To je za mě vše k tvému zvídavému příspěvku.))

5

Zdravím
Přes čtyři roky patřím mezi zamčené a používal jsem klícky HT. PAk jsem objevil "inveted cage" a vše se pro mne změnilo.
Již tři měsíce nosím tuto "klícku". Ona to v podstatě klec není, protože vlastně "nemáte penis". Tudíž není ani možnost se jej v kleci dotknout, porovnat si ho atd...
Naopak, namísto penisu mám nasazenou "pičku", takže když mi Paní dráždí varlata masážní hlavicí, můžu si hladit pysky. Vzhledem k tomu, že si mne paní v soukromí hezky feminizuje, tak je to super.
A když mne chce uvnitř, není nic jednoduššího, než vyměnit pičku za penis a Paní to udělat.
Je to prostě velice variabilní zařízení a musím říct, že jsme z této pomůcky jak já, tak Paní, nadšeni.
Klec nikne nepřekáží, v kahotkách není vidět, spíš se vyrýsují pysky.
Co se týká hygieny, sundávám ob den pod dozorem Paní a vše pořádně umyji. Ve dnech, kdy nesundávám, pořádně propláchnu proudem vody proti výstupnímu otvoru. Po třech měsících nejsou žádné problémy.
Na WC samozřejmě musím chodit jen "na holčičku", jinak to nejde.
Pro jistotu doporučuji ještě dámskou vložku, protože ne vždy se podaří vše úplně vytlačit. Ale to byl problém i s normální klíckou.  Ale vzhledem k mé sissy povaze mi to vlastně vyhovuuje. Stejně nosím na příkaz Paní jen dámské prádlo a o to víc se cítím žensky.
Jen poznámka - používám bez uretální hadičky nebo trubičky, do toho bych nešel...
Toliko k mým zkušenostem s touto velice zajímavou hračkou.