1

Téma: Příprava před výpraskem?

Prosím zkušené o radu. Moje madame a vytrvám-li, tak i budoucí klíčnice, kterou jsem po letech konečně našel, mi chce udělit vstupní výprask rákoskou. Prý si mám připravit zadek a stehna. Když jsem se ptal, jak si je mám připravit, řekla mi, ať si to zjistím sám, že nejsem malý. Napadlo mě, jestli to neznamená, že si mám pozadí a zadní stranu stehen oholit, aby chloupky nevadily při hojení ran. V pubertě sice byl můj holý zadek za lumpárny několikrát zmalovaný vařečkou, až jsem plakal, ale s rákoskou zkušenosti nemám. Nebo snad mohla mít na mysli nějaké krémy? Mockrát všem děkuji za vaše zkušenosti.

2

Re: Příprava před výpraskem?

My ti ťažko poradíme ako veľmi budeš vyšľahaný rákoskou.
Uvidíš sám a podľa toho sa zariadíš nabudúce.

3

Madame říkala, že dostanu čtyřicet ran přes zadek a čtyřicet ran přes stehna. Když to nevydržím a řeku safe word, nepřijme mě jako klíčnice.

4

Ahoj, také by mne zajímalo, kdo má zkušenosti - chystáme se s paní na trestní lekce a na svíčky s pindíkem a pak  musí dostat dolů vosk nějakou rákoskou, zkrátka se to musí něčím oklepat.
Doporučovali nám v sexshopu aby mne nějak zahřála kůži všude po těle, nějakými- koženými pruty - pásky nebo co, nebo tak něco . Poradíte? jsem v této věci začátečník, ale moc si to přeji a paní mi chce vyhovět, a pak mi tím bude i trestat. "Dobře si rozmysli co chceš, než se to splní a pak bude pozdě" Doufám že nebudu litovat, když ji to naučím na sobě.

5

panic Wido: To na to jdete z ostra. Pokud jsi nikdy nedostal výprask od paní, měli byste jít pomalu. Měla by si tě hýčkat, vždyť i ten "malej" dole je její! po uzamčení jí patří - tvůj bohužel už není! Ty máš jen hygienu nic víc.
No uvidíš co se tě bude líbit.
Paní si stejně prosadí svou, ale komunikace je důležitá, aspoň to tak vnímám já.

6

ovoce33: Madame mě zná. Už čtyři měsíce k ní chodím vypomáhat s domácími pracemi a na zahradu. Odměnou mi je, že je v mé přítomnosti nahá (já taky). Vyčítá mi nedochvilnost a nepoctivost při práci. Prý ze všeho nejdřív potřebuji disciplínu.

7

panic Wido:
Já paní znám také asi rok, ale chodil jsem s ní jen pracovně. Pak po výletech, a pak jsem se teprve svěřil , že nosím klícky a obojky, na které se ptala  - nosím je neustále i venku, decentní ale a potřebuji je! Dnes s paní už i s kroužkem.  Je to už můj životní styl.
Nahá v tu dobu se mnou nikdy nebyla.
Ale zjistila, že jsem nepraktický v životě a tak mi začne vychovávat, i tím výpraskem - na který se , ale těším. A nebude mne často uvolňovat z pásu. A vyzkoušíme svíčky na penis a varlata a pak se to musí od šlehat dolů, jinak ten vosk dolů nepůjde. Začínáme spolu žít jako žena s mužem.
Tak ti přeji, abyste byly spolu spokojeni.
Ahoj, Měj se

8

panic Wildo: když ti máma řekla: připrav se na to, že si to s tebou večer vyřídím, tak jsi se také ptal, jak se máš připravit? Každopádně já bych se kompletně oholil a víc to neřešil.

Jen jestli to náhodou nemyslela prostě jen tak, aby se tvůj zadek a stehna připravily na PEKLO. Zkrátka abys vydržel co tě čeká. :-P