Ahoj, co se tyka beznych aktivit, dle me zkusenosti je to v pohode. Samozrejme muzes i do sauny, kdyz budes mit nohavickove plavky, ale obrysy budou pod nimi videt. Zalezi, jestli ti to nevadi, nebo ne...Mluvim tedy o bokovem pasu, ktery se pod ne v pohode schova. Pokud budes mit klasicky pas do pasu, tak tu obruc neschovas. Ale ten je hlavne velmi nepohodlny. Dale, pri stani je obruc lehce nize, pri sednuti na zidli se mirne zdvihne nahoru, coz zpusobuje pritlaceni te casti, ktera vede mezi nohama. Proto je dulezite pod obruci mazat (ja pouzival lekarskou vazelinu). Zpocatku to bylo nekolikrat denne, casem mi stacilo vecer po vykoupani a pak jednou za den, vetsinou dopoledne. To poznas, kdyz to zacne trochu drit. V kazdem pripade bych doporucil silikonove polstrovani obruce. Take je treba mazat misto kolem korene penisu v miste, kde vchazi do tuby.
Pri bezne chuzi jsem skoro nevedel, ze pas mam, jen ten predni stit te nuti mit nohy trochu od sebe, ale zase je to o zvyku. Take doporucuji dole uzavrenou tubu na penis, u tech otevrenych hrozi uskripnuti kuze zaludu v prostoru mezi otevrenym koncem tuby a krycim stitem.
Dale je na zvazeni vyber typu stredoveho modulu mezi nohami. Tenkrat a co jsem koukal na webu Neosteelu, tak asi i dnes (i kdyz ten web mi pripada misty chaoticky a ne moc casto aktualizovany), co se tyka celkoveho pohodli, nejlepe mi z usudku vychazela varianta s ergo rear modulem. Dale se dela sportovni varianta, kde za koncem tuby na penis zacina ocelove lano potazene plastem (pravdepodobne smrstovacka), ktera konci az vzadu na obruci. Co jsem cetl recenze, tak za prve se nekterym nositelum zarezavalo lano do kuze, hlavne v oblasti kostrce, a dale me prisla neprakticka s ohledem na defekaci, protoze prochazi pres ritni otvor... Posledni variantou byl totalni modul, ktery ma i v sedaci casti pomerne siroky plech, ktery se da zavrit dalsim stitem (samozrejme na zamek) s moznosti umisteni dilda. Ale delsi sezeni si v tom osobne nedovedu predstavit. Mimo jine i na ten sportovni typ slo umistit dilda, to lano prochazelo okem na konci dilda.
Me slo hlavne o co nejpohodlnejsi noseni s ohledem na delku trvaleho uzamceni a hygienu, a ten ergo rear modul mi prisel jako nejlepsi.
Ale jak rikam, je to uz cca 15 let, modely se zmenily. Ja osobne bych zkusil ziskat nejnovejsi informace od Petra z webu zastupce Neosteelu v Cechach, jako jsem to tenkrat resil ja. Byl ochotny a se vsim rad poradil.
Take jsem v ten cas zvazoval pas od Latowski, to jsou v podstate takove plechove slipy. Tam se mi dost libilo, ze se neda dostat ani na varlata, vse je kompletne skryte a hygiena po kazdem moceni mi prisla tez dokonalejsi.
Ale jak rikam, kazdy si to musi vyzkouset a tyto typy pasu vyzaduji vetsi trpelivost, resp. delsi zvykani si. A pak ani tech 5 tydnu neni problem, myslim tedy pohodlnost, ne nadrzenost. To se fakt tezko popisuje, to se musi zazit... :-)
Jinak ja se ted po te dlouhe dobe chci vratit k cudnosti, poridil jsem si Cobru a snazim si pomalu zvykat. S tim zase nemam zkusenosti ja.