Téma: Střípky z kalendáře
2. listopadu
Byl už zase zamčený.
6. listopadu
Celý den byl neklidný a ona se ho zeptala proč. Řekl jí, že potřebuje vědět, na čem je. Sice ho zamkla a hrají si spolu, ale potřeboval situaci uchopit formálněji. Navrhnul jí podepsání smlouvy, která by jejich nový vztah definovala. Odmítla s tím, že je to nesmysl. Jeho fetiš na pravidla nesdílela. Prostě bude dělat to, co mu ona řekne. Na to přeci papír nepotřebuješ. Pokusil se jí vysvětlit, že cítí potřebu ujasnit si přesně mantinely, jinak nenajde klid. Potřeboval to prostě slyšet natvrdo a ona mu to dala.
Tak dobře. Je to jednoduché. Doteď sis ho honil kdykoliv tě napadlo. To skončilo. Už nikdy se neuděláš když u toho nebudu. Už nikdy nebudeš mít orgasmus, kdy budeš chtít ty. Nesmíš nic, dokud ti to nedovolím. A já ti to jen tak nedovolím lásko. Jen občas a jen trochu. Plné, dlouhé a uspokojivé orgasmy ti skončily zlato. Ale toužit po mně můžeš, jak jenom chceš. Usmála se. Masírovala mu u toho bradavku a on sténal rozkoší. Líbali se. "A jestli se někdy uděláš bez mého svolení, počítej, že přijde trest. Nevím jaký, ale uděláme to tak, aby se ti to nelíbilo. Věříš mi, miláčku?
Věřím vydal ze sebe přiškrceně.
Hodný. Tak mi to celé pěkně zopakuj.
11. listopadu.
Desátý den pod zámkem se konečně normálně vyspal. Tělo si začínalo zvykat.
13.listopadu
Když procházela kolem v noční košili, polaskal jí zadeček a přes tenkou látku nahmatal lem spodního prádla. O jeho fetišistických sklonech samozřejmě dobře věděla. Zároveň chtěla ze své kundičky udělat nedostatkové zboží. Začala si tedy pod noční košilku brát kalhotky. Samotná kundička ho nikdy ZASE TAK MOC nerajcovala, ale jakmile se schovala do hedvábí a saténu, šílel po ní. Lehla si přímo před něj a své prádlo mu ukázala. Zahákla si palce za okraj kalhotek a pomalu s nimi objížděla lem, odhalujíc kůži pod nimi. Strašně ji chtěl! Nechala ho sáhnout si na ni přes satén. Chtěl jí kalhotky odhrnout, ale odstrčila mu ruku. Zapomeň miláčku….
15. listopadu
Uvolněně ležela na břiše. Užívala si, jak jí hladí a masíruje záda a naslouchala, jak jí vypráví, co bylo ten den nového. Od té doby, co ho zamkla, jí věnoval mnohem více pozornosti. Chtěl se o ni starat, mazlit se s ní a pečovat o ni a ona se tomu rozhodně nebránila
18. listopadu
Oběd se mu dnes moc povedl. Když v předklonu cpal nádobí do myčky, přišla k nemu a přímo před jeho obličejem si na tři vteřiny stáhla legíny a kalhotky. Pak dostal dlouhý polibek. Rozhodla se ukazovat mu svou kundičku jen za odměnu. Udělá dobrý oběd? Nechá ho podívat se a možná i čichnout přes prádlo. Zjistila, že čím méně mu ji ukazuje, tím více po ní touží… možná že i lízat se nechá jen se šátkem na očích. Uvidíme. Viděla na něm, jak moc ji chce a velmi jí to bavilo.
22. listopadu
Klekl si k její posteli a líbal ruce.
Lásko, prosím….
Ano?
Začínám být hrozně moc nadržený. Asi už to OPRAVDU potřebuju.
Co potřebuješ?
Potřebuju se udělat. Potřebuju si s tebou zašukat. Strašně moc! Prosím. Dovolíš mi to?
Usmála se na něj a dala mu pusu.
Miláčku, já ti to sice věřím, ale tvoje sexuální potřeby mě nezajímají. Dovolím ti udělat se až budu chtít já, ne kdy chceš ty. Buď pěkně trpělivý a poslušný a třeba se dočkáš. Zatím ještě ne, lásko.
Vždyť už jsou to tři týdny vyjekl zoufale.
Miláčku, tři týdny, to nic není. Žádné honění, žádné šukání. Nebude nic. Jsi můj, já rozhoduju a já tvůj orgasmus k ničemu nepotřebuju. Rozhodně ne tenhle měsíc. Zapomeň, lásko… Zůstaň klečet. Hodný. Teď mě pěkně popros, abych tě nechala ještě zamčenýho. Řekni mi, že nechceš odemknout a že nechceš sex. Její hlas najednou ztvrdnul. Pros!
Prosím, miláčku, nech mě ještě zamčeného. Prosím, nedovol mi udělat se! Prosím.
Dobře miláčku, když tolik prosíš, ještě s tím počkáme
Přikázala mu, aby jí vděčně líbal nohy za to, že jeho přání splní.
24. listopadu
Na závěr večera plného hraní se „dohodli“, že veškeré intimní aktivity se od teď budou odehrávat na jeho straně postele: Nevím, proč bych měla na mokrém fleku spát já.
3. prosince
Ráno našel na stole papírek s velmi lechtivým vzkazem. Dovodil si z něj, že by mohl dostat orální sex. Nemohl se dočkat večera. Málem se udělal už když ho odemkla. Opatrně a zlehka ho laskala ústy. Pomalu mui jezdila po spodní straně penisu. Zlehka, špičkou jazyka. Po pěti minutách jí prosil, aby ho vzala do pusy celého a pořádně vykouřila. Kdyby zrovna neležel na zádech, žadonil by na kolenou. Chvilku dělala, že se rozmýšlí. Pak mu pošeptala do ucha: užij si to miláčku a hezky zapamatuj, protože tohle je poslední orálek, který ode mě zažiješ. Za minutu bylo hotovo. S ústy plnými semene se k němu naklonila a dala mu vášnivý a dlouhý francouzský polibek.
Později se k ní přitulil.
Opravdu poslední? Myslelas to vážně?
Co posledního?
Orál.
Ještě nevím.
4. prosince
Poslala mu do práce SMS, což bylo nevídané. Přečetl si ji a rozbušilo se mu srdce.
Lásko, včera jsem ti řekla že to byl poslední orálek a jen ti chci napsat, že jsem to myslela vážně. Před měsícem ses mě ptal, jaká máme pravidla a jak si to představuju, tak čti. Když budeš fungovat, jak chci, nechám tě udělat se přibližně jednou za měsíc. Možná jednou za tři týdny, ale spíše ne. Většinou to asi nebude úplně ono, ale nevylučuju i opravdický. Ten už mimochodem letos nebude. Zašukat (s kondomem) tě nechám možná dvakrát nebo třikrát ročně. A včerejší orálek si opravdu pořádně zapamatuj. Další nebude. Budeš o něm snít a toužit po něm, ale nedostaneš ho. Ne, dokud budeš zamčený. Píšu ti, aby ses s tím smířil. Nemusíš mi odpovídat, tvůj názor mě nezajímá. Miluju tě a moc se na tebe těším. Večer doma. Pa. H.
Ten den už v práci nic neudělal.
5. prosince
Z procházky po městě s kamarádkou mu poslala fotku, na které velmi explicitním způsobem jí párek v rohlíku, společně s jednoslovným vzkazem: Závidíš?
6. prosince
Po tom orgasmu byl strašně nadržený. Sice ho před dvěma dny nádherně vykouřila, ale to bylo jako nic. Kapička v moři touhy. Nadrženost se ještě zvýšila. A ona mu to moc neulehčovala.
Přišlo jí zábavné využívat jeho fetiše na dámské prádlo. Ten den pracoval z domu. Ráno mu napsala, aby vytáhl ze skříně všechno své prádélko, pěkně ho vypral a pověsil sušit. A když jí jako odpověď přišel piktogram srdíčka, věděla, že trefila do černého. Když přišla domů, sušák byl plný kalhotek, podvazkových pásů a punčoch. Na druhém visely topíky a noční košile.
Tak co, jak ses dneska měl, zlato?
Krása. V práci jsem sice neudělal nic, ale jinak se mi den moc líbil.
To jsem ráda. To máš jako odměnu za to, jak se o mně pořád tak hezky staráš. Večer všechno to prádélko sundáš a poskládáš, kousek po kousku. A podíváme se, jestli by nestálo za to něco vyřadit a nahradit něčím novějším, co říkáš?
Neříkal nic, ale tetelil se. Byla to krásná odměna.
13. prosince
Stál u prkna se žehličkou v ruce, zatímco ona se s šálkem čaje dívala na svou detektivku. Nenechala ho nosit dámské prádlo pořád, aby mu nezevšednělo. Většinou ho ale poslala obléci si kalhotky předtím, než šel dělat domácí práce. Společně s krajkovým topem se staly obvyklým úborem právě k večernímu žehlení, případně většímu úklidu. Dámské prádlo nosil také na spaní. Ten večer, se k ní lísal a žadonil o sex. Miláčku, chlapovi, co nosí kalhotky nedám. Smůla. Dneska nic a ještě dlouho nic. Než usnul, vychutnával si své krásné ponížení.
24. prosince
Ráno si pro něj oblékla korzetový top s punčochami a podvazky, které celý den nosila pod šaty. Den byl plný polibků a něhy. Dokonce mu ani neodstrčila ruku, když se jí pokoušel laskat její normálně zapovězená ňadra. Máš kliku, že jsou dneska vánoce šeptala mu, zatímco rukama kroužil přes košíčky jejího korzetu a snažil se nahmatat maximum z jejích koziček, které se před ním zlomyslně naučila skrývat stejně, jako kundičku. Večer si to nechala krásně udělat novým vibrátorem, který našla pod vánočním stromečkem. Pro něj tam byl obojek posetý lesklými kamínky s nápisem „anal slut“. Vyzkoušela, jak mu sluší. Zatímco vypadala, že se po svém druhém orgasmu chystá usnout, nahodil pohled raněného štěněte. Neodvážil se ale nic říct, protože měl zakázáno prosit ji o orgasmus, dokud mu to výslovně nedovolí. Samozřejmě věděla, jak moc je nadržený. A, koneckonců, byl štědrý večer.
Klekni si a můžeš prosit, jestli chceš.
Kleknul si a políbil jí ruku. Miláčku prosím, moc prosím, hrozně po Tobě toužím. Dneska ti to tak strašně slušelo…jsem z tebe úplně hotový.
Hmm, no a?
Prosím lásko, chtěl bych tě. Mám na tebe strašnou chuť. Chtěl… chtěl bych tě ošukat.
Cha vyprskla v hraném pobavení. To máš teda blbé, protože já šukat nepotřebuju a dneska už vůbec ne. Mám všechno co jsem chtěla, zlato.
Prosím, dovol mi aspoň udělat si to sám. Když jsou vánoce…
Ty sis myslel, že tě nechám udělat se jenom proto, že jsou vánoce? To je tak roztomilé… usmála se. Myslím, že ne miláčku. Vždyť jsem ti ho před pár dny vykouřila
Lásko, to už jsou tři týdny…
Opravdu? Asi by sis měl zavést nějaký kalendář a někam ho vystavit, abych měla přehled… každopádně ne zlato, dneska určitě ne. Ještě ne a ještě dlouho ne.
Ale nabídla mu místo podsvou peřinou. Nechala ho, aby se přitulil a zezadu ho objala.
Jsi šťastný? zeptala se po chvíli.
Jsem.
26. prosince
Večer ležel na zádech a četl si. Přišla k němu. Sedla si obkročmo na jeho hrudník. Chtěl ji obejmout, ale naznačila mu, aby dal ruce za záda. Nechala ze své košilky vyklouznout jedno ňadro a lehounce, úplně lehounce mu s ním přejížděla přes jeho rty. Položila mu přes ústa ukazováček a on pochopil, že jej nesmí líbat. Voněla nádherně. Seděla na něm. Levou rukou si povytáhla noční košilku a ukázala mu leskle stříbrné kalhotky. Třela se pánví o jeho hrudník a když je vulgárně popotáhla a ukázala mu kousek ochlupení, vytekl do těch svých. Vysmála se mu. Za to, že vytekl bez dovolení v nich musel zůstat ještě hodinu, než mu dovolila jít se osprchovat a převléct.
31. prosince
Na Silvestra se trochu přiopili. Když si šli lehnout, šeptala mu, že si ho nechá pod zámkem i příští rok a on jí šeptal, že ji zbožňuje a že jí chce patřit.
1. ledna
Ráno se nechala vylízat. Odemkla ho a několikrát přivedla na okraj, ale vždy včas přestala. Pak ho, nadrženého, donutila nasadit si klícku. Jak na nový rok, tak po celý rok, zlato.
4. ledna
Vždycky jí chtěl lízat zadeček, ale nikdy se ani neodvážil přivést na to řeč. Pochyboval, že by mu to dovolila. Snad ještě víc toužl po tom, aby lízala zadeček ona jemu, to bylo ale úplně z říše fantazie. Několikrát na téma rimmingu zavedl řeč, ale nikdy nemělo úspěch, až se jednou nechala přemluvit. Večer je zastihnul při hraní. Klečela na všech čtyřech a prohnula se pro něj v bocích. Políbil ji na dírku. Zprvu něžně a jemně a když neprotestovala, po rtech přidal i jazyk. Lízal její zadeček a postupně jazykem pohyboval i přes kundičku. Současně jí palcem laskal klitoris. Pak palcem prudce zatlačil dopředu a začal její klitoris masírovat zevnitř. Začala prudčeji přirážet. Vykřikla, zachvěla se a udělala se tak silně, že pět minut nemohla říct ani slovo. Ležela schoulená. Objal ji, přitisknul se k ní a oba je přikryl.
14. ledna
Margot měla dnes spoustu práce. Margot bylo jeho dámské alter-ego. Byla to holka na domácí práce, ale mohla být také lacinou kurvičkou, svázanou s bolavými bradavkami, která se učí navlékat kondomy pusou, školačka, nebo něžná lesbická milenka v romantickém prádle. Někdy, když mu chtěla dopřát únik do fantazie, nebo když na to měla náladu, povolala Margot a vysvětlila jí, jak se má obléct a připravit. Někdy ho dámským jménem oslovila jen tak, když ho chtěla poškádlit. Většinou zrudnul a tvářil se jako vemeno a to jí bavilo. Užívala si, když ho mohla uvést do rozpaků.
Protože byli dnes doma sami, mohla Margot naplno ukázat svou ženskou stránku. Obvyklé kalhotky se schovaly pod černý obleček služebné, který měl pro zvláštní příležitosti (tedy pro případy, kdy byla doma hromada práce a odjely děti). Ze spodničky vykukovaly podvazky a krajkový lem černých punčoch se švem vzadu. Ona doplnila jeho garderobu obojkem s krátkým vodítkem a análním kolíkem zakončeným skleněným kamínkem ve tvaru srdce. Vypadal rozkošně. Margot odpoledne pracovala, zatímco ona se věnovala svým knihám a občas se symbolickou bambuskou v ruce přišla zkontrolovat jak si vede. Večer si zašli na sushi a tulili se. Šeptala mu do ucha, že zítra vezme Margot s sebou ven na oběd, aby byla větší zábava. Uvěřil jí. Prosil ji, aby to nedělala, ale nevypadalo to, že by na jeho žadonění brala zřetel a vychutnávala si jeho rozpaky a stud.
20. ledna
Šli na procházku. Setmělo se brzy, jak tomu v lednu bývá. Když padla ma, vytáhla z kabelky obojek, který dostal k vánocům. Připjala k němu vodítko. Rozepnula mu bundu a obojek nasadila, aniž by se ho na cokolic ptala. Byla tma a oni se procházeli po ulici. Panička a její mazlíček. Byl rozechvělý, nadšený a ona kráčela tak nádherně sebejistě ... Ve tmě začalo sněžit.
30. ledna
Měl narozeniny.
Dneska večer něco čekáš, nebo jenom doufáš?
Jenom doufám
To je dobře, že nic nečekáš. Myslím, že tvůj nejhezčí dárek bude, když ti dovolím, abys mě udělal pusou. Co ty na to?
Lásko, miluju když ti smím dělat dobře. Byla to pravda. Její orgasmy vnímal stejně intenzivně jako ona (alespoň si to chtěl myslet) a kdyby dostal na výběr mezi svým potěšením a jejím, měl by jasno hned a bez váhání.
Mmmm zavrněla po chvilce opddychování. Už vím, co ti v březnu dám k svátku.
3. února
Poté, co padlo tabu zadní branky, se lízání její prdelky stalo občasným kořením jejich intimního života, ačkoliv ji pořád nedokázal přemluvit k tomu, aby si pozice prohodili. Dnes večer u toho vrněla vzrušením. Náhle se rozkošnicky protáhla s ohníčky v očích se obrátila dozadu.
Miláčku, slibuju ti, že takhle jednou budeš lízat sperma..... a možná ani nebude tvoje.
Vytekl dříve, než se stihla udělat ona.
11. února
Dnes večer poprosil o odemčení na důkladnou hygienu a oholení. Zrovna, když si mydlil penis, vlezla bez klepání do koupelny (poslední dobou se naučila neklepat). Měl lehkou erekci, čemuž se po týdnu nepřetržitého uzamčení a dráždění nedalo divit. Napadlo ji, že si zahraje na semetriku.
Ty tady honíš!
Ne miláčku, já se jenom mydlím, opravdu
Nekecej, viděla jsem tě. Vždyť ti stojí... což byla pravda, protože její obvinění se na jeho erekci projevilo okamžitě.
Jeho obrana byla chabá, a ona mu řekla, aby se tedy umyl a oholil před ní. Pak mu nařídila, aby se "okamžitě" zamknul a škodolibě sledovala, jak se marně pokouší navléknout kroužek přes erekci, která už nabyla solidních rozměrů. Jestli si tu klec teď, hned, okamžitě nenasadíš, tak ti budu muset pomoct!" vyzvala ho, ale z pochopitelných důvodů neměla její slova požadovaný efekt. Otevřela sprchový kout a chňapla ho za varlata. Dobrá miláčku, jestli to nezvládáš, pomůžu ráda. A zatímco on stál s rukama za zády, ona levou rukou bolestivě svírá jehovarlata a pravou mezitím nastavovala na sprše studenou vodu.... Za pár minut už byl klíček zpátky na řetízku na jejím krku.
Zjistila, že hrát stíhačku ji baví, a taky věděla, že to baví jeho. Od té doby už nikdy nesměl být odemčený, když nebyla u toho. I když šli s dětmi plavat, odemkla ho až těsně před odjezdem a zamknout se musel okamžitě po příjezdu domů a jednou dokonce na WC v restauraci kde obědvali cestou domů. Umývat a holit se směl pouze pod jejím dohledem a někdy ho dokonce umyla ona, zatímco on mezitím drhnul klícku desinfekčním mýdlem a starým kartáčkem na zuby. Hned potom se musel zamknout. Její dohled ho silně uspokojoval. Všechno bylo jednodušší.
15. února
Hlavně musíš být důsledná. To máš jako když vychováváš štěně. Můžeš se s ním mazlit a blbnout, ale zároveň musíš nastavit hranice. A když je překročí, musíš být důsledná. Musí do puntíku plnit co se po něm chce. A prostě musíš mu pořád ukazovat, kdo je pán. Jakmile jednou povolíš, je celá výchova v hajzlu. Já třískám Pavla pořád. Jednou za čtrnáct dní dostane výchovnej výprask. Jenom tak trochu, aby věděl kdo u nás doma nosí gatě. Ale když něco podělá, tak se s ním vůbec nemažu. Normálně ho ohnu a dostane. Minule si chudák pět dní nesedl. To mu můžeš stokrát říkat, že nemá .... a on stejně… tajk jsem mu… Sedí ve vinárně a na půl ucha poslouchá monolog své kamarádky Jany, která je s přibývajícími sklenicemi stále hlasitější. ...takže ho normáně občas zbij. Oni to potřebujou. A jestli na to nemáš koule, tak ho pošli ke mně a já ho zmlátím za tebe! rozesmějě se hurónsky. Je čas jít domů, Jana už je jak dělo pomyslí si, když poslouchá, jak může vypadat vztah. ...Jo, Pavlova výplata chodí na účet mně. Já mu nechávám kapesné pětistovku na týden a představ si, že mi z toho ještě kupuje dárky! pokračuje Jana pyšně v přehlídce svých výchovných úspechů.
Bít ho je jí proti srsti. Nesedí jí to. Vždycky jí to přišlo opravdu nedůstojné a zbytečné. Ale nějaká opatření zavést bude muset. Začal poslední dobou vlčet a už není tak pozorný jako dříve. Možná, že rákoska by opravdu mohla pomoct. Bude nad tím ještě muset zapřemýšlet ... Kdyby se jenom podíval na jinou ženskou, koule bych mu utrhla vytrhne ji Jana opět z jejích úvah. Přikyvuje souhlasně hlavou a požádá vrchního, aby jí zavolal taxíka.