1

Téma: Anální hrátky - jak říct přítelkyni

Dobré dopoledne všem,
poslední dobou jsem trochu začal experimentovat s análními hračkami, především dildo a anální kolík, nicméně přítelkyně o tom zatím neví.
Vždycky jsem měl k análu takový nevyhraněný vztah, ale k mému překvapení mě to teď začalo fakt brát a v kombinaci s klecí je to úplně nejlepší.

Moje otázka zní: Jak to říct přítelkyni abych ji s tím nevyděsil a případně aby jí to začalo zajímat?
Pro konext, přítelkyně je poměrně dost vanilka, ale co se týče zamykání, sem tam přebere iniciativu a řekne si kdy chce abych byl zamčený. Ohledně análních věcí to u nás úplně tabu není (ona na anál není), aspoň co se týče konverzace tedy, občas o tom vtipkujeme a tak, ale je to takové, že když ona řekne ze srandy že mi strčí dildo do zadku, tak já dělám většinou jakože ne, nebo aspoň to tak bylo než mě to začalo bavit. Jinak při sexu jsme oba dost switch, takže to není úplně jednostranné.
Nevím aby z toho nebyla zaskočena, když řeknu že by se mi to líbilo vlastně. Ostatně když jsem ji před několika lety řekl o zamykání, docela dlouho to vstřebávala, než to začala sama zapojovat do našich hrátek.

Díky moc za názory a rady a pěkný víkend!

2

Re: Anální hrátky - jak říct přítelkyni

Ahoj,
nejlépe večer během nějakého aktu, říct jí, co se Ti líbí a co chceš dělat. Jiná cesta není.