Téma: Cherry Keeper
Ahoj. Prosím, má tady někdo zkušenost s klecí CherryKeeper? Jedná se o 3D vytištěné resinové klece. Všude o nich čtu v superlativech. Dělají i na míru a uvažuju o objednání. Máte tady někdo zkušenost?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Cherry Keeper
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj. Prosím, má tady někdo zkušenost s klecí CherryKeeper? Jedná se o 3D vytištěné resinové klece. Všude o nich čtu v superlativech. Dělají i na míru a uvažuju o objednání. Máte tady někdo zkušenost?
Mne to príde ako klasická plastová klietka. Nič výnimočné na tom nevidím.
Vyrábějí individuálně na míru, navíc třeba i dvojité kroužky, což bych zrovna já ocenil. Jak píšu, spousta uživatelů si je velmi pochvaluje. Uvažuju o řešení na míru, protože už jsem vyzkoušel deset různých klícek určitě a furt hledám tu pravou, no…
Tak smelo do toho a daj vedieť.
Děkuji za povzbuzení. Klec od Cherry Keeper jsem si nakonec pořídil a rád bych se podělil o své dojmy. Na tuto značku jsem narazil při pročítání různých zahraničních fór a ohlasy byly většinou velice pozitivní, až nadšené, takže mi to nedalo a musel jsem ji také vyzkoušet. Komu se nechce číst až do konce, tak 5 bodů z 5 možných a doporučuji.
Osobně se zamykání s různými většími či menšími přestávkami věnují již mnoho let a vyzkoušel jsem minimálně dvanáct klecí. Od dřevních CB, přes BON4, Evotion, Captor, Cobru starší i novější, Holytrainer i různé jiné klece, většinou zakoupené zde na cudnosti. Přestože jsem zkoušel různé varianty kroužků, velikostí a podobně, nikdy jsem nedosáhl stavu o kterém tady občas někteří píší, že bych opravdu nevnímal, že jsem zamčený. Vždy v nějakých situacích, ať už při sportu, spánku, nošení těsných kalhot nebo při močení se objevovaly stavy většího i menšího nepohodlí. Nakonec jsem zakotvil u obdoby zde prodávané klícky Lockdown (jen ne tolik zahnuté), která mi sedla opravdu ze všech nejlíp a hlavně s bezproblémovou hygienou a močením, což jsem si po letech stanovil jako základní a nepodkročitelnou podmínku. Pořád to ale nebylo 100% a definitivně ono. Pořád něco chybělo. Dal jsem tedy na zahraniční ohlasy a vyzkoušel Cherry Keeper. Už u něj asi zůstanu.
1) Pod značkou Cherry Keeper jsou prodávány resinové klícky vyrobené metodou 3D tisku. Najdete je na stránce cherrykeeper(.)com. výhodou značky je obrovská variabilita. na stránce si totiž můžete vybrat nejen jakési univerzální, základní varianty (webshop), ale i desítky variant klecí vymodelovaných komusi na míru (cagefinder) a desítky různých kroužků (ring finder). A právě klec na míru bylo to, co mně nalákalo.
2) Samotný výběr klece na míru probíhá teoreticky jednoduše. Podle instrukcí si změříte celkovou délku a průměr penisu a délku a rozměry hlavičky, dále obvod včetně varlat a pomocí jakž-takž fungujícího filtru si můžete vyfiltrovat varianty klícky uložené v databázi. v realitě mi to přišlo poměrně chaotické, protože jsem nenašel žádnou logickou posloupnost rozměrů v jednotlivých variantách a různé typy klícek mi přišly poměrně náhodně postavené, ale to mě samozřejmě v honbě za optimální klecí nemohlo zastavit. Po dlouhém vyhledávání, přeměřování a zkoumání toho, jak to vlastně funguje, se mi nakonec povedlo vytipovat si dvě varianty, které by mi mohly sedět. Ze svých zkušeností totiž vím, že potřebuji klícku sice krátkou, ale zase poměrně širokou a standardní klícky v délce, kterou potřebuji, jsou většinou velmi těsné což mi nevyhovuje. Zde jsem našel přesně to, co jsem potřeboval.
Specialitou, kterou nabízí Cherry Keeper a která je hojně chválena na fórech je tzv. HeadLocker, tedy jakýsi vnitřní kroužek, který je užší než průměr klece. Tím se prostrčí žalud a je tak v klícce zafixován, takže by měla sedět pevněji a pohodlněji. Rozměry kroužku, jeho umístění v klícce a rozměry prostoru pro žalud lze navolit. Já osobně jsem využil variantu bez HeadLockeru, ale určitě je to zajímavá věc. Různé klícky mají také různé rozteče mezi jednotlivými "pruty" (ty jsou ale pevně dány a nelze je navolit) a nabízí se i klece s tzv. "TouchStop" variantou, kdy jsou mezery mezi pruty klece vyplněny perforovaným jakoby "pletivem", které zabraňuje jakémukoliv doteku. Já mám klícku bez této vymoženosti, ale s pruty tak blízko u sebe, že doteky nejsou umožněny.
3) Po výběru klícky je třeba vybrat stejným způsobem i kroužek. V nabídce je velké množství variant, ať již anatomicky tvarovaných, kulatých, oválných vertikálně či horizontálně a také dvojité i trojité kroužky užitečné v případě, kdy má někdo nízko visící šourek, po kterém mu vše sjíždí dolů. Některé kroužky jsou navíc oproti klícce posazeny v určitém úhlu. Kroužků je na stránce k výběru desítky určitě. Nabízené varianty mi přišly občas poměrně nelogické (občas chybí určitý rozměr jako jednoduchý a je nabízen jen jako dvojitý, nebo seženete kulatý 41 a 43 mm, ale už ne 42 mm, ten jde ale sehnat oválný apod), nicméně i zde jsem si nakonec vybral. Skvělou vychytávkou jsou očka pro uchycení popruhu, která jsou součástí některých kroužků (čehož jsem využil). Protahování popruhu přímo kroužkem mi vždycky způsobovalo nepohodlí a popruh třel o kůži. Takhle jednoduše ve vteřině připnu popruh za očka a vůbec o něm nevím.
4) Klícky jsou k dostání v devíti barvách a dvou variantách povrchové úpravy. Já zvolil extra hladkou "smooth" příplatkovou variantu, která ovšem klec cca o čtvrtinu / třetinu prodraží, ale je opravdu komfortní a hygienicky perfektní. Nevím jestli je to kvůli ní, ale na klícce se opravdu nedrží vůbec žádná nečistota (mikro usazeniny z mýdla, mastí, kůže), jako se mi to stávalo u jiných klícek.
5) Cena je o něco vyšší než jsme zvyklí, zásilku navíc dost podraží poštovné kdesi z Nizozemí, kde se klícky tisknou a DPH. Mě vyšla na tři a půl tisíce. Musím ale říct, že nelituji jediné koruny.
6) Teď už mám opravdu klec, která mi sedí jako ulitá a poprvé v životě zažívám pocit, že o ní celý den vůbec nevím (tedy v běžných situacích, však mi rozumíte). V noci už teď po dvou týdnech nošení spím také klidně a sladce. Navíc je to poprvé co mi ústí močové trubice sedí přesně v otvoru ve špičce, aniž bych mu musel před močením jakkoliv pomáhat. Za mně je tohle opravdu a definitivně nejlepší klec, jakou jsem kdy vyzkoušel.
Bohužel jsem ji nestihnul vyfotit když přišla a teď už jen tak dolů nepůjde, takže fotku nepřipojím (dickpicky postovat nechci), ale na stránkách je vše vyobrazeno důkladně, takže si každý představu udělá. Pokud budou dotazy, rád odpovím.
Ahoj
podle mne by jsi šlo poslat fotky z webu - kde bude přesně vidět, co sis vybral.
Nebo přesvědčit Paní/Pána, že potřebuješ na pět minut sundat klícku pro vzdělávání cudných kolegů.
Popis byl velmi přesný, jdu se podívat.
Ahoj Alhambro,
přečetl jsem tvoji zkušenost jedním dechem. Jsem rád, že si to zde napsal. Sám přemýšlím o pořízení této specialitky. Nemůžu se dočkat až jí budeme s manželkou vybírat. Jen bych měl pár otázek. Jak dlouho od objednání trvalo doručení? Jakou klec a jaký kroužek si nakonec vybral? Není zrovna tento typ vidět přes kalhoty, kvůli umístění zámku?
Ahoj. Doručeno bylo za 11 dní.
Pokud se týká mého modelu, klec jsem volil tuto: https://cherrykeeper.net/products/3byfn … 3743413513
Kroužek jeden ze standardních.
Barva malinově růžová, vypadá moc dobře.
Klec vidět není, pokud ji nosím bez popruhu. S popruhem dělá bouli. To co trčí ale není zámek, ale prostě ta klicka jako taková.
Jinak ve svém předchozím příspěvku píšu, že na kličce vůbec neulpívá nečistota. Musím to korigovat, není to úplně pravda jak jsem zjistil, ale jsem přesvědčen že je to v menší míře. Standardní hygiena dostačuje.
Ahoj
jaké jsou zkušenosti s nosením klícky?
Včera jsem klikal na jejich stránce a láká mne to koupit.
Musím to ještě ukázat Paní.
Tak tohle vypadá jako šance mít konečně zase klec na míru ze které mi nebude vypadávat! Preferuju sice kov, ale tohle určitě zkusím objednat... tedy až si nastuduju ten jejich nepřehledný systém možností a kombinací.
no, klidně sdílej , co ses naučil.
mají toho hodně, ale ne uplně všechny
třeba jeden typ ano, ael pak chybí elikost 46mm
nebo mají typ kroužku ve správné velikosti, ale bez "handles! - ty chci kvůli pásku kolem boků.
Ale lze s ním komiinkovat i bokem a jít do "custom", což asi provedu.
Jen to nejdřív chci probrat se svojí Paní
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Cherry Keeper
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB