1

Téma: Vypadávání penisu z klece

Čaute. Poradil by mi někdo? Mám docela malý penis. Hlavně když je v klidu.Nevzpomenu si nazev klece, ale je relativně mala. ale přes noc prostě zvládne penis vyklouznout. Jsem v tom novém a tak jestli máte někdo nějaké rady? Myslím že kroužek jsem zvolil správný u menšího už mně boleli varlata. Je řešení ten řemínek? Jak se v tom dobře spí? Případně to chce jinou klec?

Re: Vypadávání penisu z klece

Řemínek je řešení, ale moc dlouho ti nevydrží, proto to chce mít zásobu.

Jinak by to chtělo znát tu klec, kterou nosíš, protože to nám pak napoví, proč k tomu dochází.

3

Ahoj, jaké máš rozměry a co to je za klec? Bez toho ti nemůže nikdo poradit

4

Ahoj, také mám malý penis v klidovém stavu. Střídám klece minispider a minicage a z obou mi jednou za čas také vylezl, ale třeba jednou za měsíc. Řemínek to řešil, ale jak už bylo zmíněno, dlouho nevydrží - třením o pokožku mezi kroužkem se ničí a navíc může podráždit pokožku a stává se to nepříjemné. Ze začátku jsem jej dával jen na spaní ale pak mě přestalo bavit ho pokaždé nasazovat, hlavně když ta pokožka byla podrážděná, pak už jsem i nechával přes den ale zase si musí člověk dávat pozor aby na zádech nevylézal z kalhot. Spí se s ním v pohodě, penis v kleci drží a kolikrát o řemínku člověk ani neví.

5

Aktuálně mám Cobru. Prostě kdyz se úplně uvolníme tak úplně cítím jak se začíná uvolňovat. Zaujal mne Hopy trainer. Ten vypadá že by tomu dokázal zabránit

6

Mám klícku na nerez řetízku kolem pasu - bez něj by toho ze mě sjela naprostá většina, takhle je to naopak docela hezky neuniknutelné. Úplně nejlepší je, když se ten řetízek podaří navléct tak, že je zamknutý společně s klíckou a bez jejího odemknutí nejde jenom tak sundat.