26

Re: Zrušení erekce

mne se před časem hodně omezily erekce, když jsem používal klec s trny proti erekci. Měla hodně much, takže se nedala nosit příliš dlouho, ale už během prvních dní jsem se musel naučit být vzrušený bez erekce... pak jsem začal nosit jiné klece a erekce už není tak bolestivá, takže ji klidně vydržím i v kleci. Ale jde to

27

Domina40: pravidelnejsie uzivanie viagry a podobnych po case vedie k fixovani sa na nu a vzniku psychologickej zavislosti. Ak sa to podpori este negativnym komentovanim, posmeskami a pod, vie sa rozvinut stav, ze muz nedokaze mat erekciu bez tabletky. Su na to aj odborne studie. Isty cas to ale trva, a vtedy je potrebne uzit tabletku vzdy pred sexom/masturbaciou aby sa vytvaralo spojenie (sex/masturbacia = tabletka). Kazda ejakulacia by mala byt s ucinkovanim tabletky. Zaroven s komentarmi od vas, ze pozri ako krasne ti to ide s tabletkou. Bez nej to nedokazes. A bez tabletky ho mozete testovat pod tlakom, napr poziadat o erekciu do 2-3minut a ak sa nepodari, tak negative komentovat...
Pozor: ako vsetky lieky, aj modre tabletky maju rizika, takze opatrne.

28

Ahoj vsichni, Co se klicek tyka, jsem jeste nezkuseny zacatecnik. Ale rad bych pridal i svoji zkusenost. Klicku Cobra mam cca od konce rijna. Prvni pokusy byly samozrejme na par hodin, az jsem se vypracoval na cely den bez noci, pak par dni i v noci, atd. To na silu erekce nemelo vubec zadny vliv, byla porad stejne silna. Pak prisel pvni pokus o delsi uzamceni. Od 4. do 14. prosince jsem byl uzamcen 10 dni, prvnich par dni se penis snazil, nekdy to bylo neprijemne, ale dalo se to vydrzet. 4. az 5. dnem postupne erekce opadavaly, ovsem se zvysovala nadrzenost. V ten 10. den po odemceni jsem byl hodne nadrzeny, ale presto se mi plne nepostavil, cca tak na 75 procent. Orgasmus take nic moc.
Pak nasledoval tyden odemceni, celkem byly 4 "pokusy" o orgasmus a jak tady je psano, zacala se ta erekce treningem zlepsovat.
A po tom volnem tydnu nasledovalo uzamceni az do ted, ne uplne nepretrzite, krom 5 dnu, kvuli dukladne hygiene a regeneraci kuze po depilaci. A vysledek je takovy, ze obcas se za tu dobu objevilo par chabych pokusu o erekci, ale casem postupne slabnou. Rekl bych, ze at je zamceny, nebo ne, jen se lehce zvetsi, pri pokusu o honeni se zvedne, momentalne tak na 20 procent, vic ani nahodou. Zkousel jsem to vzdy jen jednou pri kazdem odemceni, ale s kazdym dalsim uzamcenim ta erekce v case slabne. Previdelny trening by to asi vylepsil, ale to momentalne nechci. soucasny stav je mym cilem.
Nikdy jsem neveril tomu, ze by se tohoto efektu v kleci dalo dosahnout. Takze za me jde erekce potlacit, ci uplne odstranit, ale co jsem poznal, tak clovek musi byt uzamcen opravdu permanentne, ne jen na noc, a alespon tech 10 dni. Pak muze byt 1 den prestavka a zase zpet do klece. Cim dele, tim erekce postupne slabne.
Takove jsou me postrehy.

29

Takiež je dôležité, používať čo najmenšie klietky, čím menšia, tým lepšie.

30

Spravna poznamka, ted ve sprse mi na to padla take myslenka, kdyz jsem se zase podival dolu, do rozkroku :-). Ja koncem rijna kupoval Cobru c. 2 a byla docela dost tesna. Ted nejakou dobu pozoruji, ze s tou ochablou erekci je tak akorat. Driv se pri erekci tlacil zalud skrz ty vetraci otvory, dnes vubec. Ale hlavne kdyz je v klidu, je do spicky asi 0,5 cm mista...
Dalsi vec, ktera me trapi, je to, ze se stazena predkozka snazi dostavat dolu a ta kuze mi vyleza hornimi vetracimi otvory, coz pri pohybu docela odira, takze musim nekolikrat denne upravovat, takze zvazuji vyzkouset vice uzavrenou klec. Docela me zaujal Holytrainer... Jakou klec vlastne nosis ty?

31

Ja mam asi 10 klietok, ale nosim/striedam 3 typy, všetko malé klietky, ale nie uplne ploche.
Niektore pri rannej erekcii ma budia, iné ma až tak nebudia, ale akonáhle stratim ranne erekcie, tak spanok je vynikajuci.
Ja pouzivam kratky kovovy kateter.

32

10 kleci, ty jo hezka vybava :-). Ja mam jen jednu.
U me, jak jsem psal, uz ted ty nocni erekce moc nejsou, a kdyz ano, tak velmi slabe.
Toho katetru bych se ja asi bal, zasouvat neco do mocove trubice, s ohledem na moznost nejake infekce. Tak asi zalezi, jak dlouho ho tam mas bez vyndani, atd.
Ja ted par dni premyslim nad Microcage. Ta klec me fakt velmi laka, ale nevim jestli to na me, "skoro zacatecnika" neni moc. A taky, jak dlouho se da nosit bez sundani, myslim kvuli hygiene.

Aby se dala microcage pořádně nosit, tak k ní potřebuješ elastický řemínek a zavedený katetr. Bez řemínku díky svojí váze klouže dolu a bez katetru si při močení počuráš všechno okolo. Katetr ale není pro každého.

34

To neni kateter v pravoms lova zmusle, je to skor vyvod z penisu, ktorý sa zasúva cca 3 cm.
Mam iba kovove klietky s kovovym katetrom. Mam aj dlhe silikonive kaketre, ale tie nepoužívam.

35

A jak ten katetr, konkretne k Microcage vypada? Jan se zavadi? Cast trubicky do penisu a cast ven? Pripadne, lze na ten venkovni vyvod dat hadicku pro odvod moce, aby tekla tam, kam ma? Jak dlouho lze klec s tim katetrem nosit bez sundani?

36

Už som to sem dával, je tu niekde aj link.
Mne to velmi vyhovuje, nie je potrebne to mazať.

37

Jasne, uz jsem to nasel. Takzte jestli tomu dobre rozumim, je treba ten katetr nejdrive prisroubovat na klec a pak to cele nasadit. A konkretne tento katetr je kompatibilni s minicage?

38

Ano, najprv našrubovať a potom nasadiť.
Daj link ako vyzera minicage, lebo mne to najde vsetky male klietky. Osobne si myslim, ze by to malo pasovať.

39

Myslel jsem tuto, tady od Vojty:

https://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/microcage/

40

Link je na microcage a pisal si o minicage.
Ale myslim, ze to pasovat bude na obidve.
Ja to mam v minicage a max.spokojnosť.

41

Ano, myslel jsem microcage, ale v poslednim prispevku jsem napsal minicage. Omlouvam se a diky za reakci.

42

Ahoj, já jsem zvolil menší klícku která nedovolí erekci, a když se chci udělat tak otvorem v klícce prostrčím dilatátor do močové trubice, a drážděním si přivodím velké vzrušení, a mohutný výstřik, je to super

Jak už bylo řečeno - za mě menší klec. Já přešel z Cobry 2 na 1. Ve "dvojce" trochu k erekci dochází, ale jednička ji dokonale eliminuje. Bohužel mi nošení té malé klece nedělá dobře (po operaci varikokely mám varlata citlivá, ač je to už mnoho let) a při delším nošení to začíná být nepříjemné. Tak jsem zatím zpět ve 2 ... uvidíme, jestli se to časem podá ;-)

44

Presne tak, čím menšia klietka, tým lepšie.
Ja už mám po 3 týždňoch erekciu slabú, pri rannej erekcii klietku už ani nedvihne. Pocit mam niekedy že penis je tvdší, ale keď ho chytím, tak je úplna želatína.