1

Téma: Předání klíčů přítelkyni

Zdravým chtěl jsem se zeptat na váš názor. Dostal jsem nápad ze bych k Vánocům dal své slečně klíče od klece. Uz jsem ji naznačoval ze by jse mi to líbilo a odpověď byla ze zkusit se ma vse. Neni dominantní tak ze po ni nechci nejake roky v kleci proste kdyz bude mit chuť aby si me odemkla a ja bych byl v tu chvilku dom. Zají ma me vas názor jsme mlady 20-23 let.

2

Re: Předání klíčů přítelkyni

Ahoj, za mě určitě fajn nápad na hru, pokud jsi zvyklý nosit klec už pár dní a chceš se trošku posunout dál a zažít to společně s partnerkou.
My s přítelkyní nejsem úplně zastánci dlouhodobého zamykání, ale spíš okolo 24h. Zároveň dominance nemusí mít nic společného se zamykáním, často máme sex takovým způsobem, že já jsem zamčený a chovám se k ní jako k subince, tzv. svazování, pouta, oddalování jejího orgasmu atp. Oba si to tak užijeme a já navíc zůstanu nadržený v klícce, prostě paráda.

3

No ja si chtel koupit nějakou silikonovou. Nechci zatim zády hardcore

4

Ahoj, no já to tenkrát udělal tak, že jsme si vyšli na dlooohou procházku. Já už byl zamknutý a měl jsem sebou řetízek s klíčkem v kapse. Povídali jsme si a když byla atmosféra OK, tak jsem přešel na tohle téma. Párkrát jsme o něm mluvili i dříve. Když jsem zjistil, že by byla ochotná do toho jít a zkusit to, vytáhl jsem řetízek s klíčem a připnul jí ho na kotník, že si to může zkusit. Docela se jí to zalíbilo a, jak se tak říká, byla ruka v rukávu... Domluva zněla, že to bude jen přes den. Když jsme šli spát, tak mě odemkla a ráno, chodil jsem do práce dříve, jsem se zamknul a dal ji řetízek na nožku. Samozřejmostí bylo, že jsem nepodváděl. Bez noci to bylo proto, abych jí s tím co nejvíc neotravoval. Abych se v noci nevrtěl nebudil sebe i jí, abych byl vyspalý a mohl se jí přes den věnovat. Fungovalo to krásně přes půl roku. Teď když se koukám na staré fotky a vidím mou ženu jak skáče na festivale s řetízkem s klíčkem na kotníku, tak mě mrazí v zádech....
Pak nastalo protivné období - stěhování, soud s firmou, která nám stavěla dům a chtěl nás natáhnout ( stavba měla být za 10 měsíců  a 1,6milinu realita 2 roky a 3 miliony, taková česká klasika...).
Tak jsme to přerušili a za 5let se nám to vrátit nějak nepodařilo ... Ale třeba se to ještě někdy zlomí :-)
A hlavně těch krásných 8 měsíců leden - srpen, my už nikdy nikdo nevezme...