1

Téma: Klícka v noci

Ahoj ve spolek,

Osobně nemám problém nosit klec během dne - mám plastovou nejmenší Cobru. Velký problémy ale dělají noci, kdy prostě nejsem schopen zbavit se erekce - kroužek mě zespoda řeže. Menší kroužek mít nemůžu a větší už se míjí účinkem. Pomohli by mi vaše zkušenosti. Pomůže spodní prádlo? Nebo je to jen o tom vydržet ?

Děkuji moc a cudnosti zdar!!!

2

Re: Klícka v noci

zdravím

za mě by mohl pomoci pásek kolem pasu jenž klícku přidrží blíže k tělu a stíží tím erekci. neříkám že ta ustoupí úplně, ale pomoci by to mohlo.

3

Ahoj,Spi na Adama. Po třech dnech si vše sedne. Vlastní zkušenost.

4

Mazat pod kroužkem.

5

S Cobrou som mal problem aj ja ohladom rezania, skusal som vela klietok ale najlepšie funguje Captor, tak som teraz v ňom. Žiadna iná klietka pre mňa nemá tak pohodlný krúžok

6

zdar maš rovnaky problem ako ja ja mam plastovu cobru 2 a cez den je to velmi pohodlne proti pretačaniu do stran pri chodeni mi pomohla gumička okolo pásu ale v noci mi nepomaha nič keď to vydržim 1, 2 noci na tretiu už sa idem zblaznit a nepomaha mi ani studena voda nič proste stoji a stoji a natiahne vajcia a prišerna bolest medzi vajcami a rozkrokom v noci som pravidelne každu pol hodinku hore ... už to skumam pol roka asi budem muset zvolit inu klietku problem je ale že mam vyslovene mame gule a klietok s kružkom 38 vela nieje som zvedavy ako vyriešiš tento pripad ty to že si maš dat gumičku na noc ti nepomože

7

Ahoj, já mám Cobru 2, velikost 1, kroužek 2. nejmenší. Přes den řemínek kolem pasu, na noc řemínek sundávám a o kleci v noci díky tomu vůbec nevím. Ráno jen srovnám, nasadím opět řemínek a takto pořád dokola. S řemínkem přes noc mě to naopak budilo, bez něj má klec prostor se při erekci v noci odtáhnout od těla a v pohodě. Když mě to jednou za čas vzbudí, tak s klecí a kroužkem jen trochu “pootočím” kolem své osy (centimetr tam a zpět) a pálení přestane.
Asi je opravdu individuální, jak komu jaká klec a kroužek sedne.

8

Mě v noci nejméně trápí Holytrainer V5. Je to velký rozdím oproti ostatním.

9

ja budem muset ist do ocelovej len
sa neviem rozhodnut aku plastova cobra mi robi odreniny na guliach aj cez mazanie