1

Téma: Strach z odevzdání klíčů

Ahoj Všem, už delší dobu jsem hledal nějakého dominanta na různých seznamkách. Hledal jsem někoho, kdo by mě zamkl nekompromisně do pásu cudnosti (mám flat cage) a postupně si mě vychoval k obrazu svémo. No dlouho jsem hledal marně, ale nedávno jsem našel pána, se kterým si rozumíme, ale když přišlo na téma odevzdání klíčů hned na první schůzce, tak jsem dlouho přemýšlel, zda souhlasit. Nakonec jsem mu včera po nějake době napsal, že o tom dlouho jen sním, tak by bylo fajn to zrealizovat a teď se ve mě míchá dost pocitů, ale nejvíc asi strach, ale strašné vzrušení. Nikdy jsem nedal klícky od klece někomu jinému, nevím co mám čekat… Doufám, že byste mě zde mohli trochu uklidnit, že vše bude v pohodě.

2

Re: Strach z odevzdání klíčů

Prečo zdrovna pána? prečo nie pani? si teplý?

3

Jsem bisexuál

4

prečo o to nepožiadaš nejaku kamošku ? isto by bola niektora otvorena ti s tym "pomoct"

5

Nikdo z mých kamarádů či mých blízkých o tom, že jsem subík neví. Dost lidi okolo mě jsou homofóbní. Ale byl bych nesmírně rád, kdyby byla nějaká kamarádka, které bych se mohl svěřit a pochopila by to… ale pochybuji, že takovou najdu..

6

skus to stoji to zato začni nenapadne čo si o tom mysli a hned budeš vedet či sa priznat

7

Věř nebo ne, ale už jsem se o tom s lidmi bavil. Vím jejich názor. Hlavně na to jsem se vůbec neptal, nechci být nějak nezdvořilý, ale máš něco proti mé orientaci? Myslel jsem, že se to zde neřeší, že se zde řeší jen věci okolo pásů cudnoti..

8

isto ti to nikto nevyčíta každy ma svoj nazor a orientaciu

9

subslovak51: To ano, ale tvůj blbý dotaz, jestli je Subíček teplý, to tady ještě nebylo za celou dobu existence fóra, jsi první. Tak se mírni. Děkuji.

10

Souhlasím s Vojtou, nehledě na to, že fakt, jestli má klíčky muž, či žena, v tomto nemusí zdaleka hrát žádnou roli.
V období, kdy jsme s partnerkou brali zamykání vážně, jsme měli kamaráda, který měl jeden z klíčků od mé klece a byl mým, potažmo naším pánem. Já měl druhý nouzový klíč zapečetěný u sebe, nicméně k jeho použití, mimo definovaných nouzových situací, jsem potřeboval souhlas obou. Případně pokud mě chtěla partnerka odemknout, taktéž byl potřeba jeho souhlas. A náramně nám to vyhovovalo, moje submisivní já bylo spokojené a vzhledem k tomu, že partnerka je taktéž spíše submisivní, jí také.

11

nemyslel som to vobec zle sorry

12

Jsem názoru, že sub by měl mít k dispozici klíček pro případ nouze. Může být zapečetěný, nebo pokud máš peníze, existují dálkově ovládané mini trezory. Myslím, že většina klíčníků toto chápe a má to nějak takto řešené