1

Téma: Odreniny od pásu cudnosti

Zdravím, začal som nosiť pás pred pár dňami. Mám najväčší priemer toho prvého krúžku tuším 50mm alebo 55mm, väčšie už asi nie sú. A varlata mám ošúchané. Mám tam také červené miesto a štípe to. Kde som urobil chybu? Čítal som že mám si vždy nanášať nejakú masť. Nejakú som dával, ale neviem či vždy. Vy čo používate? Resp, mávate takéto problémy?
Ďakujem za rady.

2

Re: Odreniny od pásu cudnosti

Ahoj, já s nošením začínal pomalu, aby si na to tělo i pytel zvykl. Vždy pár hodin, až jsem to prodloužil na celý den, kde jsem to na noc sundával. Když bylo zapotřebí, mazal jsem klasickou lékařskou vazelínou. Po čase jsem mohl nechat klícku i přes noc a tím jsem vkročil do režimu 24/7. Ono tělu občas může vadit typ kroužku, není ergonomický ... Vyzkoušel jsi vícero klícek? Mě nejvíce sedi Cobra 2.

3

Čau, ono by sa malo vždy mazat okolo kružku, aby sa zabránilo dreniu. Ja používám obyčajný lubrikant (Waterglide feel). Stačí malá kapka a zvečša aplikujem ráno a večer.

4

Skúšal som len jeden. Mám praktický Cobru 2 ale z aliexpressu. Dal som si ho hneď na prvýkrát a mal som 4 dni a potom som objavil odreniny. Ale odreniny nie sú v mieste kde je krúžok ale pred tým, ako keby sa varlata treli o nieco iné, možno o inú kožu alebo o krúžok. Celkovo som si všimol, že keď si dám krúžok tak ho dám brutálne vysoko a potom keď dám klietku tak je to ešte nejaký čas, tak vysoko a potom sa to zosunie do nižšej polohy a tam ostane.

5

Mohla by to také být alergická reakce na sajrajty obsažené v plastu. Stává se to zejména u černých kleci. I u předraženého originálu kink3d kobry: výrobce přiznává, že jako černidlo používá tohle svinstvo: https://en.m.wikipedia.org/wiki/P-Phenylenediamine