1

Téma: Odstránenie ochlpenia

Ahoj.

Používa niekto IPL epilátor na intímne partie, miešok, zadok a okolie análu? Zaujímajú ma praktické skúsenosti s podráždením pokožky, dĺžky výdrže epilácia, váš pohľad na pozitíva a negatíva. Hľadám niečo, čo udrží intímne partie dlhšie bez chlpov.

Ďakujem za prínosnú diskusiu.

2

Re: Odstránenie ochlpenia

také mne to zajímá
zatím jsem několikrát zkusil chemické depilátory, ale ty mne na jemnější kůži penisu popálily, takže do budoucna nee.
takže jsem u klasického holení trojbřitem a rád bych to vylepšil.

3

Hľadal som aj inde, údajne sa IPL používať nesmie. Iba na oblasť bikín (čo je na údržbu najjednoduchšie, takže to je k ničomu).

Aké chemické prípravky si skúsil? Pozitívne recenzie čítam u No hair crew intimate.

4

IPL je reklamní trik, který stejně nefunguje, není to laser, a jen se to na myšlence odstranění chloupků laserem veze. Je to takovej "laser z wishe".

Pokud chceš opravdu chloupky odstranit s velmi dlouhodobým eektem, potřebuješ laserové ošetření něčím jako EPILIA, které dělají specialozované kliniky. Typicky je potřeba 5 ošetření na úvod a pak jednou za pár let zopakovat třeba 2.

Já mám takhle ošetřené podpaží a je to super. Ale je to časově náročný, musíš někam jezdit, a leze to do peněz. Taky to teda docela bolí, řekl bych srovnatelně s trháním cukrovou pastou nebo o něco víc.

5

Já tedy používám ipl cca rok záda,hrudník,podpaží,intimní partie.
Jsem nad míru spokojen na partiích jsem téměř bez chlupů.
Pokožka jemná jak dětská prdylka, žádné podráždění kůže jsem
Nepozoroval.

6

Doma pozriem aky model mame. Manzelka ma nim spraveve podpazusie a rozkrok a neholi sa. Je uplne hladka. Ja som si nim zacal robit podpazusie, a rozkrok plus spodnu cast brucha. Fungovalo to (viditelne menej chlpkov a pomalsi rast), ale potom som nemal cas v tom pokracovat, tak to ciastocne zarastlo. Treba ratat, ze na zaciatok to treba cca raz tyzdene oholit a potom preblyskat s IPL. Ta plocha IPL je mala, takze to trva. A, ze to bude takto trvat aj mesiac a pol, dva. Cize pracne ale ide to.