Ahoj.
Já se tématu docela věnoval - pročetl jsem hodně vláken na zahraničních fórech. Pokud bych to měl shrnout - tak z výzkumů vyplývá, že rakovina prostaty je z velké části dědičná, dále se na ni podílí vliv prostředí a úplné vynechání ejakulace zvyšuje riziko ca o 1% (což už může být statistická chyba výzkumu).
Zpočátku uzamčení mi má Klíčnice dovolila po ca. 4 týdnech ejakulovat přes anální orgasmus (při správném dráždění prostaty a bradavek jsem schopný se "udělat"), ale i když nebyl přímo drážděný penis, tak jsem po tomto análním orgasmu měl hormonální "drop" někdy i 3 týdny. Proto mi má Klíčnice orgasmy zakázala úplně a mám dovolený jen milking.
U nás ho praktikujeme v intervalu 2 - 3 týdny. Každý jsme individuálně jiný, ale po týdnu u mě není pořádně co "vymačkat", zatímco po 3 týdnech to jde už skoro samo.
Zpočátku jsme to zkoušeli s mou Klíčnicí společně, ale nakonec jsem dostal vyhrazený čas sám pro sebe - je to přeci jen mé tělo a já nejlépe vím, kam a jak zatlačit, aby masáž prostaty byla úspěšná.
Pokud by vás zajímalo, jak k tomu přisptupuji:
1. nejprve si udělám malý klystýr - beru vždy čerstvě vyvařený klystýrovací balonek ca 150 ml a udělám výplach celkem 600 ml převařenou a vychladnou vodou. V minulosti se mi stávalo, že jsem měl po použití nepřevařené vody na klystýr nějaké rozházené zažívání, tak pro jistotu převařuji ;-)
2. pro masáž a milking používám "anální hák", který je na to přímo určený (velikost L). Je celkem velký, tak je potřeba se trochu rozcvičit - na to používám dildo s přísavkou.
3. vlastní masáž prostaty pak dělám na všech čtyřech - ten hák je tvarovaný tak, že přesně tlačí tam, kam má - stačí lehký pohyb sem tam a obsah prostaty začne samovolně vytékat.
4. po třech týdnech jsem schopný vymačkat 3 - 4 ml spermatu (resp. obsahu prostaty). Což se už docela blíží objemu běžného ejakulátu.
5. po milkingu mi pak tělem proudí neuvěřitelně zvláštní energie, jsem pořád na "hladině" nadržení, ale přichází taková trochu úleva.