1

Téma: Masáž prostaty jako náhražka

Ahoj. Vím, že že zdravotního hlediska je vhodné ejakulovat co nejčastěji. Prevence rakoviny prostaty a zachování sexuálního zdraví obecně. Pokud se tu někdo v problematice orientujete hlouběji, rád bych se zeptal, zda je možno nedostatek ejakulace kompenzovat masážemi prostaty. Četl jsem různé názory. Prosím, pište jen pokud skutečně víte o čem píšete.... Moc děkuji!

2

Re: Masáž prostaty jako náhražka

Exiatuje len štúdia, že muž, ktorý ejakuluje priemerne 2x do mesiaca, tak ma menšiu pravdepodobnosť výskytu problémov s prostatou.
Odporúča sa raz za 10-14 dní vykonať masáž prostaty.Ejakulácia nie je potrebná.
U nás doma je buď masáž prostaty, alebo ma necha moja pani vytiecť, samozrejme bez orgazmu.

Ahoj.
Já se tématu docela věnoval - pročetl jsem hodně vláken na zahraničních fórech. Pokud bych to měl shrnout - tak z výzkumů vyplývá, že rakovina prostaty je z velké části dědičná, dále se na ni podílí vliv prostředí a úplné vynechání ejakulace zvyšuje riziko ca o 1% (což už může být statistická chyba výzkumu).
Zpočátku uzamčení mi má Klíčnice dovolila po ca. 4 týdnech ejakulovat přes anální orgasmus (při správném dráždění prostaty a bradavek jsem schopný se "udělat"), ale i když nebyl přímo drážděný penis, tak jsem po tomto análním orgasmu měl hormonální "drop" někdy i 3 týdny. Proto mi má Klíčnice orgasmy zakázala úplně a mám dovolený jen milking.
U nás ho praktikujeme v intervalu 2 - 3 týdny. Každý jsme individuálně jiný, ale po týdnu u mě není pořádně co "vymačkat", zatímco po 3 týdnech to jde už skoro samo.
Zpočátku jsme to zkoušeli s mou Klíčnicí společně, ale nakonec jsem dostal vyhrazený čas sám pro sebe - je to přeci jen mé tělo a já nejlépe vím, kam a jak zatlačit, aby masáž prostaty byla úspěšná.
Pokud by vás zajímalo, jak k tomu přisptupuji:
1. nejprve si udělám malý klystýr - beru vždy čerstvě vyvařený klystýrovací balonek ca 150 ml a udělám výplach celkem 600 ml převařenou a vychladnou vodou. V minulosti se mi stávalo, že jsem měl po použití nepřevařené vody na klystýr nějaké rozházené zažívání, tak pro jistotu převařuji ;-)
2. pro masáž a milking používám "anální hák", který je na to přímo určený (velikost L). Je celkem velký, tak je potřeba se trochu rozcvičit - na to používám dildo s přísavkou.
3. vlastní masáž prostaty pak dělám na všech čtyřech - ten hák je tvarovaný tak, že přesně tlačí tam, kam má - stačí lehký pohyb sem tam a obsah prostaty začne samovolně vytékat.
4. po třech týdnech jsem schopný vymačkat 3 - 4 ml spermatu (resp. obsahu prostaty). Což se už docela blíží objemu běžného ejakulátu.
5. po milkingu mi pak tělem proudí neuvěřitelně zvláštní energie, jsem pořád na "hladině" nadržení, ale přichází taková trochu úleva.

4

Ano, ja "vytlačím 3ml obsahu prostaty.
Po vykonani milkingu mam to presne ako Ty, "tlak" opadol a penis ten je ako by po orgazme, mäkký a "hluchý"

5

Ahoj,
masáž prostaty je úžasná věc. Zatím s tím experimentuji a proto bych se chtěl zeptat.
Při dráždění prostaty ať už análním kolíkem nebo připínacím penisem s přísavkou vyteče pár kapek spermatu. Někdy více, někdy méně v závislosti na tom, jak dlouho jsem zamčený a bez orgasmu. Nikdy se mi však nepodařilo dosáhnout orgasmu nebo plné ejakulace.

Ale ten hlavní dotaz, při dráždění prostaty kdy mám pocit, že se blíží orgasmus se mi několikrát stalo, že se spustilo močení. Nejprve krátký výstřik moči a pak silné močení, které nešlo ovládat, ale s ohromným pocitem úlevy.

Čím to je způsobeno? A je vůbec možné dosáhnout drážděním prostaty orgasmu a ejakulace jako při masturbaci?

Močení během dojení prostaty je docela běžný jev. Čím přesně je to způsobeno úplně nevím, ale nejspíše tím, že jak se během dojení snažíš vědomě či nevědomě ze sebe vytlačit kapky spermatu, tak tím tlačením spustíš i močení.

Orgasmus prostaty se mi zatím ještě nepovedl, ale určitě je možné ho dosáhnout. Ti, kteří ho zažili, tak se shodují na tom, že je mnohem lepší a delší než orgasmus při masturbaci, ale narozdíl od orgasmus při masturbaci nedochází u orgasmu prostaty (to samé platí i o dojení prostaty) k následnému snížení libida a úlevnému pocitu.

7

Nějak jsem po tom nepátral, ale jsem názoru, že milking je ejakulaci dost podobný. Teda samozřejmě, že neproběhne orgasmus. Už jsem dlouho neprováděl a vytečené množství spermatu změřeno nemám.
Asi to bude dost individuální. Milking se mi dařilo provádět třeba už po 4 dnech. Když jsem prováděl po týdnu tak to už šlo doslova samo. Když už jsem věděl kam, tak po tom místě stačilo 4-5x projet a už to teklo... Používal jsem takové skleněné lehce zahlé dildo s bouli na konci. Orgasmus přes prostatu sem nikdy nezažil.

8

Pri masáži prostaty sa nejedná o spermie, ale o tekutinu z prostaty, ktorá je súčasťou ejakulátu, ale ako som písal, bez obsahu spermií.

9

No... Jsem trošku hledal, tak ještě ze semenných váčků. Pokud je masírujete taky. To by mělo tvořit až 80 procent obsahu ejakulátu. Pak se to mísí se spermiemi. No nejsem z oboru...

10

Tak ono stačí sa pozrieť čo konkrétne masírujete, v otmto prípade prostatu.
Pomer spermií je v ejakulatu cca 15-20 % z celkoveho mnozstva - cca 80-85% je tekutina z prostaty.

11

máte někdo zkušenost s masáží prostaty za zdravotními benefity jako píší tady https://www.predatorus.cz/masaz-prostaty/ Na prostatitidu to má prý pozitivní vliv ale může to ovlivnit i erekci?

Pokud je prostata zanícená (zánět prostaty), tak bych masáž nechal na odbornících. To není sranda.
V článku píšou, že může ovlivnit erektilní dysfunkci ... ale zase dokládají, že je na to málo výzkumů. Na masáži prostaty vůbec nic není, je to jednoduché - já teda spíš než prst raději používám nějaké pomůcky. Dělám ji několikrát do měsíce - baví mě to, líbí se mi to a jestli to má ještě zdravotní benefity, tak jen dobře ;-)

13

@pavloss, masáž prostaty môže ovplyvniť erekciu, ale pozitívnom slova zmysle. Masáž prostaty nespôsobuje erektilnú dysfunkciu.