1

Téma: Naše schůzky s Lianou a k čemu se potřebujeme

Nejsme s Lianou úplně orientovaní na submisivitu, ani dominanci. Spíš nás baví střídavě směs obojího. Možná se tomu říká switch a možná jsou jen naše záliby dostatečně kompatibilní.

Jasně, že pokud já mám slabost pro pásy cudnosti všeho druhu, na sobě, na mužích i na ženách, tak to znamená zesílené prožívání vzrušení partnerky a touhu po jejím uspokojení. Ale nepřipadám si jako otrok nebo "subík": nakonec to dělám kvůli své vlastní závislosti na vzrušení a touze prodloužit ho co nejdéle a vyhnout se vyvrcholení a tím i konci příjemných pocitů. 15 minut zkrátka nestačí každému... a s Lianou máme to štěstí, že jí také ne a že jsme našli cestu, jak si to užít společně.

Jejím koníčkem pásy cudnosti tolik nejsou. Samozřejmě není tolik vizuálně vzrušená samotným pohledem na uzamčenou osobu, jako to mám já, proto její občasné hry s pásem jsou vždy i tak trochu cosplay pro mě. Co ale opravdu potřebuje, je občas v sobě cítit něco velkého. Mít jistotu, že tam tam bude dostatečně dlouho, tak dlouho, jak ona potřebuje. Ale současně ji neuspokuje rozhodovat o tom sama, jak dlouho to bude. Což je podobné mojí potřebě, mít svoje mužství uzavřené v něčem malém. Tak dlouho, jak potřebuju. A neuspokojuje mi rozhodovat o tom sám.

Nejsem cuckold ve smyslu potřeby pozorovat jiného muže, jak penetruje mojí ženu. Navíc, náš vztah s Lianou nezahrnuje, že by oba byla moje nebo já její. Nevlastníme se navzájem, jen se potřebujeme na drobné detaily toho, co nám naše hračky nemohou nabídnout samy o sobě (i když díky naší vynalézavosti toho není až tolik).

Vzrušuje mi ale pozorovat penetraci ženy, to ano. A to není pohled, který bych si užíval, když jsem se tomu ještě věnoval sám. Vzrušuje mi penetrovat ženu hračkou... baví mi neodvratnost a důkladnost, kterou hračka zaručuje.

Mám radost, když se mi Liana ozve, že by ji nevadila moje návštěva. Hlásí to dostatečně dlouho dopředu a vždy se ujišťuje, že budu naším smluveným způsobem připraven.

Smluvený způsob zahrnuje aplikaci malého, zklidňujícího pásu cudnosti. Abych se přiznal, nejraději nosím nerezový pás florentský, který netahá za koule a vzrušujícím způsobem obepíná celé tělo. Jenže je nepraktický pro pohyb na veřejnosti a cesty na návštěvu. A vizuálně stejně víc vzrušuje mě, než Lianu. Takže jako smluvená příprava je vhodná malá klícka, lehká, plastová, která mi neponechává žádný prostor pro erekci a tak se v ní dá pohodlně strávit i celá noc. Snadno se v ní soustředím na činnosti, které ještě potřebuju stihnout, než se vypravím na návštěvu. Velikostí zhruba odpovídá nejtěsnější z pěti poloh trubice na penis na mém oblíbeném florentském pásu cudnosti. Vzrušení po uzamčení opadne, mám prostě jen schůzku v kalendáři. Málem bych zapomněl: ano, klíč mi čeká až u Liany doma.

Návštěva u Liany začíná často zlehka, kromě určité šibalské jiskry v očích nevypadáme jako roztoužení milenci. Společně vaříme večeři, mluvíme o svých zážitcích od doby, co jsme se neviděli. Nevyhnutelně se ale blížíme k rozhodujícímu momentu... a tím je výměna těsné klícky za větší nástavec na stejném kroužku, ve kterém můj pták přeci jen dostane nějaký prostor k rozletu a ke ztvrdnutí - i když rozhodně ne k vyvrcholení. Liana mi pouze podá klíček a ten správný nástavec, který mám u ní uložený. Odpovídá asi páté, nejvolnější poloze posunovací trubice na florentském pásu cudnosti, ale neláme penis tolik dolů... a tyhle 2 cm směrem do prostoru pro vzrušení jsou to, co od ní potřebuju. Protože je příjemné, že s tím souhlasí a podporuje to.

Vracím klíček a Liana ho odnáší do vedlejší místnosti a vrací se bez něj.

Ona potřebuje svých 20 cm, ale stejně jako já... potřebuje k tomu navíc moji asistenci.

Teď následuje moment, kdy se chvíli chováme jako milenci. Okamžik přepnutí. Objímáme, se líbáme se jazykem. Pak Liana odstoupí a hravě odkládá svoje civilní oblečení a začne se přede mnou převlékat do erotického prádla. Samonosné punčochy. Podprsenka s otvory pro bradavky. Přistupuje ke mě - kalhotky si nechá stáhnout, baví nás to oba. Můj penis už rozhodně není zklidněný a využívá všechen prostor, který dostal k dispozici. A opravdu to není nepříjemný pocit! Není ovšem spojen ani s pocitem povinnosti a odpovědnosti. Erekci si užít smím - a užívám - ale Liana ji k ničemu potřebovat nebude.

Přesouváme se do ložnice a dostáváme se k protislužbě, kterou Liana potřebuje ode mě. Na posteli je napnuté speciální prostěradlo se suchými zipy, určenými k fixování roztažených rukou a nohou. A tyto suché zipy si Liana nemůže sama sepnout kolem rukou a nohou ... rozhodně ne všechny čtyři. Přesto uléhá na postel, roztahuje nohy a sama si je důkladně pásy se suchými zipy poutá k posteli, sama důkladně zipy uhlazuje a ujišťuje se, že se nohy jen tak neuvolní. Pak si zapíná připravený roubík, aby svými vzdechy nerušila sousedy. Váže si šátek přes oči. A pak teprve na postel uléhá, roztahuje i ruce... a tohle je ten moment, kdy mě potřebuje... nechá mi stáhnout je suchými zipy k posteli.

Moje zamčení a její znehybnění - to je výměna, kterou máme dohodnutou. Ona mi důvěřuje, ale symbolicky, i ona má klíček ode mě schovaný, i když míra mého rizika je nesrovnatelně nižší. Jasně, dala vědět kamarádce, která by přišla, kdyby se jí do půlnoci neozvala. Třeba, kdybych ze vzrušení dostal infarkt. A k tomu nemám daleko...

Další, k čemu mi Liana potřebuje, je úschova její oblíbené hračky u mě. Nechce si s ní hrát příliš často, aby jí nezvšedněla. A tak i když na posteli, připevněn stejnými suchými zipy, jako její ruce a nohy, je připravený nenápadný píchací stroj, tak je teď řada na mě, aby na něj připevnil ten správný nástavec, který nemá dovolený používat sama. Na který nemá dovoleno ani sáhnout... ani se podívat. Ovšem nabízím ji masivní, chladný nerezový odlitek penisu k polaskání v ústech. (Což vyžaduje na chvíli zase odepnout ten roubík...). Ohřát si ho nestihne... ví, že se jí zezačátku bude připomínat svým kovovým chladem.

Otázka spuštění stroje bylo v rámci vývoje našeho rituálu zajímavé téma: zkoušeli jsme obě možnosti. Zrovna dnes Liana svírá dálkové ovládání pevně v rukou sama. Hladím ji po vnitřní straně stehen, po těle, líbám ji na břicho a na bradavky. Mezitím se jí špička dilda těsně dotýká kundy, na lesklém kovu jsou vidět kapičky vlhkosti. Ale o momentě zasunutí rozhodne sama. A spěchat není kam...

Jsem neuvěřitelně vzrušený celou scénou. Penis příjemně vyplňuje klícku a pulsuje. Tenhle okamžik by mohl trvat věčně a Liana ho oddaluje celou věčnost, netrpělivě se vrtí a nastavuje svůj klín stroji, ten je ale zatím zaseklý v poloze "nedosažitelně daleko" a Liana se zatím ovládá a nemačká tlačítko start... kdyby sama viděla, jak velký objekt se do ní chystá nemilosrdně vnořit, možná by se vyděsila, a proto má mě, abych to před ní skryl.

Hladím ji všude a jediné místo na těle, kterému se zatím vyhýbám, je její klitoris.

Liana to nakonec nevydrží a spouští stroj na nejnižší rychlost. Prožívám vyvrcholení psychického vzrušení, když vidím, jak se dlouhá imitace penisu o nepravděpodobně velkém průměru noří do jejího těla. Její důkladné roztažení zrcadlově odpovídá mému důkladnému sevření...

Stroj běží na nejnižší rychlost, dovnitř a ven a Liana pouští z ruky dálkové ovládání a odsouvá ho mimo svůj dosah. Jsme navzájem lapeni v moci toho druhého... o jejím orgasmu rozhodnu já, ale ona zase rozhodne o absenci toho mého. Komunikačním kanálem je stisk ruky...

Najdu v sobě dostatek silné vůle ji orgasmus odepřít... když vím, že je to, o čem v hloubi duše sní? Když to, aby se udělala, je to, po čem současně nejvíc toužím?