1

Téma: Svatba v klícce aneb sranda nebo realita?

Ahoj, tak jsme si se snoubenkou nedávno ve sprše povídali o různých věcech a ona z ničeho nic s úsměvem laškovně prohodila otázku:
"Ty víš co? To by byla prča kdybych ti ho nechala zamčeného na svatbě, bylo by to takový naše tajemství."

Ve mně se v tu chvíli začaly míchat pocity...myslí to vážně? Nebo je to jen ta její rozverná nálada před sexem?...strašně se mi ta myšlenka líbila, zároveň jsem měl lehce hned strach a současně se mi v klícce začaly dít takové věci, že mi okamžitě trčela na napůl ztopořeném koření penisu. Nijak jsem tu "erekci v klícce" nekomentoval ale ani ona, ale je mi jasný, že si toho musela okamžitě všimnout.

Příští týden je v Praze svatební veletrh a nejspíš se půjdeme podívat, tak jsem si říkal, co kdybych to téma trošku oživil a nabídl se, že chci jít na veletrh zamčený, nebo s tím zase přijde sama? Uvidíme smile

2

Re: Svatba v klícce aneb sranda nebo realita?

Ahoj. Už se to tady řešilo. Mě se představa být zamčený i v den svatby moc líbí.

3

To mně také, nicméně mám strach aby mi to nenarušovalo fungování během toho dne, přeci jen člověk toho musí i dost zařídit.
Jediné řešení je asi si na klicku ještě lépe zvyknout pravidelným tréninkem.

4

Má Paní si to dala do podmínek při zásnubách, že budu v den obřadu pod zámkem.

5

To máš fajn, moje tolik iniciativní není ještě, spíš bych ji definoval jako vanilku se sklony k experimentování smile

6

Este nie sme snubenci, no moja priatelka mi uz viac krat hovorila, ze ma chce mat pocas celej svadby zamknuteho.
Je skvele citat ze je takych parov viac smile

7

Úplně moje představa mit muže pod zámkem u oltáře smile

8

Myslíš, že se to dá realizovat? Přeci jen, člověk se dostane do kontaktu i s někým jiným než s nevěstou, mám na mysli první tanec s maminkou ženicha, gratulace, různá objímání a tak.

9

Nebudeš mít v kalhotech nic obřího. Stačí menší Cobra a nikdo nic nepozná.

10

Hezky plochou bych mu dala. A treba anální kolíček na dálkové ovládání nebo něco takového at je sranda. Ale zase jsem normální tak ze bych to viděla místy kdyz bude sam treba

11

To je moc pěkný názor.  S plochou klíckou může tancovat i s tchyní.  Kolíček by měl taky vydržet, ale nepouštěl bych ho při obřadu ideálně v kostele. Aby mu do ticha začala vrčet zadnice, toho by si už někdo všiml.
Ale vážně. Kdyby to za nás bylo, tak bych to bral, jako obrovské spojení a důkaz, že o mě má zájem.

12

Tyjo, no...hezké scénáře mi tady vymýšlíte...nicméně anální kolík asi s dovolením vynechám, s ním je to takové komplikovanější při delším nošení ale nad plochou kleci se zkusím zamyslet a navrhnout doma, ostatně je to něco co mě trochu už nějaký ten pátek láká smile