1

Téma: Virtuální domina

Hezký den
Jmenuji se paní N a jsem virtuální domina. Ráda si z drsných chlapů dělám poslušné loutky a vůbec z toho nemám špatný pocit.

V pátek večer si přes Skype stvořím virtuální loutku, která se před nasazením Holytrainer V5 povinně vystříká do kondomu, aby jeho penis zbytečně nevzdoroval.

Hledám cudné diváky, kteří se rádi dívají.

Pokud máte zájem, pište na skypové číslo live:.cid.f252f5731cd951d6

Vybráni budou dva diváci, kteří mě zaujmou.

2

Re: Virtuální domina

Dobrý den, co to prosím je ta virtuální loutka vytvořená přes skype? A ještě bych se pro jistotu chtěl zeptat, jestli se nejedná o komerční nabídku. Děkuji.

3

Pěkné odpoledne,

virtuální loutka je vlastně poslušný sub, který se tu bude svěřovat s životem v cudnosti. V pátek se o tom můžete přesvědčit jako divák na Skype. V žádném případě se nejedná o komerční nabídku!

4

Díky za odpověď, já nemám zájem, ptám se z pozice admina. Skype nemám už nejmíň 20 let, ani jsem netušil, že ještě pořád existuje.

Tak ať Vám zábavný online večírek vyjde a snad se tady nějaký ten divák najde.

5

Tak mě to zní jako skvělá nabídka pro virtuální šikanu nebo vydiraci scam :-) Člověk za virtualem bude sbírat data, zatímco na druhé straně se bude někdo reálné duševně i fyzicky obnažovat :-)

6

Tak jak to v pátek dopadlo? Byl jste u toho někdo?

7

Z technických důvodů se vše přesouvá na dnešní 22 hodinu. Stále tu je možnost stát se cudným divákem.

8

Tak jsou tu někteří, co se toho v sobotu zúčastnili? Jaké to bylo?

9

Zdá se mi, že tam nikdo nebyl, je tu v aktivních příspěvcích storka "V službách Paní N", kde někdo popisuje zážitek se sloužením této paní a že se měla uskutečnit nějaká session na které z technických důvodu nikdo nebyl.

Nevím no, na mě to působí jako fikce smile

10

Nie, nebola to fikcia. Bol prihlaseny jeden divak, druhy sa nedostavil, ale zial mne sa nezobrazovali pokyny na obrazovke od Pani N. Tak som vystrek a zamknutie do pasu cudnosti absolvoval iba s nou. Tento technicky problem budeme musiet vyriesit a sam som zvedavy co si Pani N vymysli do buducnosti.