To SubíkTom:
A jak dlouho jsi zamčený? A jsi bez jakékoli sexuální aktivity? Já jsem se rozhodl jít cestou absolutní cudnosti zhruba v polovině prosince 2024. Penis jsem do té doby měl dlouhý 7cm v klidu a 18 cm v plné a pevné erekci. Teď, cca po 14 měsících, je v klidu 3cm, plné erekce už vůbec nedosáhnu, maximálně 20 procent při pohonění, ale jakmile přestanu do pár vteřin opadne zpět. A to mám délku 6cm, to jsem pouze dnes mimořádně ze zvědavosti zkoušel. Za celou dobu jsem měl jen jeden zkažený orgasmus, v srpnu 2025, jinak žádné fyzické dráždění, maximálně lehké vzrušení myšlenkami.
Klícku poslední půlrok nosím zhruba 50 procent času, naučil jsem se cudnost ovládat hlavou. Takže bych chtěl podotknout, že ty změny nebudou používáním klícky, bude to absolutním nepoužíváním penisu. Je také zvláštní pocit, když se myšlenkově vzruším, tak dole mám pocit, že mi stojí jako svíčka, dokud tam nesahnu a zjistím, že je to opravdu jen pocit a dole v klidu leží jen "malé mrtvé zvířátko", lehce zvětšené.
Ale celé toto byl původní záměr - absolutní cudnost, žádná erekce a tím nemožnost zásunu a udržování v maximální nadrženosti. Ale co jsem si zjišťoval, jsou tyto procesy vratné, když se zase začne používat. Ale bude to chvíli trvat...