1

Téma: Cobra - sklamanie

Zdravím, dnes mi prišla cobra veľkosť 2. Po pozitývnych recenziách som sa na ňu už tešil. Bohužiaľ po nasadení nastalo sklamanie, aj pri najmenšom krúžku som ho s klietky hneď bez problémov z vrchu vybral. Pri holytraineri takýto problém nemám. Možno keby bola trochu užšia. Netvrdím že je to zlá klietka, ale bohužiaľ pre mňa nevyhovujúca.Takže za mňa nula bodov, účel nesplnila.

2

Re: Cobra - sklamanie

Je siroka klietka ? Mozes dat fotku ?

3

Áno, oproti holytraineru je širšia.. ak by bol záujem, posuniem ďalej, raz vyskúšaná...fotku teraz nemôžem poslať, niesom doma

4

Po čase som dal znova šancu cobre, lebo manželke sa páčila viac ako holytrainer.Najmenší krúžok mi bol malý a z toho o číslo väčšieho som ho zase v pohode vytiahol. Tak som ten väčší krúžok trochu upravil- zmenšil. Teraz cobra sedí ako pribitá. Je  ľahšia, nepotí sa mi v nej a celkovo je pohodlnejšia na nosenie, ako holytrainer. Manželka je spokojná a ja tiež. Som rád že som to s ňou ešte skúsil

5

Jakým způsobem jsi ten kroužek zmenšil?
Mohl bys prosim sdilet nějaké foto zmenšeného kroužku?

6

Jednoducho som krúžok prepílil tak že som z neho vybral pár milimetrov hrubý kuúsok. Potom som nahrial nôž, vložil ho do medzery, pritlačil oba konce o nôž v strede, čím sa roztopil plast na oboch odrezaných koncoch. Potom som vybral nôž a roztopené konce k sebe pritlačil. Po vychladnutí som to trocha obrúsil a drží to pevne. Takto som to spravil 2x pokiaľ bol krúžok presne ako som potreboval. Rezal som na kraji z vrchu, aby to pripadne nedrelo. Takto išiel spraviť aj krúžok z holytraineru