1

Téma: Trvalé uzamčení

Zdravím,

rád bych se zeptal, zda-li je možné být trvale uzamčený bez sundání klícky. V Cobře je hodně otvorů, ale nejsem si jist zda-li je to stále dostačující pro plnou hygienu.

Mám plastovou Cobru velikosti 3 a 5.

Moc díky za rady.

2

Re: Trvalé uzamčení

Podľa mojich skúseností nie je. Reálne poriadne neumyješ všetky záhyby kože ani v kovovej klietke.
Minimálne raz do týždňa na 5 minút potrebných na hygienu odomknúť.

3

Ja mam odomknutie na hygienu 2x za tyždeň.
Prečo hazardovať s hygienou a zápalmi ?

4

No já byl bez odemčení 3 měsíce .......jen zámky nevydržely začaly reznout

5

Já dlouhodobě zamčený nejsem, ale i kdyby, je důležité rozlišit fantazie a reálný život. Pořád to je jen hra a je potřeba při tom používat rozum.
Cudnost lze zajistit i s pravidelným odemčením na hygienu, věřím že i všechny klíčnice a klíčnici to tak mají nastavené smile

6

Už jsi měl někdy zánět močáku? (ano , trpí na to i muži)
Měl jsem ho loni a týden na to znova. Není to nic příjemného.

7

Ne, netrpím na záněty močáku. :-)

Každopádně díky všem za rady a názory.

8

Ahoj, v první řadě je hygiena, já bývám standartně uzamčený v kleci s urinalem takže moč odtéká jako při klasické potřebě, jsem kolikrát uzamčený celý měsíc, a sprchuji se každý den, moje nejdelší uzamčení bylo 3 měsíce. Takže jo jde to ale chce to vybrat pohodlnou klícku

9

Také jsem o něčem takovém do svých 34.let nevěděl. A možná už ani vědět nebudu. Také můžeš náhle skončit v nemocnici a budou ti muset zavádět cévku. Každopádně je to tvoje věc. Pouze reaguji na tvůj dotaz, zdali je to možné Takže zde máš moje odpovědi a osobní zkušenosti smile

10

Každému vyhovuje něco jiného. Já jsem zamčený pořád, ale hygienu dělám každý den. Je sice pravda, že se mu do klícky zpátky nechce,ale musí. Úplně si nedovedu představit částečnou zamčenou hygienu.

11

Samozřejmě že jde být uzamčen trvale, respektive hodně dlouho. Pokud zajistíte čas od času vypuštění prostaty ze zdravotních důvodů. Mám otevřenou klícku prodávanou zde pod názvem "Prison bird" a není žádný problém každý den při sprchování dostat sprchový gel a vodu kam je potřeba. Jednou za týden či 14 dní odemknout pro důkladnější hygienu pod předkožkou a oholení a není problém. Zde často zmiňované urologické záněty vznikají z mnoha příčin, primárně z podchlazení na které je močové ústrojí i prostata citlivá. Není se čeho bát. V mém případě jsme od dlouhého zamykání (měsíc a víc) upustili spíše z praktických důvodů a tlaku kroužku na prostatu, který pak není příjemný.

12

Zápal močáku nie je len z podchladenia, ale aj z infekcii, ak niekto zavádza nesterilne predmety do mocovej trubice a močáku. Tych dôvodov môže byť samozrejme viac.
@kolet1 Nepochopil som o akom tlaku kroužku na prostatu máš namysli ?

13

Jenom blbec dělá tyto praktiky špinavý a v nehygienickém prostředí, já si třeba zavádím cévku močovou trubicí až do močového měchýře, samozřejmě při maximální hygieně a v chirurgických rukavicích, stejně jako to dělá doktor na urologii, a stejně tak postupuji s klíckou, uzamčení je na každém ale hygiena je hygiena, chce to vždy pořádně umýt